Przejdź do forum
sobotni poranek z A...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

sobotni poranek z Alomoxem (sold)

12 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
467 Wyświetlenia
Alomox

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback

Witam, na codzien gram sng ko na p*. Dla przelamania rutyny od czasu do czasu grywam mtt. Ostatnio cos tam sie udalo ugrac.

Tu dodatkowo wykres z ostatnich 2 miesiecy z SNG.

Spoiler

A tu rozpiska :

Sprzedaje max 60% na sobotnia poranna sesje.
CUT tylko w przypadku ft - 17%, nie ma ft nie ma cuta :)
Pieniadze przesylamy tylko na pokerstars na nick Kunioo.
Zobowiązuję się do rozegrania stakingu w dniu 4.01, w przypadku nie rozegrania turnieju wpisowe trafia do profitu (Niewykorzystane rebuy'e i bounty również).
Rozliczenie oferty w ciągu 24h.

Cegly:
10% -14,9$ (minimum)
20% - 29,8$
Udzialowcy:
Alomox - 60% :sdrink
Teigrepke - 10% :sdrink
Zodiredo - 10% :sdrink
Sortatu - 10% :sdrink
wlod4000 - 10% :sdrink

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
TEIGREKPE

Witam, na codzien gram sng ko na p*.

Odbierz priva mam pytanie.

10%

Odpowiedz
Cytat
Alomox Autor wątku
Alomox

Napisane przez TEIGREKPE

Odbierz priva mam pytanie.

10%

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

10% wyslij zapro na priv

Odpowiedz
Cytat
Sotartu

10%

Odpowiedz
Cytat
Alomox Autor wątku
Alomox

Napisane przez zodiredo1RNMD
10% wyslij zapro na priv

Wyslane.

Odpowiedz
Cytat
wlod4000

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
10% poproszę

Odpowiedz
Cytat
Alomox Autor wątku
Alomox

20% left, przy kompie bede dopiero rano przed sesja, takze jak ktos chce to na wplaty czekam do 5:00. Jak sie nie sprzeda reszte biore na siebie.

Odpowiedz
Cytat
Alomox Autor wątku
Alomox

reszte biore na siebie, zaraz zaczynamy.
link do railu

Odpowiedz
Cytat
Alomox Autor wątku
Alomox

Szkoda, ze nie ma profitu, ale duzo nie brakowalo. Moze nastepnym razem ;)

Zaraz biore sie za odsylanie.
Edit: poszlo.

Dzieki i pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

stary wstaje o 10 i mialem nadzieje ze jeszcze z polowe turniejow bedziesz grac :challenge
ile ty grales 1 turniej 30 min??? :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Alomox Autor wątku
Alomox

Napisane przez zodiredo1RNMD
stary wstaje o 10 i mialem nadzieje ze jeszcze z polowe turniejow bedziesz grac :challenge
ile ty grales 1 turniej 30 min??? :facepalm:

:f_cry:

Odpowiedz
Cytat