Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kraków pokerek!!! na żywo

22 Posty
12 Użytkownicy
0 Reakcje
1,039 Wyświetlenia

Temat został otwarty na stronie Pokertexas.pl

Szukam osob do pogrania w Krakowie w pokerka na Zywo... 8 osob juz jest czekam na kolejne pisać kto chętny!!! Wynajmujemy salę konferencyjną w jednej z knajp. Jeszczę się muszę zdecydować.. to jest zależne od ilości chętnych osób.. powyżej 15 gramy przy placu wolnicy, poniżej na placu Szczepańskim
Stawki cash 0,25/0,50zl oraz 0,50/1zł blindy buy-in minimum 60 bb
Turnieje wpisowe 50 zł i 100zł i podział puli standardowy 50/30/20

Czas na konkrety.. to musiało wcześniej czy później nadejść... każdy na forum niech wypisuję dni tygodnia które mu odpowiadają... Jeżeli ktoś bierze ze sobą kumpla niech napiszę dopiszę że z kumplem.
Myślę, że zaczniemy około godziny 20.00

przykład:

Ja mogę w pon wt pt i nd z kumplem

Następnie porównam wyniki data która się będzie najczęciej pojawiała zostanie uznana. Proste!!!

Uwaga Nie ma pytań nikogo o pożyczenie choćby 2 złotych. Chyba, że od kumpla z którym przyszedłeś. Nie dajemy również żadnej kasy "na farta". Każdy ile wygra tyle bierze. Kasę przed grą będę osobiście deponował, żeby nie było później sytuacji "Pójdę do bankomatu zaraz przyniosę" a potem tyle go widziano.
Zasady chyba proste. Ma ktoś pytania pisać. No rake.. free poker...

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
Madziunka
PokerStrategist

Napisane przez polakarek

Szukam osob do pogrania w Krakowie w pokerka na Zywo... 8 osob juz jest czekam na kolejne pisać kto chętny!!! Wynajmujemy salę konferencyjną w jednej z knajp. Jeszczę się muszę zdecydować.. to jest zależne od ilości chętnych osób.. powyżej 15 gramy przy placu wolnicy, poniżej na placu Szczepańskim

Czas na konkrety.. to musiało wcześniej czy później nadejść... każdy na forum niech wypisuję dni tygodnia które mu odpowiadają... Jeżeli ktoś bierze ze sobą kumpla niech napiszę dopiszę że z kumplem.

przykład:

Następnie porównam wyniki data która się będzie najczęciej pojawiała zostanie uznana. Proste!!!

Uwaga Nie ma pytań nikogo o pożyczenie choćby 2 złotych. Chyba, że od kumpla z którym przyszedłeś. Nie dajemy również żadnej kasy "na farta". Każdy ile wygra tyle bierze. Kasę przed grą będę osobiście deponował, żeby nie było później sytuacji "Pójdę do bankomatu zaraz przyniosę" a potem tyle go widziano.

Temat został otwarty na stronie Pokertexas.pl to naginaj tam

Odpowiedz
Cytat
vandixxx
Elite Grinder

a mody śpią, ładnie ładnie

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Uwaga Nie ma pytań nikogo o pożyczenie choćby 2 złotych.

powazne gierki organizujecie

Odpowiedz
Cytat

Witaj polakarek,

Przeniosłem Twój wątek na forum Users meet users - to odpowiedni dział dla tego typu wątków.

Bawcie się dobrze :sdrink

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Madziunka

Napisane przez polakarek

przykład:

Temat został otwarty na stronie Pokertexas.pl to naginaj tam

Geniusz...
|To ja otworzyłem tam ten wątek, żeby było jak najwięcej chętnych.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez wukaesiak

Uwaga Nie ma pytań nikogo o pożyczenie choćby 2 złotych.

powazne gierki organizujecie

Jap :)

Odpowiedz
Cytat
avallach
PokerStrategist

pn wt sr czw co drugi piatek - wieczorkiem mozliwe ze bede mial kilku kumpli wstepnie cash, ale turki tez lubie przyciac zwlaszcza live:)

Odpowiedz
Cytat
McBurak
Elite Grinder

po co chcecie organizowac cos od zera, jesli jest juz w krk miejscowka, gdzie sa grane w miare codziennie turnieje i cashe? jak chcecie wiecej info, to podbijajcie na priv.

Odpowiedz
Cytat
avallach
PokerStrategist

Napisane przez McBurak
po co chcecie organizowac cos od zera, jesli jest juz w krk miejscowka, gdzie sa grane w miare codziennie turnieje i cashe? jak chcecie wiecej info, to podbijajcie na priv.

Mc jak zawsze szuka nowych antagonistów?
Jak ktoś chce organizować to niech organizuje - im wiecej miejsc tym lepiej.

Odpowiedz
Cytat
McBurak
Elite Grinder

krakowska scena pokerowa nie jest na tyle duza, zeby sie dzielic na miliardy malych spotkan. Jak chcemy zeby faktycznie cos sie dzialo regularnie i na duza skale, to najlepiej wszystkich chetnych na w miare podobne stawki sciagac w jedno miejsce - a najlepszym kandydatem na takie naturalnie wydaje sie dzialajacy od 2 lat jedyny w krk klub pokerowy

e: zeby nie bylo ze jakies prywatne interesy tutaj realizuje: nie jestem wlascicielem klubu ani nie czerpie z niego zadnych profitow, po prostu wydaje mi sie ze najlepiej dla wszystkich byloby gdyby gierki z tych stawek odbywaly sie w miare w jednym miejscu. Jedynym potencjalnym profitem dla mnie beda nowe twarze na cashowce ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

o ciekawe jest to co piszesz Mcburak.. nie mogę do Ciebie pisać wiadomości prywatnych.. nie wiem dlaczego,dlatego zadam kilka pytań tobie tutaj i mam nadzieję że odpowiesz:
Jak czesto faktycznie grają?
Mają prowizje czy nie? jeśli tak jak dużo.
ile średio osób tam przychodzi.
jakie limity?
czy grają tylko kasówki czy też jakieś turki?

Odpowiedz
Cytat
McBurak
Elite Grinder

musisz mnie dodac do znajomych zeby pisac na priv, tam udziele info

Odpowiedz
Cytat

no takie pytania to moglbys odpowiedziec

Odpowiedz
Cytat
McBurak
Elite Grinder

w sumie racja. W chwili obecnej dzialaja regularnie 3 ligi: w srode 80pln freezout (godz 19), w czwartek 35pln reentry (godz 19:30) i w piatek 20pln unlimited rebuy (po godz. 20). We wtorki byc moze bedzie ruszac turek 1r1a za 100pln, zalezy czy sie znajda chetni. Do tego w miare codziennie (poza weekendami, chociaz w soboty czasem tez) cashowki, zwykle blindy 1/2. Z ludzmi roznie, przez wakacje byl zastoj, teraz moze cos sie ruszy, najwiecej osob jest w piatki, wtedy zwykle kolo 25-30 osob gra (dawniej bywalo wiecej). Rake to 5pln/h na cashu, w turniejach to juz zalezy od konkretnej ligi, zwykle 5pln nad wpisowym.

Odpowiedz
Cytat
dendi93
Poker Player

McBurak przyjmij zapro jak możesze:)

Odpowiedz
Cytat
dendi93
Poker Player

I w ogóle jest jeszcze w poniedziałki liga pokerowa w Krk :)

Odpowiedz
Cytat
Bolsenpl
PokerStrategist
dendi93
Poker Player

Nic nie dostałem...
To ja Ci wyślę :)
E: ok jest zaraz Ci pośle info :)

Odpowiedz
Cytat
JacobStark
PokerStrategist

Ja mogę dziś wieczorem i chętnie bym zagrał. Wpisowe do 100-200zl i tylko cash game, prosilbym o jakieś info ba pw

Odpowiedz
Cytat