Game Cash / NL Holdem BSS / 30k hands / sold / wpłaty naspieknychjestmalo
Uploaded with ImageShack.us
Po pierwszym dniu:
1592/30000 hands
3405$ bankroll
następna aktualizacja w czwartek.
Zamieszczam dzisiaj wpis, ponieważ wypadł mi wyjazd do rodziny. Pewnie kolejne sesje będą od soboty/niedzieli.
9020 /30000 hands
4030$ bankroll
Staking przewidziany był na 20 dni. Uważam, że się wyrobię.
W momencie uzyskania +12bi odsyłam 50% kapitału początkowego.
kolejny wpis przy 15k hands.
Jesteśmy na półmetku stakingu, związku z czym przesyłam 50% kapitału startowego. W razie nagłego spadku, będziemy myśleć.
4376$ bankroll
13700/30000 hands.
Nie planuję na tym stakingu grać wyżej, ponieważ teoretyczny profit plus kapitał nie wystarczyłby do komfortowej gry na nl200.
Staking zostanie dokończony na nl100. ostatnie 50% kapitału startowego plus profit będzie rozliczanie po 30k handsach.
Będe prosił o potwierdzenie przesłania 50% KP osoby: Biesiunia oraz 2FullofJokes w tym wątku.
zebro18, proszę o kontakt na PW.
Aktualnie odesłałem jedynie Besiuni 215$. Mam limity. Jak je zwiększę będę się odzywał.
Napisane przez 2Full0fJokes
do mnie na razie nic nie doszło.
Własnie wysłałem 52,50$ z kapitału początkowego.
Jeżeli chodzi o sytuację na froncie to po rushu wpadła sesja na -6bi ale walczy dalej.
PODSUMOWANIE
Z mojej strony, jako gracza oceniam staking na przysłowowe "4+". W środkowej części gry miedzy 13k a 23k hands napotykaliśmy na duże up and down swingi co miało wymierny wpływ na całokształt stakingu.
Będę kontynuował ofertę stakingową, dla inwestorów niezainteresowanych dalszą współpracą proszę o kontakt w celu rozliczenia.
Kolejny stakingu planuję rozegrać na stawkach, które grałem przez większą cześć tego roku czyli NL200. Interesowałby mnie staking opierający się na grze BBS z bankrollem początkowym 7k $ [35bi]. Z czego 30-40% udziałów sam rezerwuje . Podział zysków zostałby zmieniony na 40/60 winrate+rb na korzyść inwestora. Zmiana ta ustosunkowana jest zwiększeniem liczby rozdań, proponowałbym 75k z możliwością przedłużenia do 100k.
Oferta stakingowa pojawi się na dniach, osoby [inwestorzy z w/w stakingu] zainteresowane proszę o kontakt w tym wątku. Nie chcę wykorzystywać transferów niepotrzebnie.
Ok, poczekamy jeszcze na pozostałych dwóch inwestorów.
1-2 dni odpoczynku, analizy gry.
Po ewentualnych rozliczeniach nowa oferta pojawi się w pon/wt.
Pozdrawiam.
naspieknychjestmalo zainteresowany jest dalszą współpracą.
Zebro otrzymał pieniądze.
Zamykam ten staking.