Mam problem z wyświetlaniem huda w zoomie. Niestety ciagle wyswietla mi staty przeciwnikow z poprzedniego rozdania... Jakas rada? ♠_frown:
zamien plik blitzl.bll - poszukaj go na forum foldem manager
uruchom holdema i poker room jako administrator
uaktualnij foldema do najnowszej wersji
wielkie dzieki, wbilem na to ich forum sciagnalem downgrade i odpalilem po restarcie wszystko jako admin i chodzi ALE nie ma teraz moich statow... i jak tu zyc panie premierze? Ktos pomoze?
Napisane przez dzikidzik
wielkie dzieki, wbilem na to ich forum sciagnalem downgrade i odpalilem po restarcie wszystko jako admin i chodzi ALE nie ma teraz moich statow... i jak tu zyc panie premierze? Ktos pomoze?![]()
Sprawdź czy rozdania zapisywane są w języku Angielskim. Skonfigurowałeś poprawnie Hud-a?
tak wczesniej mialem wszystkie staty ale z opoznieniem, teraz mam oponentow na biezaco ale moich nie ma
Siema, czy po wykonaniu tej operacji można grać na normalnych stołach? Działa to też z Fast Forward na ImprezaPoker?
a dla mądrych jak to nic nie pomogło zamiany itp jak w temacie gdzie poszedl na dno i widze nowy wiec nie bede tamtego odgrzewal
po prostu w ustawieniach hud'a zmien opcje zeby pokazywalo staty hero. Sciagnales aktualizacje, wiec moze ta opcja jest domyslnie wylaczona.
Napisane przez hks83
a dla mądrych jak to nic nie pomogło zamiany itp jak w temacie gdzie poszedl na dno i widze nowy wiec nie bede tamtego odgrzewal
Przeczytalem 2 razy, ale dalej nie rozumiem o co Ci chodzi,
Fakt troche nie jasno pojechałem a wiec chodzi o to że jak uaktualnilem hm podmienilem plik blitz soft odpalany jako admin itp i po tych zabiegach juz nie o jedno rozdanie jest opóźnienie a o pare
to ma ktos jeszcze jakis pomysł na to ?
jeżeli znowu nie jasno to juz trudno oleje zooma z hm1
pozdro i dzięki za dwukrotne czytanie
po dzsiejszej aktualizacji starsów hm1 działa na zoom jak ma...
jak wyzej napisalem starsy mi sie zaktualizowaly i nic nie musialem robic i dziala jak ma odziwo...
i chdd wczoraj dzialalo dzisiaj zalanczam i dupa pojecia juz nie mam o co chodzi...
lol i znowu działa : /
mam prosbe moze ktos pomoze bo mi tez nie dziala hud poprawnie na styarsach mam wersje hm 1,13,02 i podmienilem plik blitz i dalej pokazuje mi przeciwnika z poprzedniego rozdania czy ktos ma jakis pomysl jak moge to rozwiazac bede wdzieczny