Przejdź do forum
Problem wyswietlani...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem wyswietlania HUD'A w Zoom

13 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
578 Wyświetlenia
dzikidzik
PokerStrategist

Mam problem z wyświetlaniem huda w zoomie. Niestety ciagle wyswietla mi staty przeciwnikow z poprzedniego rozdania... Jakas rada? _frown:

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
innocent2102
PokerStrategist

zamien plik blitzl.bll - poszukaj go na forum foldem manager
uruchom holdema i poker room jako administrator
uaktualnij foldema do najnowszej wersji

Odpowiedz
Cytat
dzikidzik Autor wątku
dzikidzik
PokerStrategist

wielkie dzieki, wbilem na to ich forum sciagnalem downgrade i odpalilem po restarcie wszystko jako admin i chodzi ALE nie ma teraz moich statow... i jak tu zyc panie premierze? Ktos pomoze? :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Krzysiek02
PokerStrategist

Napisane przez dzikidzik
wielkie dzieki, wbilem na to ich forum sciagnalem downgrade i odpalilem po restarcie wszystko jako admin i chodzi ALE nie ma teraz moich statow... i jak tu zyc panie premierze? Ktos pomoze? :facepalm:

Sprawdź czy rozdania zapisywane są w języku Angielskim. Skonfigurowałeś poprawnie Hud-a?

Odpowiedz
Cytat
dzikidzik Autor wątku
dzikidzik
PokerStrategist

tak wczesniej mialem wszystkie staty ale z opoznieniem, teraz mam oponentow na biezaco ale moich nie ma

Odpowiedz
Cytat
chemikLO
Oldschool Grinder

Siema, czy po wykonaniu tej operacji można grać na normalnych stołach? Działa to też z Fast Forward na ImprezaPoker?

Odpowiedz
Cytat
hks83
PokerStrategist

a dla mądrych jak to nic nie pomogło zamiany itp jak w temacie gdzie poszedl na dno i widze nowy wiec nie bede tamtego odgrzewal

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

po prostu w ustawieniach hud'a zmien opcje zeby pokazywalo staty hero. Sciagnales aktualizacje, wiec moze ta opcja jest domyslnie wylaczona.

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

Napisane przez hks83
a dla mądrych jak to nic nie pomogło zamiany itp jak w temacie gdzie poszedl na dno i widze nowy wiec nie bede tamtego odgrzewal

Przeczytalem 2 razy, ale dalej nie rozumiem o co Ci chodzi,

Odpowiedz
Cytat
hks83
PokerStrategist

Fakt troche nie jasno pojechałem a wiec chodzi o to że jak uaktualnilem hm podmienilem plik blitz soft odpalany jako admin itp i po tych zabiegach juz nie o jedno rozdanie jest opóźnienie a o pare :) to ma ktos jeszcze jakis pomysł na to ? :) jeżeli znowu nie jasno to juz trudno oleje zooma z hm1 :)

pozdro i dzięki za dwukrotne czytanie ;)

po dzsiejszej aktualizacji starsów hm1 działa na zoom jak ma...

Odpowiedz
Cytat
AnnaTobiasz
Oldschool Grinder

up up ten sam problem, znalazł ktoś jakieś rozwiązanie??

Odpowiedz
Cytat
hks83
PokerStrategist

jak wyzej napisalem starsy mi sie zaktualizowaly i nic nie musialem robic i dziala jak ma odziwo...

i chdd wczoraj dzialalo dzisiaj zalanczam i dupa pojecia juz nie mam o co chodzi...

lol i znowu działa : /

Odpowiedz
Cytat
Andrzej1960
PokerStrategist

mam prosbe moze ktos pomoze bo mi tez nie dziala hud poprawnie na styarsach mam wersje hm 1,13,02 i podmienilem plik blitz i dalej pokazuje mi przeciwnika z poprzedniego rozdania czy ktos ma jakis pomysl jak moge to rozwiazac bede wdzieczny

Odpowiedz
Cytat