Przejdź do forum
Odbierz vouchery po...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Odbierz vouchery podarunkowe na 100 €!

36 Posty
15 Użytkownicy
0 Reakcje
2,280 Wyświetlenia
Thorek
Oldschool Grinder

Aż 4 vouchery podarunkowe czekają na ciebie! Wystarczy zrealizować swój pierwszy depozyt i grindować na Winner Poker oraz Poker770.

Jak mogę zdobyć vouchery podarunkowe?

Odbierz jeden voucher 25 € - załóż konto na Poker770 i zrealizuj swój pierwszy depozyt*, a następnie wygeneruj 50 StrategyPoints.

Kolejny voucher 25 € czeka na ciebie po zdobyciu 500 SP.

Odbierz jeden voucher 25 € - załóż konto na Winner Poker i zrealizuj swój pierwszy depozyt, a następnie wygeneruj 40 StrategyPoints.

Kolejny voucher 25 € czeka na ciebie po zdobyciu 400 SP.

Jeśli wykonasz wszystkie powyższe kroki, otrzymasz 100 € w kartach podarunkowych.

Pod koniec promocji (początek października) PokerStrategy.com skontaktuje się z graczami, przekazując informacje o odbiorze voucherów.

Na co mogę wykorzystać vouchery?

Vouchery mogą być wykorzystane na zakupy w setkach sklepów, takich jak: Amazon, Debenhams, Argos, Thomas Cook, IKEA i wielu innych. Pełną listę partnerów znajdziesz tutaj.

Pytania?

Masz jakieś pytania lub komentarze? Zadaj je w tym wątku, a my postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej.

Powodzenia w grindowaniu!

Odpowiedz
Cytat
35 odpowiedzi
sfeter
Oldschool Grinder

Do kiedy wazna jest ta promocja?

Odpowiedz
Cytat

Mam tam konto ale nie robilem nigdy wplaty.Kwalifikuje sie czy to tylko dla nowych kont?

Odpowiedz
Cytat
cilivio
PokerStrategist

ile mam czasu na wygenerowanie tych 400SP na winnerpoker?

Odpowiedz
Cytat

Witam,

wszystkie informacje na temat czasu obowiązywania promocji oraz do kiedy należy spełnić wymagane warunki, znajdują się w poniższym newsie:

-> Zgarnij do 100 € w kartach podarunkowych na Poker770 i Winner Poker

Wszystkie kroki/warunki promocji muszą zostać wypełnione od 2 do 30 września.

@bubu997: Przypominam, że konto musi być przypisane do PokerStrategy.com. Jeśli tak jest i dopiero teraz zrealizujesz pierwszą wpłatę, to kwalifikujesz się do otrzymania nagrody.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
miki7326
PokerStrategist

Czy aby dostać drugi voucher na Poker770 muszę ugrać 500 Sp razem z tymi wcześniejszymi 50 czy ponad te pierwsze 50 sp. ?

W jakiej formie i kiedy będą dostarczane te vouchery? Wyrobiłem już 50 sp na Poker 770 ale jeszcze nic nie dostałem.

Odpowiedz
Cytat

Hej miki7326,

pierwsze 50 StrategyPoints jest wliczane do tych 500 StrategyPoints, po zdobyciu których otrzymasz drugiego vouchera.

Kod vouchera zostanie przesłany na adres mailowy, który podałeś w swoim profilu na PokerStrategy.com. Kody te zostaną przesłane początkiem października.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dexter182B
Oldschool Grinder

w jakiej walucie muszę mieć założone konto? ojro czy zieleniaki?

Odpowiedz
Cytat

Hej dexter182B,

waluta konta na Poker770 lub Winner Poker nie jest istotna. Istotne jest spełnienie wymagań dotyczących ilości wygenerowanego rake'u, czyli zdobytych StrategyPoints.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Hej, mam pytanie. Większość ze sklepów z listy są w domenie .de itp Czy ten voucher będzie można wykorzystać w polskim oddziale (np red coon)?

Odpowiedz
Cytat

Cześć japierdziele,

ależ ciekawa nazw użytkownika :f_eek:

Polecam zapytać suporty cadooz, ponieważ tylko oni mają pełna listę sklepów wraz z placówkami za granicą Niemiec. Poniżej strona adres kontaktowy:

-> business@cadooz.de

Możesz również użyć formularza kontaktowego znajdującego się na ich stronie:

-> formularz kontaktowy

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Hej, dostalem odpowiedz odnośnie polskich partnerów, może się komuś przyda ;)

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
cfanniakus
PokerStrategist

Dziekówa. Właśnie miałem do Ciebie pisać w tej sprawie.

Dobra robota!

Odpowiedz
Cytat

Dzięki japierdziele za podzielenie się wiedzą _thumbsup:

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Cześć, nie wiecie może kiedy można się spodziewać otrzymania powyższych bonów?
Pozdrawiam
pawelkargul

Odpowiedz
Cytat

Hej pawelkargul,

czekamy na dane od Winner Poker, aby móc przekazać pełna listę osób uprawnionych do otrzymania bonów do firmy zajmującej się bonami. Jak tylko otrzymamy te dane, będziemy mogli zlecić przesyłanie maili z kodami. Proszę o cierpliwość.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

czy cokolwiek jest już wiadomo? z tymi punktami to już około miesiąca jest problem...

Odpowiedz
Cytat

Hej komajdek,

dzisiaj otrzymaliśmy od Winner Poker dane za część dni we wrześniu, nadal brakuje jednak danych za drugą połowę miesiąca :(

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
dzejk0p
PokerStrategist

Witam,

Przed chwilą dostałem wiadomość od PokerStrategy, otrzymałem 2 Vouchery. ;)

Jak najlepiej je wykorzystać ? na co ?

Z tego co sprawdzałem to chyba najlepiej 4 bony za 50zł do mediaexpert ;)

Odpowiedz
Cytat
miki7326
PokerStrategist

Cześć,
Dziękuje za fajną promocję i vouchery.
Dzisiaj otrzymałem dwa kody za grę na Poker 770
Mam jednak pytanie, czy rozsyłaliście także kody za grę na Winner poker, czy cały czas czekacie na punkty ?

Odpowiedz
Cytat