Witam
Ostatnimi czasy brakuje mi motywacji do gry więc postanowiłem sobie zrobić taki mały challange. W 90 dni chcę ugrać 50BI na NL25.
Będę grał 10-16 normalnych stolików (mam dosyć zooma :P).
Zaczynam dzisiaj rano z 30BI na NL5. Będę wchodził wyżej jak będę miał 30BI na limit.
Topic będzie aktualizowany po każdej sesji lub raz dziennie (zobaczę jeszcze jak to będzie).
Trzymam kciuki i będę wpadał śledzić postępy.
PS: Z takim samym rollem zaczynałem przygodę z PLO8 ♠_rolleyes:
RlyDontKnow mogę przyłączyć się do challengu??
Ten sam cel: 50 BI na NL25 w 90 dni
Tylko że ja muszę ugrać 1250$ od 0.
Zaczynam na NL5 z 50$ ale chcę żeby wykres pokazał won 1250$
Będę mógł się dołączyć?? będzie raźniej
Napisane przez GregorJunior
RlyDontKnow mogę przyłączyć się do challengu??Ten sam cel: 50 BI na NL25 w 90 dni
Tylko że ja muszę ugrać 1250$ od 0.
Zaczynam na NL5 z 50$ ale chcę żeby wykres pokazał won 1250$Będę mógł się dołączyć?? będzie raźniej
![]()
Pewnie że możesz
Dzisiejsza sesja... no comment
Day 1:
Bankroll: 118,17$
Hands: 2647
Wykres
Spoiler

Jeszcze na koniec sesji nadziałem sie 2x na slow playowane AA. Raz miałem AK na boardzie Kxx i raz trzymając KK na niskim i suchym boardzie...
Pogadam z łotrzykiem, to jutro Ci lepiej pójdzie, ale daj znać, czy chcesz, żebym pogadał
Napisane przez dohpaZ
Pogadam z łotrzykiem, to jutro Ci lepiej pójdzie, ale daj znać, czy chcesz, żebym pogadał![]()
Aaa możesz z nim pogadać. Jeszcze dzisiaj będę grał sesje więc im wcześniej z nim pogadasz tym lepiej
Edit #1
A tymczasem zagram sobie w LOLa :challenge
Obiecał, że się poprawi, ale jak to z łotrzykami już jest, nigdy nie wiadomo, czy mówił prawdę
Jakieś rozdania będą? Zawsze można jakieś błędy wyłapać
Dalej pykasz na trialu hm2? czy kupiles full wersje?
SH
Edit #1
- 27.98$ w drugiej sesji...
Coś czuje że jutro się skończy ten challange... torbą.
KK < A6o (AI pre)
AA < JJ (AI pre)
66 na flopie K86r... typ wrzuca AI i pokazuje AQo... turn T... river J
JJ < A4o (AI pre)
Wszystkie pule przegrywam do fishy z vpip 50++.
Pomijam juz setki mniejszych pul które przegrywam bo fishą dochodzą magiczne rivery.
Jednak będę grał też zooma... Przy 10 stolikach jest za mało akcji a przy większej ilości stołów jest lipa.