Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Oferta:
Gram nl25. Sprzedaję 60% udziałów. Początkowo 40kh. Potrzebuję 25 BI (625$) . Profit i rb dzielimy według udziałów czyli 60/40. Rakeback w pierwszej kolejności pokrywa ew. straty, potem dzielimy zysk.
Gram na P*, zwykle 6 stołów;
Przewidywany termin max 3-4 tygodnie;
Aktualizacje co 5kh;
Posiadam obszerne hh, korzystam z Table Scanner Turbo i Table Ninja;
W przypadku spadku o 10BI gram nl10;
Gram wypoczęty i skoncentrowany
O mnie:
Ostatnio intensywnie pracuję nad swoja grą. Analizuję ręce po sesji, pracuję nad statystykami swoimi i innych graczy. Przez większość czasu grałem 14+ stolików. Na nl25 zmniejszyłem ich liczbę do 6. Dzięki temu gram bardziej skoncentrowany, podejmuję lepsze decyzje. Generalnie czuję się na tym limicie całkiem pewnie.
Wykresy:
nl25
Spoiler
próbka jest mała ale czuję się na tym limicie pewnie, umiem dostosować się do gry przeciwników

nl5
Spoiler
to jest limit który grałem od marca do teraz w kwietniu i maju mieszając z nl25, ostatnie 80k rak z 14bb/100

wstawiam jeszcze nl10, którego dawno nie grałem,wyniki są z początku roku i moja gra sporo się zmieniła
Spoiler
między tiltami było 10bb/100, aktualny kawałek to ten od 40k rak

Kontakt: PM lub skype Micholin21
Rezerwacje:
Ja 40%- 250 $
animus05 20% -125$
lemon0de 10%-62,5$
Jarek91 30%-187,5$
:f_thumbsup:-paid
---
Proszę o potwierdzenia i wpłaty na Micholin21 P*, micholin FTP, ew. MB/skrill w $ priv.