Przejdź do forum
problem z konwerter...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

problem z konwerterem rąk na strategy

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
323 Wyświetlenia

Witam, mam problem z konwerterem rąk na strategy gdy wrzucam ręce z fulltiltpoker to nie wyświetla mi boardu tylko bety ma ktoś jakiś pomysł dlaczego?

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
kleko91

Siema d10xide,

na początku pytanie upewniające się, wrzucasz w j. ang? ;)
Co do konwertowania rąk z FTP na strategii sam miałem z tym problem. Nie konwertował mi rąk.
Polecam ten konwerter: http://poker-tools.flopturnriver.com/Hand-Converter.php

Wszystko działa tutaj jak należy :)
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj d10xide,

Obawiam się, że rozdania z Full Tilt Poker nie są już obsługiwane. Poker room ten zakończył współpracę z PokerStrategy.com. W międzyczasie doszło do zmiany formatu zapisu historii rozdań, podobny problem występował w trackerach pokerowych Poker Tracker/Holdem Menager.

Najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie ze skonwertowanych rozdań przez wspomniane wcześniej trackery.

Ewentualnie możesz skorzystać z zewnętrznego konwertera: Forum oceny rozdań - wszystko, co musisz wiedzieć.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

mam ustawione w jezyku angielskim

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

oks dzięki za info skorzystam z innego konwertera

Odpowiedz
Cytat

Ściągnij sobie PokerTrackera 4, który na 30 dni jest za darmo. Potem będziesz się martwił. On ładnie zapisuje każde Twoje zagranie, które dosłownie 3ma kliknięciami możesz skopiować i wkleić na forum.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

pytanie z banalnych pewnie ale jak wkleic rozdanie z pt4 w spoiler zeby nie bylo zlane?

dodam ze wrzucajac normalanie na forum wszystko jest okej.oczywiscie za kazdym razem po przez ikonke copy to forum 2+2 ,pokerstrategy

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj bobek81,

Okno które pojawia się po wciśnięciu przycisku spoiler usuwa znaki nowej linii.

Po skopiowaniu ręki w PT4 w oknie które się pojawi po wciśnięciu przycisku spoiler wpisz jakąś literę. W oknie edycji wiadomości usuń tą literę i wklej rozdanie.

Drugim rozwiązaniem jest ręczne wpisanie tagu [spoiler*].

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

dzieki pozdro

Odpowiedz
Cytat