Witam, mam problem z konwerterem rąk na strategy gdy wrzucam ręce z fulltiltpoker to nie wyświetla mi boardu tylko bety ma ktoś jakiś pomysł dlaczego?
Siema d10xide,
na początku pytanie upewniające się, wrzucasz w j. ang?
Co do konwertowania rąk z FTP na strategii sam miałem z tym problem. Nie konwertował mi rąk.
Polecam ten konwerter: http://poker-tools.flopturnriver.com/Hand-Converter.php
Wszystko działa tutaj jak należy
Pozdro
Witaj d10xide,
Obawiam się, że rozdania z Full Tilt Poker nie są już obsługiwane. Poker room ten zakończył współpracę z PokerStrategy.com. W międzyczasie doszło do zmiany formatu zapisu historii rozdań, podobny problem występował w trackerach pokerowych Poker Tracker/Holdem Menager.
Najlepszym rozwiązaniem jest skorzystanie ze skonwertowanych rozdań przez wspomniane wcześniej trackery.
Ewentualnie możesz skorzystać z zewnętrznego konwertera: Forum oceny rozdań - wszystko, co musisz wiedzieć.
Pozdrawiam.
Ściągnij sobie PokerTrackera 4, który na 30 dni jest za darmo. Potem będziesz się martwił. On ładnie zapisuje każde Twoje zagranie, które dosłownie 3ma kliknięciami możesz skopiować i wkleić na forum.
Pozdrawiam
pytanie z banalnych pewnie ale jak wkleic rozdanie z pt4 w spoiler zeby nie bylo zlane?
dodam ze wrzucajac normalanie na forum wszystko jest okej.oczywiscie za kazdym razem po przez ikonke copy to forum 2+2 ,pokerstrategy
Witaj bobek81,
Okno które pojawia się po wciśnięciu przycisku spoiler usuwa znaki nowej linii.
Po skopiowaniu ręki w PT4 w oknie które się pojawi po wciśnięciu przycisku spoiler wpisz jakąś literę. W oknie edycji wiadomości usuń tą literę i wklej rozdanie.
Drugim rozwiązaniem jest ręczne wpisanie tagu [spoiler*].
Pozdrawiam.