Witam, czy ktoś miał podobny problem? Nie mogę wypłacić pieniędzy, ani wykonać żadnego przelewu. Dodam, że przelewałem tylko pieniądz z pokera i na pokera, platforma PokerStars, a także na konto brata i z konta brata na swoje.

dziwisz sie ze maja watpliwosc kim jestes ?:)
skrilla uzywa sie tylko na wplaty i wyplaty na swoje konto
pozdrow brata
Cześć marihuaen,
Co masz na myśli pisząc "konto brata"? Jego konto bankowe czy jego konto na Skrill? Co prawda uzyskanie takiego dokumentu u notariusza jest możliwe, ale niestety płatne.
Na razie po prostu wyślij skan swojego dowodu osobistego do supportu Skrill. Jeżeli możesz się zalogować to taka opcja jest w "Pomoc drogą elektroniczną" -> "Konto/Bezpieczeństwo" -> "Zostałem poproszony o przesłanie informacji i/lub dokumentów".
I spróbuj wyjaśnić sprawę poprzez support. Mimo wyskoczenia takiej informacji czasami wysłanie skanu dowodu wystarcza.
Sprawdź także konto mailowe, które masz zarejestrowane na Skrill, bo być może otrzymałeś też email od supportu.
Pozdrawiam
Hej,
To prawdopodobnie chodzi tylko o weryfikację konta, bo być może wydaje im się, że masz dwa konta (zwłaszcza jeżeli brat ma to samo IP). Trzeba z supportem Skrill to wyjaśnić.
Pozdrawiam
Napisane przez spinek
Hej,To prawdopodobnie chodzi tylko o weryfikację konta, bo być może wydaje im się, że masz dwa konta (zwłaszcza jeżeli brat ma to samo IP). Trzeba z supportem Skrill to wyjaśnić.
Pozdrawiam
Sprawa wyjaśniona. Możliwa jest wysyłka drogą elektroniczną;) Dzięki za pomoc. Co ciekawe nie wiedziałem nawet, że skrill ma polski support, e-mail pisałem w języku angielskim a odpowiedź dostałem w polskim:p
Napisane przez pzareba
skrill nawet jak zadzwonisz to gada po polsku![]()
To nieźle:D :fdrink