Przejdź do forum
Szkola kadetow - 90...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Szkola kadetow - 90tki 0.25$ PS

40 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
603 Wyświetlenia
Jobdzinho
Poker Player

Witam wszystkich!!! :fdrink

Jestem fishem na starsach :f_smile: Gram 90tki za 0.25$. Te sity nie sa turbo i trwaja ponad 3h... Gram 2 do 4 stolikow na raz!!! :f_cool:
Moj nick to Jobdzik, kazdy moze sobie sprawdzic na http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/PokerStars/players/Jobdzik jak wygladaja moje poczynania :f_thumbsup:
Mialem wczesniej jakis tam pokerowy przeblysk ale szybko zostal zagaszony tiltem :f_frown: Na dzien dzisiejszy jestem 31BI pod kreska a linia wykresu sunie poziomo :f_confused: Niestety w holdemie jak w zyciu "jak stoisz w miescu to sie cofasz". Dlatego uwazam Szkole Kadetow za kopniaka w tylek, ktory pomoze mi nabrac rozpedu na kretej pokerowej drodze :f_love:
Po drugie nikt w srod moich znajomych oraz rodziny nie gra w poksa na powaznie ( na "nie powaznie" uwazam zynge na FB i akcje jakie tam robia) a nie raz chcialo by sie otworzyc gebe i ponawijac o tilcie, obejrzec jakas relacje z eventu live przy piwie przez skypa itd. :fdrink
Po trzecie 4 tygodnie pod okiem prosa to marzenie chyba kazdego fisha :f_love: i jesli jest szansa na spelnienie to trzeba probowac.
Nie wiem czy ktokolwiek chcialby czytac bloga o poczynaniach kolesia na 90tkach za cwierc dolara... :f_zZz: dlatego tez wole nagrywac filmiki z komentarzem. Na tych stawkach czasami sa naprawde jaja :f_tongue: i mozna sie posmiac :D Postaram sie uwiecznic takie momenty i podzielic sie z wami.

Szaaa-CUN! wszystkim :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
39 odpowiedzi

Na tych stawkach gralem 45tki, imo lepsze rozwiązanie bo 3,4h w 90tkach to jakaś porazka.

Jesli chodzi o ilość stolow to faktycznie wartosc edukacyjna będzie u Ciebie spora, ale grając abc polecałbym sklaniać się powoli w kierunku volume :sdrink

jedyne co mnie wkurwia to ilość emotikonek...

pozdrawiam i zapraszam, 90 ale trochę wyżej

[Sex, Drugs'n'Micro. SosCzosnkowy.] Szkoła Kadetów

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

emoty musza byc :P powoli nadejdzie czas na wyższe limity _biggrin:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Jobdzinho
emoty musza byc :P powoli nadejdzie czas na wyższe limity _biggrin:

nie chodziło mi zaproszenie na 1$ 90tki tylko na bloga o podobnej tematyce.

I tak za dużo polaków na tych 90tkach :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Juz dzis wieczorem bede mogl wstawic link do I czesci filmiku z mojej gry na 90 tce. To strasznie czasochlonne :( Sama 90tka to ok 3.5h potem wycinanie i wklejanie momentow z akcja... Teraz mi sie to zapisuje w wysokiej rozdzielczosci i jeszcze na YT bede musial wrzucic... Zchodzi sie ale mam nadzieje, ze warto :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Wombat
Elite Grinder

Siema

Film to napewno będzie fajna rzecz do zobaczenia, na pewno zajrzę ! Życzę powodzenia ^^

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

zgodnie z obietniaca...

Prosze o wyrozumialosc, pierwszy raz w zyciu cokolwiek nagrywalem komentujac i poradzilem sobie najlepiej jak potrafilem. Montowanie tego jest strasznie czasochlonne dlatego calosc podzielilem na dwa party. Jutro dokoncze montaz drugiego. Zapraszam do ogladania :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Odpowiedz
Cytat
golfu
PokerStrategist

Ale mi poprzawil humor ten filmik :)
Tilt Cie lapie, nie dobrze. A wiesz dlaczego? Bo grasz za malo stolow, skupiasz sie za bardzo na jednym turnieju zamiast po prostu grac wiecej i skupiac sie nie na spotach, a na poprawnych decyzjach.
Obejrzalem tylko koncówke i z tego co pamietam to wrzucasz tam na 20bb jakiegos Ax, i na co liczysz? Ktos sie obudzi z monsterem i caly twoj trud i spory stack idzie na marne. Do tego widzialem sporo otwarc z Ax'ami z wczesnych pozycji. One nie graja spoko postflop, a do tego w tych turniejach jest ocean dokladaczy co bedzie Cie callowal z takim rangem ze nawet nie przewidzisz co moze miec. Graj tight, graj swoje, graj wiecej stolow dzieki czemu nie bedziesz sie nudzil i robil dziwnych zagran. Rozumiem ze mozesz byc poczatkujacy i przepraszam jesli urazilem, nie mialem takiego zamiaru.
Szacunek za wlozona prace w nagranie, obejrzenie i skrocenie tego filmiku.
Fajnym pomyslem byloby zrobienie filmiku z sesion review w jakims repleyerze, mozesz wtedy latwiej przechodzic do wybranych spotow i je omawiac.

Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Napisane przez Jobdzinho
zgodnie z obietniaca...

Prosze o wyrozumialosc, pierwszy raz w zyciu cokolwiek nagrywalem komentujac i poradzilem sobie najlepiej jak potrafilem. Montowanie tego jest strasznie czasochlonne dlatego calosc podzielilem na dwa party. Jutro dokoncze montaz drugiego. Zapraszam do ogladania :fdrink

Wombat zaznaczylem na poczatku, ze to bedzia nie wielka wartos merytoryczna ale jak nagrywam to zauwazylem, ze bardziej sie staram:D

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Napisane przez Wombat
Siema

Film to napewno będzie fajna rzecz do zobaczenia, na pewno zajrzę ! Życzę powodzenia ^^

Pozdrawiam

Nie ten cytat zaznaczylem :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/2340423_057580F7C8
dwa razy przegrywalem i wygrywalem jedno rozdanie:D

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Napisane przez golfu
Tilt Cie lapie, nie dobrze. A wiesz dlaczego? Bo grasz za malo stolow, skupiasz sie za bardzo na jednym turnieju zamiast po prostu grac wiecej i skupiac sie nie na spotach, a na poprawnych decyzjach.
Obejrzalem tylko koncówke i z tego co pamietam to wrzucasz tam na 20bb jakiegos Ax, i na co liczysz? Ktos sie obudzi z monsterem i caly twoj trud i spory stack idzie na marne. Do tego widzialem sporo otwarc z Ax'ami z wczesnych pozycji. One nie graja spoko postflop, a do tego w tych turniejach jest ocean dokladaczy co bedzie Cie callowal z takim rangem ze nawet nie przewidzisz co moze miec. Graj tight, graj swoje, graj wiecej stolow dzieki czemu nie bedziesz sie nudzil i robil dziwnych zagran. Rozumiem ze mozesz byc poczatkujacy i przepraszam jesli urazilem, nie mialem takiego zamiaru.
Fajnym pomyslem byloby zrobienie filmiku z sesion review w jakims repleyerze, mozesz wtedy latwiej przechodzic do wybranych spotow i je omawiac.

Szukalem replayera i wszedzie znajduje informacje ze HM ma taka opcje ale ja go nie uzywam. Moze cos znajde. Nie czuje sie urazony. To jest prawda. Palma mi odbija jak siedze za dlugo przy jednym stole :f_p: zobaczysz druga czesc... tam to jak dziki donk sobie poczynalem :f_ugly: az wstyd wrzucac ale jak trzeba to trzeba :D

Odpowiedz
Cytat
Wombat
Elite Grinder

Napisane przez Jobdzinho

Wombat zaznaczylem na poczatku, ze to bedzia nie wielka wartos merytoryczna ale jak nagrywam to zauwazylem, ze bardziej sie staram:D

Super! Nagrywaj w takim razie więcej ;)

Odpowiedz
Cytat
golfu
PokerStrategist

Napisane przez Jobdzinho

Napisane przez golfu

Szukalem replayera i wszedzie znajduje informacje ze HM ma taka opcje ale ja go nie uzywam. Moze cos znajde. Nie czuje sie urazony. To jest prawda. Palma mi odbija jak siedze za dlugo przy jednym stole :f_p: zobaczysz druga czesc... tam to jak dziki donk sobie poczynalem :f_ugly: az wstyd wrzucac ale jak trzeba to trzeba :D

HM ma taką opcję jednak on zamula, a universal replayer jest lekki szybko dziala. Musisz tylko miec zaznaczoną opcje w sofcie zeby zapisywal HAND HISTORY i potem to wrzucasz do niego. Polecam, bo można rozwijać swoję grę posiadając tylko ten program + PS Equilator

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Dzieki!!!
Zgodnie z Twoja rada dzis 4 stoliki na raz beda grane:D A wieczorem part II :D Zmontowalem to juz :D Mialem beke ze swoich zagran a potem moralniaka:/ Dziwne jest to, ze na stoliku uwazasz ze grasz poprawnie a jak to sie potem oglada to... :f_cry:

Odpowiedz
Cytat

All in ! Tylko filmiki maja byc regularnie :f_p:
Powodzenia :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Beda i bede sie staral robic session review :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Prosze part II

Polecam wszystkim nagrywanie filmikow live z komentarzem:D Teraz jak to ogladam to nie wierze:/ Granie jednego stolu non turbo jest strasznie meczace i na FT tak juz sie cieszylem ze jestem w kasie ze to chyba przycmilo zdrowy rozsadek:( To takie uczucie jak w dniu wyplaty rano:D Sprawdzam konto, kasy jeszcze nie ma ale juz zaraz bedzie:D Taki usmiechniety zawsze wtedy jestem i nie chce mi sie pracowac... To samo w FT :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
Jobdzinho Autor wątku
Jobdzinho
Poker Player

Ściągnąłem dzisiaj holdem menager 2 _cool: Na początku sporo czasu poświęciłem na ogarnięcie HUDa tak żeby wyświetlał się wogóle na stoliku... :f_biggrin: Potem poszperałem w necie i czytałem artykuły o pomocy HUDa w SnG :D Zdecydowałem się na ustawienia:

Name total hands
tot vpip, tot pfr, tot steal, tot 3bet, BB resteal
flop cbet, tot limp

Co o nich myślicie?

Odpowiedz
Cytat