Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Heh! czas poczytac o 'dilach'

22 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,730 Wyświetlenia
aldon7

dziwna sprawa:D

nie grywam na starsach, ale w oczekiwaniu na nocny mecz all star odpalilem jakis turek za dolka majac na koncie 9 dolkow:D i przypadkiem dokulalem sie na FT :D

Tak wyszlo, ze nigdy na starsach nie gralem turkow i jak ruscy rzucili propozycje to sie zgodzilem zeby zobaczyc jak to wyglada od srodka :D Kiedy admin pytal jaki rodzaj deala, a goscie chyba nie czaili po angielsku, to napsialem pierwsze co przychodzi czlowiekowi do glowy po nocce i padlo na "ICM" :D Ten zaakceptowal i poszedl:D

i teraz moje pytanie:D wiem ze w necie pewnie cos znajde (ale to jak odespie:D), ale jakby ktos mogl pokierowac na cos lopatologicznie prostego bez wielkiej matmy na temat deali to bylbym wdzieczny. Jak widac nie wiadomo kiedy moze sie przydac :D

Spoiler

ps: ofc zdaje sobie sprawe ze to nie sa kwoty wymagajace deali, ale zawsze lepiej wiedziec wiece niz mniej :D

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
oooigo
Mnichu

Aldon zakceptuj zapro jak możesz. Mam prośbę.

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve

Przyjemny "dodatek".

Gratulacje! :sdrink

Odpowiedz
Cytat
teampoland

ożeż! gratuluje odwagi żeby odpalić turek za dolara o północy! (no irony) Wyobraź sobie że odpadasz o 6:30 na semift....

gratz :nh

Odpowiedz
Cytat
aldon7 Autor wątku
aldon7

jak zobaczylem ze przed meczem gwiazd jest powtorka z konkursow z dnia wczesniejszego to wiedzialem ze samo ogladanie pewnie przed 5 rano sie nie skonczy:D

Odpowiedz
Cytat
KubaICP

i skonczyło sie o 6 ;) w sumie mecz fajny, dzien w pracy na 7 tego samego dnia sredni ;)

Odpowiedz
Cytat
kaskader

Napisane przez KubaICP
i skonczyło sie o 6 ;) w sumie mecz fajny, dzien w pracy na 7 tego samego dnia sredni ;)

Witam złodzieja
Zamierzasz pieniądze oddać, czy twoim zdaniem usunięcie z listy znajomych i zablokowanie na gg rozwiązuje problem?

Odpowiedz
Cytat
KubaICP

Odpowiedz
Cytat
kaskader

Dzieci pożyczające i przegrywające w pokera, nalezy izolować ze środowiska graczy. Póki kasy nie oddasz pod każdym wpisem będę mówił społeczności że jesteś złodziejem

Odpowiedz
Cytat
KubaICP

Odpowiedz
Cytat
irobson

nie wiem co masz na mysli kaskaders nei znam sytuacji, ale robilem z tym gosciem dille jakis czas temu i hajs sie zgadzal =)

Odpowiedz
Cytat
kaskader

Ha ha. Jasne> Kółko wzajemnej adoracji
Złodziej w zamian za pomoc w konfiguracji roomów i huda odwdzięczył sie pożyczką, której do dziś nie spłacił. Byłem głupi bo dałem czas na wyjaśnienia, który wykorzystał na usunięcie mnie ze znajomych, tak abym nie nabruździł mu w profilu. Ale postaram sie o to, żeby za 30$ złodziej był postrzegany jak złodziej

Gwarantuje, pod każdym wpisem info że jest złodziejem. Sygnature tez zmienie i bede się ochoczo wypowiadał w dziąłach oceny rąk. Jak typowi za 30$ nie głupio mieć opinię złodzieja, jego sprawa.

Odpowiedz
Cytat
irobson

he he. bo widzisz, trzeba umiec nie dac sie robic w przyslowiowe bambuko i potrafic sciagac dlugi.

A tak bardziej powaznie, to fakt pozyczal kase, nawet ze 2 razy ale oddawal.. przymykajac juz oko na miesieczne opoznienia.. ;p

Odpowiedz
Cytat
kaskader

Do głowym mi nawet nie przyszło, że można się zeszmacić za 30$. A jak koleś żebrał od momentu jak pojawiłem sie na gg, to dla świetego spokoju przelałem

Odpowiedz
Cytat
KubaICP

Dobra nie chce mi sie wrzucac idiotycznych obrazków, kręcic z Ciebie beki itp więc i ja sie wypowiem, chociaz mysle ze to jest niepotrzebny spam w tym temacie.
Fakt jest taki ze, to prawda ;) TRUE STORY ŁUKASZ, wiesz ze chciałem Ci oddac ? proste ze wiesz.
A wiesz daczego tego nie zrobilem? Mysle ze juz raczej cięzko Ci bedzie rozkminic ocb, mianowicie jesli pisze do kogos ze mam problemy z mieszkaniem, bede je zmieniał i potrzebuje sozz na kaucje czy moge oddac 2 tyg pózniej, ustawiamy sie ze ok spoko zią itp
Po tygodniu odzywam się ze zapierdalam w tyrce od rana do wieczora i nie wiem kiedy bede mogł wpłacic hajc na konto zeby przelac a ze mieszkamy dzielnice obok Siebie to moge Ci podrzucic hajs live lolz, Mowisz ze nie chcesz sie spotkac ze poczekasz. No ok, spoko.
Wchodze na gygy zeby napisac Ci ze hajs zaraz poleci do Cb i czytam wiadomosci... NAROBIE CI KOŁO DUPY ZLODZIEJU.
Sram na to typie, pisz pod kazdym wątkiem ale tak mozesz pisac do chłopaczka z gimnazjum albo swoich kolegów ( jesli wiesz co mam na mysli )
A co do tego ze siedze Ci hajsy to nie ukrywam tego zbytnio, wie o tym kilka osob.. Np SebiX i jakos afery z tego nie kręcą a raczej beke.
Beke z typa który wyprowadził się z wioski do Stolicy i udaje wielkiego biznesmena.
Mozesz tu pisac co tylko chcesz, nie odpisze juz na zadną Twoją wiadomosc, nawet jak bedzie najwiekszym kłamstwem na moj temat, mam duzo wiecej lepszych rzeczy do zrobienia niz czytanie Twoich wypocin.
Zrób jeszcze grafike i załoz fanpage na fejsiku o mnie, ok ?
Od Irobsona pozyczałem hajs, nie jakies 30 dolków tylko dosyc grubszy i oddawałem zawsze, bez upominania itp tracił ze mną kontakt na miesiac i nie panikował itp pisząc ze narobi mi koło dupy.

P.S wyjdz juz z micro stawek Łukasz bo do konca zycia bedziesz siedział w wynajmowanym pokoju z dziewczyną.

Pozdrawiam...Złodziej.

Odpowiedz
Cytat
kaskader

No jebne śmiechem zaraz
Nie dość że złodziej to się nawet z tym nie kryje.
Na gg mnie zablokowałes , a pieniądze oddajesz już czwarty miesiąc.
Nie musisz nic pisac

Nie napisałem nic wulgarnego:
wiadomość z 11 października:
"no niestety ale będę musiał ci smrodu narobić ;)

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

No, wyjdz juz z microstawek. Kuba jedzie hajstejsky, i o 30 buksow musial zebrac, a tego nigdy ci nie wybaczy. I to jeszcze jako rodowity W-wiak wiesniaka....

"Pozycze hajs, i nie bede oddawal, bo....wiecie, bo...a bo zawsze sie znajdzie, nie ma czasu, internet mi siadl, dziewczyna ma imieniny, bo za miesiac. Zobacze, jaka frajer ma cierpliwosc, a kiedy w koncu jego ton sie troche zmieni, to juz mu nie bede musial oddawac, bo to cham, ktory mnie nazwal zlodziejem. Proste...ale my tu w w-wie tacy juz cwani jestemy, wiesniaki, hehe."

Odpowiedz
Cytat
Deemerus

Napisane przez kaskader
Do głowym mi nawet nie przyszło, że można się zeszmacić za 30$.

Przejedź się po szosie tam panie francuzika to i za połowę tego czasem robią.

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

Tak, ale w ramach deala. Poczytaj o 'dilach'...

Odpowiedz
Cytat