Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pestynka

38 Posty
11 Użytkownicy
3 Reakcje
4,294 Wyświetlenia
Pestynka
Pestynka 0,50$ 45 turbo sng

Witam wszystkich forumowiczów!!! Na początek kilka słów o mnie. Mam na imię Krzysztof, a mój nick pokerowy to ..Pestynka.. Mam 25 lat. W pokera zacząłem grać jak miałem 20 lat. Moja Historia zaczęła się następująco.

5 lat wcześniej

Siedziałem któregoś dnia wieczorkiem przed TV. Oczywiście ma się tych kanałów ponad 100 a zawsze nigdy nie ma co oglądać. Postanowiłem tą 100 przekroczyć. I trafiłem na kanał Sport Klub. (Odtwarzany był akurat stół finałowy WSOP). Zaciekawiło mnie toooo, że na stole leżała kasa (dużo tej kasy było )I tak się przyglądałem w co oni grają. To był Poker!!!!! Powiedziałem sobie, że muszę się koniecznie nauczyć grać w pokera w tą odmianę. Długo nie czekałem wszedłem od razu do Internetu i zacząłem szperać. Nie wiedziałem na początku jak się do tego zabrać. Po kilku dniach wgrałem sobie oprogramowanie Full Tilt Poker. Tam zacząłem grać na wirtualne. Zrobiłem z tego dobry bankrolllllll około 10 mln w niespełna tydzień . Powiedziałem sobie kurcze jak idzie tak dobrze na wirtualne to może spróbuje na prawdziwe pieniądze. Wpłaciłem sobie pierwsze 10 $..... mhm zastanawiałem się długo co zacząć grać. Postanowiłem, że zagram Casha. Wszedłem wtedy za całe 10 $ i wyobraziłem sobie wcześniej ten stół z tymi dolarami w TV i powiedziałem sobie będę tak jak oni. Tyle kasy będę miał. Grając nie spełna godzinę zostało mi 4 dolary. Odszedłem od stołu. Chodziłem cały dzień i myślałem . Kurcze przerąbałem 6 dolarów ja pierniczę. Wiele się nie zastanawiałem wpłaciłem kolejne dolary, tym razem 20$. Zacząłem grać turnieje. Wszystko umoczyłem momentalnie. Wiadomo zdarzały się jakieś wygrane, ale nie były to sumy astronomiczne. Dokładałem do biznesu cały czas. W końcu zamknęli poker room. Przeniosłem się na PS. Tam było to samo. Cały czas moczenie wszystkiego co się wpłaciło. Do momentu…..

5 lat później

Dzisiaj zacząłem pisać tego bloga, gdyż nakłonił mnie do tego mój kolega RobertWLKP, którego poznałem przy stołach pokerowych PS. Nakłonił mnie żebym spróbował grać sng 45 osób turbo za 0.50$. Zapytałem się ile mi jest potrzebne kasy na to? Odpowiedział mi że około 50 $. Poszła kolejna wpłata. Wiele nie rozmyślając zacząłem grać te sng. Dzisiaj jest to taka rywalizacja miedzy nami który z nas będzie na finałowym, który wygra i ile wygra!!

Zaczynam pisać tego bloga dla ogromnej motywacji i udokumentowania moich poczynań.

Zagrałem już około 250 sng poniżej przedstawiam szczegółowe info!

Bankroll: 70,11$
ROI: 16%
ITM: 22%
Rozegrane: 250

Malutki wykresik z rozegranych sng 0.50$ 45 turbo

Spoiler

No i w końcu CEL!!!!!

Cel jest jeden przejść na limit wyżej czyli u mnie jest to 1.50$ na 45 turbo przy 100 BI
Powodzenia wszystkim w tym co robią i jakie cele sobie zakładają bo jest to najważniejsze, żeby do czegoś konkretnego dojść własnymi krokami a czasem niezbędną pomocą innych.

gadu-gadu : 3555944

Postaram się grać codziennie po około 40 sng wieczorami. Gram na 9 stołach naraz. Na razie więcej nie chce dokładać. Będę wklejał ręce spektakularne według mnie do opinii innych. Proszę o wyrozumiałość i pomocna dłoń.

No i na koniec wstawiam muzyczkę związana z pokerkiem. oj.......ten refren !!

Odpowiedz
Cytat
37 odpowiedzi
doncamilloskate

Powodzenia na stołach i w prowadzeniu bloga! _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka
DZIEKI WIELKIE _cool:

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Powodzenia w budowaniu rolla na 1.5$ :D !

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Do tych 1.50$ jeszcze mam troche drogi do przebycia, ale wszystko jest dla wytrwałych!!!!!! Dzieki :sdrink

Odpowiedz
Cytat
RobertWLKP

No w końcu się zebrałeś by zamieścić swój blog. Mam nadzieję że pisanie tego bloga pójdzie Ci równie dobrze jak gra na 45tkach turbo. :fdrink
GL na stołach _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

dzięki dzięki _cool:

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Dzisiaj na lekki minusik. Bywało lepiej. Jutro jest też dzień. Trzeba walczyć!!!!!!!!
Gratulacje dla Robert WLKP _cool: zaliczył ostry plus. A linia graph hm wzrostowa mu wyszła prawie za monitor ku górze oczywiście :D Brawo wielkie GG :sdrink

Bankroll: 67.45$
ROI: -17%
ITM: 16,7%
Rozegrane: 30

Odpowiedz
Cytat
wsngwo6

Nie żebym się czepiał ale trochę mało BI na 0.5 ale jak lubisz agresywny brm to czemu nie _cool:

gl, kolejny polak na 45 T _smile:

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Dlaczego agresywny BRM? Mysle , ze w zupełności 100 bi wystarczy na stawkach 0,50$ turbo 45... :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

No i start zobaczymy jak dzisiaj pójdzie gogogogogog :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

no dzisiaj sie aż wstyd chwalić hehehehehe ale plusik jest heheheheheheheehhee trzymajcie sie hejka do jutra znaczy do dzisiaj bo 12 juz jest

Bankroll: 67.87$
Rozegrane: 34

jakis wykresik i szczegółowe info jutro!!!!!1 Dobranoc

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Na poprawe humoru :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Wieczorem o 19 moze troche wcześniej zaczynam. Daje muzyczkę na pobudzenie.

a Tu cos z innej beczki

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Po długim odpoczynku wracam do Gry!!!!!! Przerwa była spowodowana dużą ilością opadów śniegu hehehehehhe. Dzisiaj planuję wystartować. Kontynuujemy to co grałem i pomnażamy bankroll. Widzimy się na stołach.

Bankroll 61.87$
Rozegrane 326
ROI 7.2%
ITM 19.9%

Spoiler

-czego to nie wymyślą!!!!!!

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Dzisiaj po długiej przerwie od gry plus odnotowany. Narazie mało gram w sesji tych sng bo mi czas na to nie pozwala! Jakos na poczatku tygodnia powinienem łupac ich juz około 50 dziennie!!!! Na dzisiaj koniec hejka!!!!

Wykres bedę wstawiał po tygodniu w poniedziałki regularnie!!!!!

Bankroll: 71,92$
ROI: 12,4%
ITM: 21,1%
Rozegrane dzisiaj: 25
Rozegrane w sumie : 351

Coś na odprężenie, ale w całości trzeba przesłuchać żeby miało efekt.

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Mała poprawka. Bankrolll troszke wiekszy po zagraniu the hottera 0.55$

Spoiler

Entrants: 394/9734 + 1,70$

Bankroll: 73,07$

Idę spac do jutra hejka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:sdrink

Odpowiedz
Cytat
Pestynka Autor wątku
Pestynka

Przedstawiam dziejsze wyniki !!!!! poszło nawet nieźle!!!!!!!

Bankroll: 78,67$
ROI dzisiaj: 49,8%
ITM dzisiaj: 24%
Rozegrane dzisiaj: 25
Rozegrane w sumie : 376

Odpowiedz
Cytat
RobertWLKP

Pestynka gdzie Ty sie podziewasz? Dobrze Ci idzie a nie grasz...

Odpowiedz
Cytat