Witam od niedawna zainteresowałem się klikaniem w reklamy i zarabianiu przy tym kilku groszy. Wystarczy mieć włączony komputer 15 min każdego dnia ponieważ reklamy są dodawane co dzień a za każdą reklamę dostajemy 1 centa a więc każdego dnia możemy zarobić 0.45 centów.
Są promocje za każdego zaproszonego użytkownika dostajemy 0.20centów plus 1 cent za reklamę którą on klika ,Są programy które klikają za nas
ja robię to tylko dla tego ze zawsze 10 dolców się przyda a w pokera mam
mały bk nie będę reklamował strony ani swego linka jak by ktoś był zainteresowany to napiszcie na pw pomogę wam i dostanę za was 0.20centów dlatego to robię.
Zdajesz sobie sprawe ze takie klikanie w reklamy to pic na wode i sa one nie wyplacalne?
Jest kilka wypłacalnych stron, acz zdecydowanie bardziej poświęcić swój czas na granie choćby i NL4 - przychody z klikania są śmiesznie małe.
bMh napisał
Zdajesz sobie sprawe ze takie klikanie w reklamy to pic na wode i sa one nie wyplacalne?
Dla kumpla wypłacili 25 dolców
a kasy z tego niema dużo 45c x 7 = 3,15$ tygodniowo
3.15$ x 4 = ok. 12,60$ miesięcznie
to minimum ale
za 25$ to ja sprawdzam z 4 high z ciekawości
sry, nie mogłem się powstrzymać
Szkoda, że nie znasz wcześniejszego rozdziału tej historii tj komp działa 16/24h a kolega klika jak nolife w wow'ie
lepiej poczytaj arty, poogladaj filmiki, i zownujesz NL4 -> NL10 -> NL25 i będziesz wygrywał tyle nacodzień.
no właśnie a tyle to mój bk wynosi
dlatego tak robię
ja gram sng dużo czytam a tak zawsze mogę trochę zarobić dla mnie każdy cent się liczy bo straciłem prawie wszystko dużo donków gra na starsach w turku za 0.25c
ja sie bawilem w odswiezanie strony co 20min klamm.de i tak trafilem na PS przez bonusowy baner
jak już sie bawisz w te ptr-y to lepiej zamień to swoje "wirtualne" pieniądze (których pewnie ci nigdy nie wypłacą) na reklamy wrzuć tam baner pokerstrategy i moze akurat złapiesz paru poleconych do TAF-u
Murkins napisz mi dokładnie jak to się robi z tym banerem bo mi się nie chce szukać a mam takie jedno miejsce gdzie mógłbym to wstawić
Nie orientujecie się ile kasy muszę mieć na końcie aby wstawić reklamę pokerstrategy ? będę starał się grać freerole
Marg0z napisał
Murkins napisz mi dokładnie jak to się robi z tym banerem bo mi się nie chce szukać a mam takie jedno miejsce gdzie mógłbym to wstawić![]()
Informacje programu "Powiedz przyjacielowi" ------->Wizard Powiedz Przyjacielowi
kaczor5135 napisał
Nie orientujecie się ile kasy muszę mieć na końcie aby wstawić reklamę pokerstrategy ? będę starał się grać freerole
chodziło mi bardziej o kasę którą tam dostajesz za klikanie na pewno jest tam opcja kup reklamę za kasę w tych twoich "firmach" mailowych
heja, klikanie to rzeczywiscie cienki interes, niewiem jak to jest teraz ale kiedys pamietam ze bylo tak ze wyplacic mogles minimum 50$ co daje 4 miechy klikania w niepewnosci czy dostaniesz kase..
co do programow to ofkoz sa takie ktore klikaja ale znowu niepewnosc czy Cie nie zlapia i kasa przepadnie..
bardzo dawno temu olukalem ta tematyka i niewiem jak teraz sprawa wyglada ale jedyne rozsadne co mi przychodzi do glowy to zarabianie za patrzenie w reklamy, na tamten czas bylo pare wyplacalnych firm ktore placily za to ze caly czas masz wyswietlone ich reklamy na monitorze - bylo to duzo bardziej korzystne zarobkowo niz klikanie reklam..
co madrzejsi zwiekszali rozdzielczosc wstawiali reklamy kilku firm i podczas zwyklej pracy przy komputerze zarabiali jakies pieniazki..
niewiem czy teraz sa takie firmy no ale moglbys poszukac z tego co pamietam to spedia sie jedna nazywala - nie ze robie reklame czy cos bo nie mam tam nawet konta. Pytasz po kumplach czy nie maja jakiegos monitorka do wyrzucenia i jedziesz na dwoch monitorkach - na jednym pracujesz na drugim wyswietlasz reklamy - ale mowie niewiem czy sa jeszcze takie firmy...
a tak powazniej to najlepiej zrobic tak jak Ci inni radza grac i nie zajmowac sie glupotami, to juz lepiej znalezc jakas robote za 5zl/h na jakis ulotkach czy tego typu rzeczach.. ale zrobisz jak zechcesz, pozdrawiam
Dzięki ja nie szukam roboty ale jak mam 20/h włączonego to jak przy tym da się coś zarobić to staram się to wykorzystać