Przejdź do forum
Jaki pokerroom pod ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Jaki pokerroom pod NL100/NL200 ?

37 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
2,383 Wyświetlenia
Marg0z
Oldschool Grinder

-Główne kryterium to żeby była sensowna ilość stolików NL100/NL200 FullRing i żeby były one raczej o każdej porze (wiadomo że wieczorem będzie więcej)

-Chciałbym żeby poziom nie był jakiś za wysoki , czyli ogólnie bez jakiejś wielkiej ilości regularsów :D

-Żeby był jakiś fajny rakeback czy coś , ale to nie jest główne kryterium

-No i jakiś bonus depozytowy nie był by zły

Co polecacie ?;>

Wiem tylko tyle że na BossMedi to raczej pustki na tych stołach NL100/NL200 ;/

36 odpowiedzi
pyszalek
BlackMember

a gdzie grales do tej pory ?

kNoq001
PokerStrategist

P* tylko ze

-Żeby był jakiś fajny rakeback czy coś , ale to nie jest główne kryterium - odpada na starcie, ale wraz ze zdobywaniem statusow bedziesz zyskiwal jakies bonusy (chyba ;p)

-No i jakiś bonus depozytowy nie był by zły - to tym bardziej odpada toz to znakomite 100% do 50$ !!!!

Pyszu
Oldschool Grinder

jeśli Chcesz maksymalizować zyski wyrabiaj jakiś bonus jak chcesz mieć długofalowe profity to only P*

pyszalek
BlackMember

jak masz platinumstar na p* , a lepiej supernove, to jest tyle bonusow, ze chyba nie ma lepszego roomu dla reg'a na medium limitach :) Ja moze wyrobie supernove w tym roku. Jezeli grasz nl200 to dasz rade na spokojnie :)

Olorion
BlackMember

zrob jak ja, graj do konca roku na ftp a od nastepnego zacznij na p* i atakuj sn/sne :P

pyszalek napisał
jak masz platinumstar na p* , a lepiej supernove, to jest tyle bonusow, ze chyba nie ma lepszego roomu dla reg'a na medium limitach :) Ja moze wyrobie supernove w tym roku. Jezeli grasz nl200 to dasz rade na spokojnie :)

A co PlatinumStar ma fajnego? :D Bo mi kilkaset pkt już tylko brakuje.

pyszalek
BlackMember

hasiek napisał

pyszalek napisał

A co PlatinumStar ma fajnego? :D Bo mi kilkaset pkt już tylko brakuje.

w sumie tylko wiekszy mnoznik pktow (2.5 x ) + pare turniejow tylko dla platinum star. Ale to juz jakis "rakeback". Supernova to jest to! :)

Marg0z Autor wątku
Marg0z
Oldschool Grinder

A wytłumaczcie mi jak to jest z Supernovą :D to trzeba wyrobić w miesiąc w rok ? czy nie ma ograniczeń ?:D na czym to polega?:)

Mówicie że na P* NL100 powiedzmy poziom nie zaskakuje ?:D kiedyś myślalem że tam prosi grają :P

P.S. Do tej pory grałem na Evereście :D

P.S.2 A jest taki pokerroom żeby miał deposit bonus rzędu 1000$ i dało się go jakoś ugrać, w sensie że były by czynne stoliki NL100/NL200, bo bez stolików to nie idzie ugrac takich bonusów

Na SN masz rok. Musisz ugrać 100k VPP, czyli 50k StrategyPoints. Wtedy dostajesz ten status na kolejny rok.

Wg mnie na P* jest dużo regularsów. No, ale bonus 100% aż do 50$ przekonuje.

Olorion
BlackMember

jesli chodzi o deposit bonus to chyba najlepszy (najlatwiej ugrac i nawet sporo) jest ftp, 100% od 600$ :#

kNoq001
PokerStrategist

z poziomami to jest tak
SilverStar - 1200 pkt do konca kazdego miesiaca (status otrzymuje sie w danym miesiacu, i przechodzi on takze na nastepny)
GoldStar - 3000pkt do konca kazdego miesiaca (status otrzymuje sie w danym miesiacu, i przechodzi on takze na nastepny)
PlatinumStar - 7500pkt do konca kazdego miesiaca (status otrzymuje sie w danym miesiacu, i przechodzi on takze na nastepny)
Supernova - 100 000pkt do konca roku (nie pamietam na jakiej zasadzie utrzymuje sie status)

i oczywiscie ...

Supernova elite - 1mln pkt ^^

Nie utrzymuje się do końca miesiąca tylko zdobyty status dostajesz do końca miecha, w którym wyrobiłeś potrzebne punkty i na następny miesiąc.

kNoq001
PokerStrategist

no to napisalem, ze przez nastepny miech sie utrzymuje tzn jesli ugramy w kwietniu goldstar to mamy go do konca kwietnia oraz przez maj.

poszedl edit wyzej aby latwiej zrozumiec ;]

pyszalek
BlackMember

offtop sie zrobil. Pomozcie koledze, a nie sie produkujecie :P

Pyszu
Oldschool Grinder

hasiek napisał
Wg mnie na P* jest dużo regularsów

powiem więcej. Na P* jest NAJWIĘCEJ regsów ze wszystkich pokerroomów w sieci, ale dlaczego tak jest oraz dlaczego nas to nie boli to juz odpowiedzcie sobie sami...

edit.
a nie widze hasiek że już napisałeś dlaczego warto tam grać :D Mają najlepszy w sieci bonus do first depo :P

VictorM
Oldschool Grinder

Ja bym polecał FTP. Rakeback robi swoje. Pomyśl - dodatkowe 100$ tygodniowo to jednak jest coś. Ja na NL100 nie grając wiele dostawałem co tydzień 60-80$. Dla mnie to by było ważniejsze od bonusu depozytowego. A bonus i tak masz 100% do 600$. Dodatkowo promocje Ironman - za utrzymywanie statusu co pół roku dostajesz bonus do 600$, a za punkty możesz kupić Mini Coopera;).

Aksolot
Oldschool Grinder

Margoz, takie rzeczy to tylko w erze :D.

A tak na poważnie, to w twojej sytuacji realnie patrząc masz tylko dwie opcje: FTP albo P*.

O regsów na P* nie bałbym się z tego powodu, że poza nimi jest tam fafnaście razy więcej fiszy niż gdziekolwiek indziej. Poza tym dzięki wszystkim pokertrackerom czy innym holdem manadżerom można mieć na nich oko i omijać.

RockyRaccoon
BlackMember

Odradzam FTP, nie potrzebuje kolejnego regsa, i tak ledwo przędę ;P
A tak serio to: wieczór, późny wieczór, noc, poranek - spoko stoliki >22-23% widzialności flopa znajdziesz trochę. Poza tym soft ownuje cały świat, no i rakeback - tak jak napisał VictorM, no i bonus 100% do 600$ - pewnie go szybcikiem wyrobisz.
Na P* mnie drażni soft, i jakoś tam ciągle bedbity dostaje - ogólnie P* jest rigged, dlatego FTP>P*.
Pozdro!

Gomez224
PokerStrategist

A może boos media ??? masz 30% rakeback od samego początku (min. musisz wygenerowac 100€ w miesiącu, aha tutaj system jest aktywny tzn. musisz miec wkład własny do rake), co prawda stoliki to raczej po południu się zapełniają. Jak w miesiącu zrobisz 1500 raked hands dostajesz ticket do turnieju z pulą 10K€. Na chwile obecną jest 16 pełnych stolików NL100 i NL200, wszystkie te stoliki są jackpotowe. Nie ma aż tak dużo shortów. Natomiast z racji że to nie jest aż taka duża siec jest tutaj masę regularsów.

Pozdrawiam