Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 76s NL25

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
355 Wyświetlenia
kabulek
Oldschool Grinder

Known players:
[tg]Position_Stack:hands/vp$ip/RaisePreflop/AF/WTS/ORL/BBvsSteal/W$SD;Hero$50.62:///////;BU$13.07:48/29 /6 /3.3/29 /50 /-/0 ;[/tg]
0.1/0.25 No-Limit Hold'em (7 handed)
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy Elephant 0.67 by www.pokerstrategy.com.

Preflop: Hero is BB with 7♣, 6♣
4 folds, BU raises to $0.50, SB folds, Hero calls $0.25.

Flop: ($1.10) 6♥, 9♦, 7♦ (2 players)
Hero checks, BU bets $0.25, Hero raises to $1.25, BU calls $1.00.

Turn: ($3.60) T♠ (2 players)
Hero bets $2.50, BU raises to $5.00, Hero folds, BU gets uncalled bet back.

Final Pot: $8.60

kurde nie wiem czy tu nie dałem ciałą z tym foldem, ale tyle tu było drawow..uznałem że na river nie bede wiedzial co zrobic i sie nie pchałem

4 odpowiedzi
TehGamer
PokerStrategist

Przeciwnik ma maly PFR, wiec to byl prawdopodobnie jakis A-high w miare wysoki.
Obstawialbym AT ew. para z reki.
Mysle, ze dales ciala, 8 nie jest w jego zakresie raczej, a jakby mial drawa do koloru, z pewnoscia nie raisowalby dopiero na turnie.

Marg0z
Oldschool Grinder

Po wielkości jego stacka i dziwnym podbiciu na flopie można wnioskować że nie jest to świetny gracz. Ja bym tu poszedł na stacki na turnie .

Chociaz ogólnie wiem że cieżko się gra z takimi graczami których zagrania są nie zrozumiałe ;/ tacy to moga sie tutaj obudzić z rożnymi przedziwnymi rękoma, ale i tak raczej go broke na turnie :D

rusher88
PokerStrategist

Sek w tym, ze 8 jest tutaj jak najbardziej w zakresie tego przeciwnika. Moze i pfr ma ogolnie niski, jednak ORL 50 mowi ze czesto lubi krasc blindy. Zastanawialbym sie tutaj nad restealem ... jednak call bynajmniej nie jest zlym rozwiazaniem. Flop zagrany poprawnie, jednak na turnie... trzeba sie zdecydowac czy chcesz grac na stacki czy nie. Problemem jest tutaj wybrac pomiedzy proba zlamania slabego przeciwnika, a oszczedzeniem 10$ na bardzo nieprzyjemnym boardzie. Na turnie masz w takim razie 2 opcje ... raise all in, badz fold. Wybrales ta druga, ktora jest znacznie bardziej asekuracyjna.

Robmeister
PokerStrategist

ja bym poszedł na żywioł :D