Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rakeback

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,297 Wyświetlenia
Fenomenio
Oldschool Grinder

Siemka ludzie jaki room polecacie na NL25 - NL50 gdzie można dostać przyzwoity rakeback a i poziom nie za wysoki. Po ostatnich zmianach na PP postanowiłem na jakiś czas się z tym chemskim plebsem pożegnać. Dobrze by było gdyby nie było żadnych przeliczników i punktów które musze uzbierać w danym miesiącu zeby dostać np 30% rb (to był plus na PP - brak przeliczników) W temacie chyba wszystko.
Pozdro

11 odpowiedzi
TehGamer
PokerStrategist

ja gram na FTP
- duzo fiszkow
- duzo stolow
- amerykanie (im pozniej grasz, tym lepsze stoly)
- rb 27% i masa promocji
- sklepik za punkty

na pokertableratings.com mozesz bez problemu znalesc jakies stoliki na ten room

TehGamer napisał
ja gram na FTP
- duzo fiszkow
- duzo stolow
- amerykanie (im pozniej grasz, tym lepsze stoly)
- rb 27% i masa promocji
- sklepik za punkty

na pokertableratings.com mozesz bez problemu znalesc jakies stoliki na ten room

+1

Pyszu
Oldschool Grinder

Poziom oferowanych bonusów i promocji najlepszy z możliwych do wyboru jest na PP P* i FTP im dłużej będziesz grał na którejś z tych platform tym bardziej będzie Ci brakowało "czegoś innego z innej platformy"
Skupić się na jednej i grindować.
Ja osobiście polecam UNIBET.
Dostajesz tyle euro rakebacku ile wyrobisz StrategyPoinst/10
Idzie całkiem przyzwoicie. Wszystko masz na bieżąco uaktualniane. Płatne raz w miesiącu.Prosto i przejrzyście. Poza rakebackiem nic wiecej nie oferują ciekawego.

Jeśli grasz w pokera dla zabawy nie dla pieniedzy (bo tak się grać powinno ;) ) to peoponuje P* Im wiecej grindujesz tym więcej masz. Bardzo dużo "udziwnień" w postaci zwrotu rake. Masa dupereli w FPP sklepiku masa fiszy masa stolików masa freerolli co tydzien z pulami powyżej 10k$ dla "jelity"masa stolików masa soft do tego raz w miesiącu Turek o milion za 5k FPP to jest bardzo dobra opcja dla grinderów. Ogólnie MASA ;)

ja tez gram na full tilcie i jest super polecam

Najwyższy oferowany rakeback przez pokerrromy z PS jest CakePoker -33%.
Ja już za 5 dni wypłacam pieniądze, ale pozostawiam część bo będzie to moje stałe miejsce do gry-właśnie ze względu na wysoki rakeback.

kamil90
PokerStrategist

tylko zebys potem nie plakal ze malo stolikow, albo ze nie ugrales minimalnego rake zeby dostac rakeback :)

krzychoo89
PokerStrategist

A szybko wyrabia sie bonus na FTP? Bo zastanawiam sie od pewnego czasu czy nie zalozyc tam konta. Wplacalbym 600$ wiec pewnie troche mi to zajmie. Bede gral na NL25

Odezwij się do mnie proszę na email, btk0@o2.pl , mam do ciebie parę pytań ;)

TehGamer
PokerStrategist

po 1.5 tyg wyrobilem 2 raty bonusu ($40) grajac na NL10 6 stolow +/- 2h dziennie
co do cake poker - multitabling tam graniczy z cudem (nie dzialaja programy trackujace jak Elephant, tj. nie bedziesz wiedzial czy grasz z przeciwnikiem loose czy tight, agresywnym czy pasywnym itd)
no i maaaasa stolow zart

meda1ik
PokerStrategist

Ja gram na Titanie. Tylko SnG i MTT. Czy dostane też jakis malutki rakeback? =)

TehGamer
PokerStrategist

A to ci zarcik...
nie