Przejdź do forum
Oferta długotermino...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Oferta długoterminowa SNG mikro

14 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
712 Wyświetlenia
Oksiu
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witajcie!

1. Moje statystyki

Spoiler

Od początku mojej kariery (około 2 lata temu), moją ulubioną odmianą są gdy SnG MTT. Chyba od zawsze odnosiłem w nich sukcesy. Moją przygodę z pokerem zaczynałem na Full Tilt Poker. Oto statystyki z pierwszego roku mojej gry:
http://www.officialpokerrankings.com/fulltiltpoker/Okspizmowy/poker/ratings/FA3C8F9240D94E39B00A4331C8A38F84.html?t=3

Jak widać już na początku udawało mi się wyciągnąć roi ponad 30%. Grałem wtedy głównie 45os 1$ turnieje non turbo.
Następnie po wielkim upadku FTP przeniosłem się na P*, gdzie z rolla wynoszącego około 100$ zrobiłem ponad 500$. Statystyki za parę dni powinny być dostępne tutaj: http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/Okspizmowy/poker/ratings/1929BB38CF444F30A8769B96F00F0765.html?t=3
Niestety nie jestem w stanie Wam przedstawić aktualnych wykresów gdyż gram na 2 komputerach (mój i mojej dziewczyny), oraz wcześniej używałem PT3, a teraz HM, więc wklejanie wykresu gdzie po 35 grach ma się 100$ profitu raczej nie ma sensu. Na pewno jednak na P* jestem na + z roi co najmniej równym temu z FTP :) Top Shark twierdzi, iż moje roi po 131 grach wynosi 64% http://pokerprolabs.com/topsharkpro?pn=okspizmowy&pnid=1&tt=sng . Nie uwzględania on jednak MTT na których też nieco grosza zarobiłem :)

Podsumowanie:
Gram Sng, początki kariery na FTP roi: 31%
Aktualnie P* roi: 64%

2. Oferta
Chciałbym dla Was zagrać to co umiem najlepiej:
180 turniejów SnG 4,5$ 180os non turbo na P*
100 turniejów MTT Rush za 1,1$ na FTP

Spoiler

Niestety mój styl gry wymaga dużego skupienia się na grze co uniemożliwia mi granie zbyt wielu stołów na raz. Dodam, że nie wynika to z mojego doświadczenia, gdyż grając gry cash spokojnie radzę sobie z 4-6 stołami rush. Niestety jednak w SnG non turbo jest inaczej. Przy dojściu do stołu semift trzeba dosyć mocno skupić się na grze i analizować każdego przeciwnika, co pozwoli wyciągnąć maksymalny profit. Dlatego też nie zamierzam grać więcej niż 2-3 semift na raz, a co za tym idzie w jednej sesji otwierać więcej niż 6-8 turniejów 180os. Był to też powód dla którego przerzuciłem się z 45os, na 180os. Tam otwierając 6 turniejów i dochodząc do 4ft nie mogłem wyciągać wystarczającego value. Z tego powodu czas potrzebny mi na rozegranie wszystkich turniejów to ok. miesiąc.

Tak więc przewidziany czas stackingu do końca grudnia 2012. Ostateczny dedline: 13.01.2013.

3. Cegiełki
180*4,5$+100*1,1$=920$
920 * mu = 920 * 195 =~1100

Spoiler

Mu wynika z tego, iż na grę będę musiał poświęcić bardzo dużo czasu. Wychodzi 30 sesji po 6 turniejów/na sesję. Średni czas grania sesji to 3-4h, więc całość zajmie mi ponad 100 godzin.

20% - 220$
10% - 110$
5% - 55$
Inne możliwości również dopuszczalne.

4. Mój profit
Jeżeli profit będzie mniejszy niż 25% (1375$) nie pobieram nic.
Jeżeli przekroczy 25% (1375$) pobieram 27% profitu.

5. Inwestorzy (1%/100%)
mazik22 - 1%

O wpłaty proszę dopiero po sprzedaniu 100%.
Zobowiązuję się wrzucać update wyników w każdy poniedziałek wieczorem.
Wpłaty na P*, FTP, Skrill, lub konto bankowe.
Zapraszam do zakupów :)

13 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wezme 1% jesli to mozliwe:)

Oksiu Autor wątku
Oksiu
PokerStrategist

Napisane przez mazik22

wezme 1% jesli to mozliwe:)

Oczywiście :)
O wpłaty proszę dopiero po sprzedaniu 100%.

kubas83
PokerStrategist

//spam; takie dyskusje proszę przenieść do feedbacku danej oferty stackingowej - jeneral86

zibik21
Oldschool Grinder

parANOJA jak mozna byc naiwnym aby kupic taka oferte?????

kubas83
PokerStrategist

w skrocIe:

OGARNIJ SIE CZLOWIEKU!!!!!!!!!!!!!!

Oksiu Autor wątku
Oksiu
PokerStrategist

Jeżeli komuś nie podoba się oferta i koniecznie musi się na ten temat wypowiedzieć to proszę o dokładne przeczytanie jej, a potem podanie logicznych argumentów co w niej jest takiego tragicznego? Proszę moderatorów o usunięcie spamu nie wnoszącego nic do tematu i posiadającego zerową merytoryczność.

bl00dp3t
Oldschool Grinder

- oferta jest nieczytelna, wydawać się może, że może być to zabieg celowy aby potencjalni nabywcy nie doczytali się pewnych rzeczy jak np. to, że narzucasz mu.

- Tekst na początku kariery na ftp miałem roi 31% wprowadza w błąd, bo można odnieść wrażenie, że takie masz roi. To, że po kilku turkach 2 lata temu miełeś takie roi jest bez znaczenia. Teraz na ftp jestes be (wliczając mtt jesteś na minus).

- Nie masz żadnego doświadczenia w turniejach, na które wystawiasz ofertę, tak po prostu postanowiłeś sobie je pograć za friko.

- Ta oferta ma znamiona potencjalnego oszustwa (moja subiektywna opinia).

kubas83
PokerStrategist

mu + % od profitu sa obecnie w ofertach bardzo rzadkie (nawet tutejszi spece od MTT nie maja takich), o ile wogole ich nie ma.

a ty jako unk, noname masz takie stawki

a matematycznego pukntu widzienia

MU = 1,19
% od profitu = 27%

1,19 x 1,27 = ~1,50 czyli musialbys osiagnąc ROI 50% by ta ofeta byla profitowa

wiec powtorze:

OGARNIJ SIE!!!

Niestety mój styl gry wymaga dużego skupienia się na grze co uniemożliwia mi granie zbyt wielu stołów na raz. Dodam, że nie wynika to z mojego doświadczenia, gdyż grając gry cash spokojnie radzę sobie z 4-6 stołami rush. Niestety jednak w SnG non turbo jest inaczej. Przy dojściu do stołu semift trzeba dosyć mocno skupić się na grze i analizować każdego przeciwnika, co pozwoli wyciągnąć maksymalny profit. Dlatego też nie zamierzam grać więcej niż 2-3 semift na raz, a co za tym idzie w jednej sesji otwierać więcej niż 6-8 turniejów 180os.

:f_p: :nh

zajebiste wytłumaczenie dlaczego oferte którą powinno rozliczyć się po tygodniu Ty będziesz katował 1.5 miecha :nh

ale to nie jedyna "wada" tej oferty

polecam :fuckyeah

PS. jakbyś jeszcze napisał coś o tym specyficznym stylu gry, będę dźwięczny...

zibik21
Oldschool Grinder

Po za tym chcesz tylko 280 turniejów sng ??? wft ??
zarabiste chcesz przywalic volume
przy tej ilosci to losówka zeby nie powiedziec loteria

Oksiu Autor wątku
Oksiu
PokerStrategist

Napisane przez zibik21

Po za tym chcesz tylko 280 turniejów sng ??? wft ??
zarabiste chcesz przywalic volume
przy tej ilosci to losówka zeby nie powiedziec loteria

Chyba z Turbo CI się pomyliło?

Napisane przez kubas83

mu + % od profitu sa obecnie w ofertach bardzo rzadkie (nawet tutejszi spece od MTT nie maja takich), o ile wogole ich nie ma.

a ty jako unk, noname masz takie stawki

a matematycznego pukntu widzienia

MU = 1,19
% od profitu = 27%

1,19 x 1,27 = ~1,50 czyli musialbys osiagnąc ROI 50% by ta ofeta byla profitowa

wiec powtorze:

OGARNIJ SIE!!!

Oferta jest profitowa od roi =~19%, radzę pouczyć się trochę matematyki.

Napisane przez bl00dp3t

- oferta jest nieczytelna, wydawać się może, że może być to zabieg celowy aby potencjalni nabywcy nie doczytali się pewnych rzeczy jak np. to, że narzucasz mu.

- Tekst na początku kariery na ftp miałem roi 31% wprowadza w błąd, bo można odnieść wrażenie, że takie masz roi. To, że po kilku turkach 2 lata temu miełeś takie roi jest bez znaczenia. Teraz na ftp jestes be (wliczając mtt jesteś na minus).

- Nie masz żadnego doświadczenia w turniejach, na które wystawiasz ofertę, tak po prostu postanowiłeś sobie je pograć za friko.

- Ta oferta ma znamiona potencjalnego oszustwa (moja subiektywna opinia).

Z pierwszym myślnikiem się nie zgadzam - rzecz subiektywna
Drugi myślnik, tak jak pisałem teraz mam wiele większe roi, te 31% z FTP jest z całej kariery. Skąd wiadomość, że jestem na - na FTP? o0 Nie wydaje mi się, skoro nie grałem tam praktycznie od jego upadku? Przed upadkiem roi jakie miałęm napisałęm
Trzeci myślnik. Mam doświadczenie w tych turniejach, w obu dochodziłem do heads upów mimo nie wielkiej ilości ich rozegranych
Czwarty myślnik uzasadnij, bo powyższe ataki są bezpodstawne

kubas83
PokerStrategist

proponuje zajrzec tutaj
Teoria stakingu

i sam se poczytaj o matematyce bo nie ogarniasz jak juz mowilem

Certh
Oldschool Grinder

Cześć.

Zapoznaj się proszę dokładnie z regulaminem wystawiania ofert i ewentualnie wtedy wystaw ją ponownie.

3) Gracze, którzy chcą zamieścić swoją ofertę muszą utworzyć nowy wątek w dziale Staking - Feedback i link tego tematu umieścić w swojej aplikacji. Na jednego użytkownika może przypadać tylko jeden temat o feedbacku.

13) W ofercie należy zaznaczyć, na jakich poker roomach odbywa się staking. W grę wchodzą tylko poker roomy z oferty PokerStrategy.com. Wyjątkiem w przypadku ofert dotyczących turniejów jest 888poker oraz Full Tilt Poker. Nie ma on jednak zastosowania jeśli chodzi o oferty odnośnie stakingu cash games oraz Sit and Go.

Pozdrawiam.