Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witajcie!
1. Moje statystyki
Spoiler
Od początku mojej kariery (około 2 lata temu), moją ulubioną odmianą są gdy SnG MTT. Chyba od zawsze odnosiłem w nich sukcesy. Moją przygodę z pokerem zaczynałem na Full Tilt Poker. Oto statystyki z pierwszego roku mojej gry:
http://www.officialpokerrankings.com/fulltiltpoker/Okspizmowy/poker/ratings/FA3C8F9240D94E39B00A4331C8A38F84.html?t=3
Jak widać już na początku udawało mi się wyciągnąć roi ponad 30%. Grałem wtedy głównie 45os 1$ turnieje non turbo.
Następnie po wielkim upadku FTP przeniosłem się na P*, gdzie z rolla wynoszącego około 100$ zrobiłem ponad 500$. Statystyki za parę dni powinny być dostępne tutaj: http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/Okspizmowy/poker/ratings/1929BB38CF444F30A8769B96F00F0765.html?t=3
Niestety nie jestem w stanie Wam przedstawić aktualnych wykresów gdyż gram na 2 komputerach (mój i mojej dziewczyny), oraz wcześniej używałem PT3, a teraz HM, więc wklejanie wykresu gdzie po 35 grach ma się 100$ profitu raczej nie ma sensu. Na pewno jednak na P* jestem na + z roi co najmniej równym temu z FTP
Top Shark twierdzi, iż moje roi po 131 grach wynosi 64% http://pokerprolabs.com/topsharkpro?pn=okspizmowy&pnid=1&tt=sng . Nie uwzględania on jednak MTT na których też nieco grosza zarobiłem
Podsumowanie:
Gram Sng, początki kariery na FTP roi: 31%
Aktualnie P* roi: 64%
2. Oferta
Chciałbym dla Was zagrać to co umiem najlepiej:
180 turniejów SnG 4,5$ 180os non turbo na P*
100 turniejów MTT Rush za 1,1$ na FTP
Spoiler
Niestety mój styl gry wymaga dużego skupienia się na grze co uniemożliwia mi granie zbyt wielu stołów na raz. Dodam, że nie wynika to z mojego doświadczenia, gdyż grając gry cash spokojnie radzę sobie z 4-6 stołami rush. Niestety jednak w SnG non turbo jest inaczej. Przy dojściu do stołu semift trzeba dosyć mocno skupić się na grze i analizować każdego przeciwnika, co pozwoli wyciągnąć maksymalny profit. Dlatego też nie zamierzam grać więcej niż 2-3 semift na raz, a co za tym idzie w jednej sesji otwierać więcej niż 6-8 turniejów 180os. Był to też powód dla którego przerzuciłem się z 45os, na 180os. Tam otwierając 6 turniejów i dochodząc do 4ft nie mogłem wyciągać wystarczającego value. Z tego powodu czas potrzebny mi na rozegranie wszystkich turniejów to ok. miesiąc.
Tak więc przewidziany czas stackingu do końca grudnia 2012. Ostateczny dedline: 13.01.2013.
3. Cegiełki
180*4,5$+100*1,1$=920$
920 * mu = 920 * 195 =~1100
Spoiler
Mu wynika z tego, iż na grę będę musiał poświęcić bardzo dużo czasu. Wychodzi 30 sesji po 6 turniejów/na sesję. Średni czas grania sesji to 3-4h, więc całość zajmie mi ponad 100 godzin.
20% - 220$
10% - 110$
5% - 55$
Inne możliwości również dopuszczalne.
4. Mój profit
Jeżeli profit będzie mniejszy niż 25% (1375$) nie pobieram nic.
Jeżeli przekroczy 25% (1375$) pobieram 27% profitu.
5. Inwestorzy (1%/100%)
mazik22 - 1%
O wpłaty proszę dopiero po sprzedaniu 100%.
Zobowiązuję się wrzucać update wyników w każdy poniedziałek wieczorem.
Wpłaty na P*, FTP, Skrill, lub konto bankowe.
Zapraszam do zakupów