Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Czesc wszystkim, chcialbym wam przedstawic nastepujaca oferte,a mianowicie Staking na NL25 Zoom, dlaczego? Cashouty
Jest to moj pierwszy staking,aczkolwiek mieszkam z fejmem forumowym jakim jest IkarPL,wiec mysle ze jakbym chcial zwinac 1250$ i uciec na bahamy z rudympijakiem, skrzydla ikara by mnie predzej dopadly:D
Oferta wyglada nastepujaco:
-Kwota Stakingu: 1250$, mysle ze standard 50BI na zooma
-Czas stakingu: 2000$ profitu lub 150k rozdan lub 30 dni
-Stawki ktore bede gral podczas stakingu: NL25 Zoom oraz o soczystych porach moge dodawac jeszcze NL10(wiekszy volume wiekszy profit wiekszy rb, 4 stoly nl25 w tilu i 4 stoly nl10 na drugim monitorze w stacku,bo tam moge grac z zamknietymi oczami,gdyz posiadam baze 5mln rozdan i taka tez mam zamiar kupic na nl25 gdy staking sie sprzeda)
-Dodatkowe info: Tutaj mozecie znalezc wiecej na temat moich przygod z zoomem
-Poczatek stakingu: Gdy sprzeda sie minimum 80%
-W przypadku nie osiagniecia profitu caly rb idzie na pokrycie strat
-Podzial: Profit i rb 50/50 (posiadam aktualnie goldstara i 3kvpp do platynki)
$$ Prosze wysylac jak oferta sie sprzeda tylko i wylacznie na Pokerstars na nick: Boss Bossow
Ps. Istnieje tez opcja stakingu na nl50 i nl100 ktore uwazam ze jestem w stanie spokojnie ogarnac jak kupie baze, chociaz nigdy nie gralem tych stawek na zoomie,ale z tego co czytam na forach poziom sie drastycznie nie rozni,a wrecz przeciwnie na nl100 jest najwiecej fiszakow.Oczywiscie moge tez miec przerosniete EGO i moze mi sie tak tylko wydawac
wykres i wyniki:

Cegly(min.2% i wielokrotnosci 2)
100% - 1250$
50% - 625$
10% - 125$
2% - 25$
Kontakt:
-PW
Feedback: Zunri Feedback
Stackerzy:
Ja 14% PAID
Sudokumistrz 30% PAID