Przejdź do forum
Wygraj 100 big blin...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wygraj 100 big blindów na swoich stawkach dzięki promocji PokerStars

10 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,291 Wyświetlenia
Mooris
PokerStrategist

„BOOM! Odtwarzacz rozdań” - blisko 1.000.000 zaprezentowanych gier i odliczanie trwa...

Gotujcie się na imprezę! Szykujemy się do świętowania 1.000.000 wysłanych na „BOOM! Hand Replayer” rozdań, organizując tydzień specjalnych ofert dla graczy PokerStars. Zaprezentuj swoje pokerowe umiejętności w ramach specjalnie wybranych Rąk Dnia (Hands of the Day) i sięgnij po tysiące dolarów!

Włącz się w dniach 22-28 października w gry na pieniądze z serii ZOOM i walcz codziennie o 100 dużych ciemnych za wygranie rozdania z Ręką Dnia wybraną przez Team PokerStars Pro . Wystarczy, że zaprezentujesz swój sukces przez „BOOM! Hand Replayer ”, dołączając do społeczności BOOM!

Zajrzyj na stronę ZOOM poker , by dowiedzieć się więcej o tym dynamicznym rodzaju gier. Od przesłania milionowego rozdania dzieli nas zaledwie kilka dni, więc czas rozpocząć B000000M!

Nie posiadasz jeszcze konta na PokerStars? Załóż je teraz
Jak wygrać w B000000M!

By wygrać za darmo 100 dużych ciemnych, będziesz musiał zgarnąć pulę z Ręką Dnia Teamu PokerStars Pro (patrz niżej). Gracze otrzymają 100 dużych ciemnych, które są uzależnione od stawek, na których wygrali rozdanie, ale gra musi toczyć się na prawdziwe pieniądze, przy stołach ZOOM Hold’em i rozdanie musi zostać przez nich wczytane za pomocą narzędzia „BOOM! Odtwarzacz rozdań”.

Przykład: W poniedziałek, 22 października, wygrywasz rozdanie przy stole $1/$2 ZOOM z parą ósemek na ręce (Ręka Dnia ElkY’ego) i w ciągu 24 godzin po wczytaniu rozdania na BOOM! otrzymujesz 100 x $2 - zupełnie za darmo!

Liczyć się będą tylko rozdania wygrane przy porównaniu kart, co oznacza, że wszyscy pozostający w nich gracze muszą wykryć swoje katy w celu wyłonienia posiadacza najlepszego układu. Jeśli ostatni zakład lub przebicie nie zostanie sprawdzone, nie dochodzi do porównania kart i rozdanie nie będzie brane pod uwagę.

Jeśli jeszcze nie korzystałeś z odtwarzacza „BOOM! Hand Replayer”, powinieneś wiedzieć, że istnieją dwa szybkie i proste sposoby na przesłanie rozdania ze stołów PokerStars na BOOM!

* Przez kliknięcie na gwiazdkę wyświetlaną w oknie czatu.
* Przez wejście w natychmiastową historię rozdań, zaznaczenie jednego z nich i wciśnięcie przycisku BOOM!

B000000M! Ręce Dnia

Kilku członków Teamu PokerStars Pro wytypowało dla nas siedem rąk startowych, które stanowiły w ich karierze wielkie B000000M! To właśnie nasze Ręce Dnia. Podążaj ich śladem, by przez cały tydzień zyskiwać nagrody pieniężne.

Uwaga: Wygrana z każdą Ręką Dnia musi musi nastąpić i zostać przesłana na BOOM! pomiędzy 00:00 ET a 23:59 ET danego dnia. Zwycięskie rozdania, które nie zostaną wczytane do odtwarzacza w wymienionych godzinach właściwego (tego samego) dnia, nie będą uwzględnione w promocji. Liczą się wyłącznie rozdania wygrane przy stołach Zoom. Kolejność kart nie ma znaczenia - obie wersje się liczą, np. 8 kier - 8 karo w poniedziałek czy 4 pik - A kier we wtorek.

Nie posiadasz jeszcze konta na PokerStars? Załóż je teraz

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi

hej, czy będzie jakieś info, że 100bb już dotarło ? Czy leci to jak kupione bonusy w transaction history w cashierze ? Rozumiem, że wystarczy wrzucić rozdanie na b00ma i czekać ?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez sickpastor
hej, czy będzie jakieś info, że 100bb już dotarło ? Czy leci to jak kupione bonusy w transaction history w cashierze ? Rozumiem, że wystarczy wrzucić rozdanie na b00ma i czekać ?

Tak i tak:)
edit: bonus otrzymasz w ciągu 24 godzin

Odpowiedz
Cytat
gruchacz
Oldschool Grinder

Trzeba przyznac ze promocja swietna :sdrink

Jeszcze jakbyscie dali w listopadzie happy hours tak jak to bylo w lipcu... _love:

Odpowiedz
Cytat
domin6790
Elite Grinder

Jak wygram reke dnia 2 razy to dostane 200 bb bo zdarzylo mi sie to z czworeczkami ? :)

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist
Odpowiedz
Cytat
szwejoslaw
PokerStrategist

witam
mam problem wygrałem reke z promocji(dzis), ale nie wiedziałem o niej przed gra jako, że ostatnio nie miałem czasu na gre
Co mam zrobić aby moja reka wzięła udział w promocji?????

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Napisane przez szwejoslaw
witam
mam problem wygrałem reke z promocji(dzis), ale nie wiedziałem o niej przed gra jako, że ostatnio nie miałem czasu na gre
Co mam zrobić aby moja reka wzięła udział w promocji?????

Witam,

Raczej nie jest to możliwe. Gdybyś na świeżo zamknął stoły mógłbyś jeszcze odnaleźć rozdanie w Display Instant Hand History. Później już nic nie da się z tym zrobić.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Wydaje mi się, że w folderze, w którym masz zapisywane rozdania musiałbyś pootwierać stoły, z których były zapisy i wpisać formułę odpowiednią np. 3d 2d, odszukać rękę, skopiować i może jakoś dalej się da na siłę wkleić to do Booma.

Odpowiedz
Cytat
SnikerS89
Elite Grinder

Ale i tak chyba skończył się czas na przesyłanie rąk, więc nawet jak znajdzie, teraz to już po ptokach. Trzeba było zagrać ją w niedziele, ale też i wysłać w niedziele.

Odpowiedz
Cytat