Przejdź do forum
sobota 13.10 z MTT ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

sobota 13.10 z MTT 50% left!

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
325 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam. Pragnę wystawić swoją pierwszą ofertę stackingową, sesja odbędzie się na platformie PS.

Wykresy:
http://pokerprolabs.com/bobix12/PokerStars
http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/Everest/players/booobix

feedback

nick na ps:bobix12
sesja bedzie rozegrana w sobote- 13.10.2012

Zasady:
-sprzedaje minimum 70% udziałów
-pobieram 18% od profitu
-zastrzegam sobie prawo do niezagrania turnieju/turniejów z różnych przyczyn.W przypadku nie rozegrania turnieju pieniądze wracają do inwestorów
-zaraz po sesji lub nastepnego dnia nastepuje podsumowanie oraz rozliczenie
-jest możliwośc join.me(pw)
-pieniądze przyjmuję na PS pod nick bobix12 lub mb(pw)
-jeśli nick na PS różni się od tego na forum proszę go dopisać

17.00 the big 8.8
17.45 cap 1000 5,5
18.00 holdem 3,3
18.15 cap500 8.8
19.00 holdem 5,5
19.15 holdem 11
19.30 hyper-turbo 5.10
20.00 holdem 3,3
20.15 8-max 4,4
21.45 cap 1000 5,5
22.15 holdem 11
22.30 hyper-turbo 5.10
22.30 holdem 8,8
23.30 hyper-turbo 5.10
23.30 the big 4.4

Razem: 95,6~95$

Cegły:
50% - 47.50$
25% - 23.75$
20% - 19$
15% - 14.25$
10% - 9.5$

Oprócz turków ht, oferta jest raczej nastawiona na mniejsze fieldy i ograniczenie wariancji.

Zapraszam do wspólnego szipowania ;)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Panmorz
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Od dawna grasz?
Planujesz wieksze turnieje w przysylosci?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Powiedzmy, że od półtorej roku wiem o co w tym chodzi. Niestety z przymusowych częstych cashoutów nie moge spokojnie grać mtt wg. brm,dlatego też wystawiam ofertę. Oprócz tego grywam też sporo live, głównie cashe 1/2. Jeśli chodzi o wyższy av bi to wszytko zależy od ewentualncyh inwestorów, ponieważ mnie w tym momencie na to nie stać.

Odpowiedz
Cytat
Hookah17
Elite Grinder

20% dla mnie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

sesja trochę tańsza ze względu na niesprzedanie się odpowiedniej ilości udziałów. niestety większośc bez historii, jedynie w 8$ cap500, semi ft, ale neistety jj<at. 12$ do zwrotu

Odpowiedz
Cytat