Przejdź do forum
Październik z 45 ma...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Październik z 45 man

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
298 Wyświetlenia
Bohen

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć chciałbym sprzedać 100% udziałów na rozegranie 1000 sng na p w turniejach 45 osobowych z wpisowym 7 i 15$. Deal 50/50 rakeback 50/50. Posiadam status gold więc fpp x2. Niestety moja ostatnia przygoda z 180 zakończyłą się klapą dlatego wracam do gier mniej swingowych na których mam regularny profit. Potrzebny roll to 1500$. W przypadku zejścia poniżej 1000$ przestaję grać 15$. Dlaczego stacking? Mój bankroll jest w rozsypce ze wzglęgu na dużo wypłat ( moja żona jest w 8 miesiącu ciąży- remont zakupy itd itp) + słaby run w mtt. Czas trwania max do końca października choć podejrzewam że może to być ok 20 dni. Wykresy:

Uploaded with ImageShack.us

Feddback: feedback Bohen

Wpłaty przyjmuję na p husky_sc85 lub nettler (priv)

10% 150$
5% 75$

Rezerwacje:

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
pokerface1719

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Wstepnie 100%

Napisz na gg, masz ponizej ;)

Odpowiedz
Cytat

kurwa zagapilem sie;/ Gdyby jeszcze szlo wzialbym ze 3 %, chodz chyba pokerface skosil wszystko wrrr ?(

Odpowiedz
Cytat
Mazurgda

Bohen odbierz PW

Odpowiedz
Cytat