Przejdź do forum
Roll ruszył z kopyt...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Roll ruszył z kopyta

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,583 Wyświetlenia
HTAndrzej5
Elite Grinder

Wczoraj odbył się premierowy wyścig mojego konia - Secret Art. Shipa nie było, ale udało się skończyć na podium w stawce 14 koni.

Wyniki

Za 3 miejsce przewidziana była okrągła sumka £336.70, co po przeliczeniu na moje udziały daje mi prawie $27, a to dopiero początek :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
kustra
Elite Grinder

Konia sobie kupiłeś? :)

Odpowiedz
Cytat
zyvald
PokerStrategist

Napisane przez kustra

dobre życie :tongue:

Odpowiedz
Cytat
Bumer4
Oldschool Grinder

Napisane przez HTAndrzej5
Wczoraj odbył się premierowy wyścig mojego konia - Secret Art. Shipa nie było, ale udało się skończyć na podium w stawce 14 koni.

Wyniki

Za 3 miejsce przewidziana była okrągła sumka £336.70, co po przeliczeniu na moje udziały daje mi prawie $27, a to dopiero początek :pokerface:

To ten kuń, co go wygrałeś ze 2 lata temu ?

Odpowiedz
Cytat
aenimka
PokerStrategist

Napisane przez Bumer4

Wyniki

w pokera?

Odpowiedz
Cytat
Bumer4
Oldschool Grinder

Napisane przez aenimka

Napisane przez Bumer4

Wyniki

w pokera?

Zdaje mi się, że tak. Jakaś promocja na pszemekpoker była i można było kunia wygrać.

Odpowiedz
Cytat
Wojaq
PokerStrategist

Wygrać udziały w dobrym koniu, graty :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

RB dostałeś :D

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez kustra

wygrałem na pszemku, 5% udziałów warte górę siana, siana zeżartego przez konia w tym roku, jego utrzymanie i trening od stycznia kosztowało $2400, ciekawe ile z tego odrobi na torze :P
bez względu na wszystko i tak sprzedaję na koniec roku te moje 5%, mam nadzieję że dadzą za nie więcej niż wzięli na jego zakup na początku roku (także $2400, pakiet wart był $4800)

i to nie było 2 lata temu, tylko pod koniec zeszłego roku ;)

Odpowiedz
Cytat
natraj
Oldschool Grinder

a jak wygra jakiegos konnego majorsa za milion $? Ja bym sobie zostawil te 5% do emerytury :D

Odpowiedz
Cytat
notomorrow
Elite Grinder

..

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez natraj
a jak wygra jakiegos konnego majorsa za milion $? Ja bym sobie zostawil te 5% do emerytury :D

plan iście genialne, ma tylko 2 wady:
- koń nie jest nieśmiertelny, do emerytury do nie dotrzyma
- roczne utrzymanie konia kosztuje 1k funtów

do 10 października muszę się określić czy go zatrzymuję, obv rezygnuję, ale już się dowiedziałem że robią wała i dostanę zwrot jedynie 1k funtów jeśli zdecydują go zatrzymać (nie wiem kto decyduje), albo 5% z ceny sprzedaży jeśli wystawią go na aukcję

Odpowiedz
Cytat