WItam , o to mój pierwszy większy wynik , teraz mam pytanie i prośbę o pomoc kogoś , udzielenie rady na temat ewentualnej wypłaty , jak najlepiej taka sumę wypłacić. Z góry i z dołu dziękuję za wszelką podpowiedź. Pozdrawiam.

Najlepiej jest zamówić kartę nettelera/moneybookers i wypłacić w bankomacie.
Gratuluje!
Napisane przez Deemerus
Najlepiej jest zamówić kartę nettelera/moneybookers i wypłacić w bankomacie.Gratuluje!
+1.
Gratulacje ♠_thumbsup:
Co do pytania: również podpisuję się pod tym, co napisał Deemerus. Założenie konta na netellerze/skrillu(moneybookers), to najlepszy sposób na transfery środków.
Pozdrawiam
Teraz pytanie Netteler czy Moneybookers ?? Jakieś znaczące różnice są między tymi kontami?
Z netellera możesz jednorazowo wypłacić 750€. Natomiast z moneybookers 250€. Prowizja przy wypłacie wynosi odopowiednio w netellerze - 6$, moneybookers - 2,3$. To są główne różnice.
Więcej informacji znajdziesz tutaj dla Netellera i dla moneybookers (skrilla).
Pozdrawiam
Do tych kont są karty normalnie i z każdego bankomatu można wypłacać ?? Sry że tak wypytuje . Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
Jeszcze mam pytanko.
Czyli założyłem konto neteller, wysłałem skan dowodu , wpłaciłem 20 usd . To po zweryfikowaniu mi przez nich tego konta , musze wpłacić cos z Netellera na Pokerstars , żeby móc wypłacić??
Dzięki wszystkim za pomoc. To ja teraz czekam na weryfikacje netellera , potem będę walczył z wypłatami jakimiś i czekał na kartę .
Pozdrawiam i życzę powodzenia Wszystkim . W razie czego będę jeszcze się odzywał o pomoc gdzieś w innym dziale
Papa