Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Jest to moja pierwsza oferta stackingowa. Powodem stackingu jest chęć zbudowania rolla a także uzbieranie funduszy na kilka godzin prywatnego treningu. Rozegrałem już ponad 70k rozdań PLO2 (wykres poniżej) i nie mam już ochoty marnować czas na grę na mikrolimitach.

A także link do mojego bloga
Oferuję stacking na PLO10, do komfortowej gry potrzebuję 50 BI, a więc kwotą bazową jest 500$. Aktualnie gram na P*, lecz rozważam opcję zmiany softu i wyrabiania first depo.
Podział zysków będzie zależny od ich wielkości. Biorę tyle procent ile wynosi zysk, z limitem max 50%. Oznacza to, że przy powiększeniu rolla do 600$ (+20%) biorę tylko 20% profitu czyli 20$, pozostałe 80$ wędruje do inwestorów. Myślę, że będzie to sprawiedliwe a zarazem motywujące dla mnie, żeby osiągnąć przynajmniej 50% profitu aby zmaksymalizować swoje zyski. Dodatkowo przy niewielkim proficie maksymalizuję w ten sposób zyski inwestorów. W przypadku braku zysków pieniądze w pierwszej kolejności wędrują do inwestorów
Stacking obejmuje wstępnie 20k rozdań lub do 31 sierpnia, z możliwością późniejszych negocjacji z inwestorami. Zastrzegam sobie prawo do wcześniejszego zakończenia stackingu na prośbę własną bądź inwestorów. Stacking zaczynam bezpośrednio po sprzedaniu udziałów i otrzymaniu kapiału.
Bonusy, rakeback itp jest doliczany do profitu.
Rezerwuję sobie 10% udziałów.
Cegiełki:
90% - 450$
50% - 250$
20% - 100$
10% - 50$
5% - 25$
2% - 10$
Będę się starał na bieżąco informować o wynikach. Fundusze dopiero po sprzedaniu całości na P* lub neteler, szczegóły podam później.
Rezerwacje:
10% - Paddre -
30% - mat1ipoker -
30% - trzysiek -
10% - TOMKX -
20% - pol17pl -
edit:
Napisane przez Paddre
Skorzystam z okazji i dodam informację, że rozważam rozgrywanie stakingu na platformie Cake Poker. Wraz z FDB i rakebackiem powinien on wynosić w okolicach 50%, co według mnie jest bardzo dużo, zwłaszcza w PLO.Problem w tym, że nie znam tej platformy ani panujących tam warunków. Dlatego decyzję o rozgrywaniu tam stakingu pozostawiam inwestorom (zasada większości), dodatkowo jeśli ktoś wie coś na temat tej platformy to byłbym wdzięczny za wszelkie info czy to tutaj, priv czy na moim blogu.
edit2:
Czekam na wpłaty, wysyłam privy z danymi do przelewów.