Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Grałem sobie 4fun na Nl2 i niestety przesadziłem z cashoutami (euro i te sprawy). Wypłacałem co pare dni i zostawiałem sobie jakieś 24 $ na koncie i niestety wpadły 2 gorsze dni + mały tilt związany z brakiem pewności grając 8 stołów z 8-9 bi. Trochę to widac na wykresie :/
Zazwyczaj nie tiltuje, a nawet jak już to umiem szybko odejśc od gry. Nie wchodzę wyżej, mimo że grałem wcześniej NL10 z 13bb/100, ale wyżej już nie dawałem rady, wypłaciłem i z pół roku nie grałem. Wróciłem do gry na NL2.
Nie mam podpiętego konta na MB i wolę nie wpłacac nigdzie pieniędzy z konta, więc prośba o stacking wydaje się ok
Potrzebuję 20 bi czyli 40$.
Zysk 50/50
Wiem że mało i mały zysk, ale za to minimalne ryzyko.
Gram 20kh. Lub wcześniej zależy od stejkerów.
Preferowane 888poker
Mogę też na MB ale mam je w PLN i będą jak na te kwoty spore straty na przewalutowaniu.
To tylko NL2 więc liczę że znajdzie się ktoś chętny. Wolałbym 1 osobę która weźmie całośc.
Pozdrawiam