Czesc, mam powazny problem z powrotem do systematycznej, dochodowej gry po ponad rocznej przerwie.
W skrocie: gralem sh/hu, stawki do nl400/600, ponad rok przerwy.
Jaka droge obrac, by spowrotem wczuc sie w klimat pokera, obecnie popularnych linii itp. Glownie chce grac hu jednak wiadomo, ze nie dostaje sie tu akcji juz tak latwo, a ja nie mam czasu siedziec caly dzien niestety przed komputerem. Dlatego postanowilem ze znowu bede gral sh i hu. Roll pozwalajacy na gre na swoich dawnych limitach, ale to stanowczo odpada, nie chce sie splukac.
Mysle, ze trzeba odzielic tamten okres gruba kreska i zaczac jakby od nowa, tyle ze juz z jakims tam br. Od jakich limitow proponujecie zaczac i jaki tryb nauki przybrac? Zakupilem Poker Mindset, zaczalem czytac, trzeba sie przylozyc.
jesli chodzi o sh to mysle, ze zalozenia typu przejscie limitow od nl50 na nowo byloby git*, jednak jak zrobic to z hu? tam duzo regow z nl100 to ci sami co na np nl400, kogos do grindu ciezko znalezc, a na fishach nie naucze sie grac. Mam nadzieje ze ktos zechce pomoc, bo trzeba brac sie za to gowno i zarabiac!
* - aaaa na koniec jeszcze moj chyba najwiekszy leak ktory przeszkadza mi w graniu nizszych stawek- nie szanuje tak big blindow jak wyzej, mysle ze jesli oooo tu przegram 2bi to nie ma problemu bo wygram 1ai wyzej i jest bez lipy
teraz jest jeszcze taka sytuacja, ze do polowy przyszlego miesiacu musze wygrindowac troche rejku dla zajebistej promocji (ok 100e/dzien), nie jest to dobra pora do grindu, ale tej promocji nie moge przegapic. ciezko tez mi znalezc akcje na tym roomie gdzie musze pograc zeby zrobic te 100e/dzien wiec kolejny problem, ze jak bede gral za nisko to nie wyrobie normy
prosze Was o pomoc, od poczatku traktowalem pokera powaznie, ale teraz mimo checi nie moge wrocic do wygrywania^^
na koniec- zna ktos jakiegos trenera hu?
na forum nigdy sie nie udzielalem, bo nie mialem przypisanych kont, ale jak trwoga to do Boga wiec gdzie indziej w takim momencie mam szukac pomocy jak nie w najwiekszej szkole pokera ; )