Przejdź do forum
Jak grać na poker s...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jak grać na poker s* - porady

239 Posty
93 Użytkownicy
0 Reakcje
27.9 K Wyświetlenia
ddaniecki
PokerStrategist

1.mając KK nigdy nie gaj All in i tak spadnie as i wygra gość z A3 lub A6 off
2.mając AA zastanów się jak to rozegrać aby wtopić jak najmniej.
3.mając gotowy układ na flopie nie graj nigdy All in bo i tak znajdzie się mądry co sprawdzi cie z total Air i soft odwdzięczy mu się jakimś magicznym runner runnerem.
4.siadając do gry na tym sofcie nie zapomnij zaopatrzyć się w opakowanie silnych środków uspokajających.
5.na wszelki wypadek mocno przywiąż monitor do stolika (szkoda czasu na szukanie go po sąsiednich pomieszczeniach)

Ps. to tak na szybko z moich obserwacji, w razie jakichkolwiek porad proszę o dopisywanie swoich spostrzeżeń .

Odpowiedz
Cytat
238 odpowiedzi
krzysiekmiszcz
Elite Grinder

Dzieki przyda sie :fdrink

Odpowiedz
Cytat
kfiacior24
PokerStrategist

Polecam historię:
http://9gag.com/gag/4129271

Możesz albo nadal płakać i wylewać swoje żale na forum, albo wziąć się do roboty, pracować nad swoją grą i wygrindować swoją niezależność finansową . Wybór należy do Ciebie.

Odpowiedz
Cytat
ddaniecki Autor wątku
ddaniecki
PokerStrategist

Napisane przez elmin1337
Polecam historię:

Możesz albo nadal płakać i wylewać swoje żale na forum, albo wziąć się do roboty, pracować nad swoją grą i wygrindować swoją niezależność finansową . Wybór należy do Ciebie.

wygrindować swoją niezalezność finansową - facet dam ci rade zmień "dealera" :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

{

Napisane przez ddaniecki
1.mając KK nigdy nie gaj All in i tak spadnie as i wygra gość z A3 lub A6 off
2.mając AA zastanów się jak to rozegrać aby wtopić jak najmniej.
3.mając gotowy układ na flopie nie graj nigdy All in bo i tak znajdzie się mądry co sprawdzi cie z total Air i soft odwdzięczy mu się jakimś magicznym runner runnerem.
4.siadając do gry na tym sofcie nie zapomnij zaopatrzyć się w opakowanie silnych środków uspokajających.
5.na wszelki wypadek mocno przywiąż monitor do stolika (szkoda czasu na szukanie go po sąsiednich pomieszczeniach)

Ps. to tak na szybko z moich obserwacji, w razie jakichkolwiek porad proszę o dopisywanie swoich spostrzeżeń .

}

Nie graj wcale zobacz ile byś nerwów zaoszczędził. Szkoda zdrowia tylko. Z takim podejściem gra w pokera nie ma sensu.

Odpowiedz
Cytat
Madziunka
PokerStrategist

Napisane przez ddaniecki

Napisane przez elmin1337
Polecam historię:

wygrindować swoją niezalezność finansową - facet dam ci rade zmień "dealera" :facepalm:

:nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh :nh

Odpowiedz
Cytat
JohnnieD
Poker Player

Napisane przez elmin1337
Polecam historię:

sadzic, palic, zalegalizowac! :pokerface: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Topic --> :facepalm:

Do zamknięcia _confused:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez ddaniecki

A ja durny myślałem że można takiemu pomóc
Za dużo trudnych słów żebyś zrozumiał? Użyj słownika.
Na forum jest kupa ludzi, która dzięki pokerze nie musi pracować za marne 1-3k pln na etacie. Jest mniejsza grupa ludzi która nie musi pracować wogóle, do końca życia.
Wolisz płakać niż spróbować coś osiągnąć, twoja sprawa.

Odpowiedz
Cytat
Fil1987
PokerStrategist

Zajrzałem do tego tematu tylko i wyłącznie po to, by zobaczyć jak ktoś znowu płacze, że Starsy są fe i be itd:)

Powodzenia w rozdawaniu rolla do reszty

Odpowiedz
Cytat
nbbpoker
PokerStrategist

wygrindować swoją niezalezność finansową - facet dam ci rade zmień "dealera"

Zastanawia mnie co tacy ludzie robia na tym forum? Po co sie wypowiadac w jakims temacie, jesli nie ma sie o nim zielonego pojecia ? ?( Po twoim poscie wydaje mi sie, ze bardziej bedziesz sie nadawal do kopania rowów :]

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez elmin1337

Napisane przez ddaniecki

Na forum jest kupa ludzi, która dzięki pokerze nie musi pracować za marne 1-3k pln na etacie. Jest mniejsza grupa ludzi która nie musi pracować wogóle, do końca życia.

Proponuje Panu sie juz nie wypowiadac, a w dodatku popracowac nad interpunkcja. Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat

Chcialbym pracowac za marne 3K na etacie zamiast grac sity:)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Koli89

Proponuje Panu sie juz nie wypowiadac, a w dodatku popracowac nad interpunkcja. Pozdrawiam!

Czepianie się interpunkcji w momencie gdy jest się na tyle leniwym, by nie sięgać do klawisza ALT jest moim zdaniem trochę nie na miejscu. :facepalm:

Caralooh 3k w momencie gdy masz na utrzymaniu rodzinę, kredyty na mieszkanie, samochód itp itd to naprawdę nie tak dużo. Zwłaszcza że na starcie z tych 3k robi się 2,2k przez podatki.

Odpowiedz
Cytat
sphinx100
Poker Player

.

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

Odpowiedz
Cytat
shovi
Oldschool Grinder

Napisane przez Koli89

Napisane przez elmin1337

Napisane przez ddaniecki

Te, panie psorze - a wie pan w ogóle, co to jest interpunkcja, skoro wytyka pan błędy innym? :D :D :D :D

Dude, pakuj plecak i zawijaj do szkoły - może jeszcze uda Ci się zdążyć na 10:35 na polski :nh

Odpowiedz
Cytat
iqnorant
Oldschool Grinder

To kolega jeszcze nie wie, jak grać na zoomie?
Asy tylko i wyłącznie suited, a 72o to mega monster, zgarniający stacki w 99%
Ot, cała filozofia.

Dowiedz się, co to jest "zaświadczenie A38", a odkryjesz sekret zooma :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
CptCarrot
Oldschool Grinder