Przejdź do forum
Być jak Pyszałek i ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Być jak Pyszałek i Olorion, czyli pokerowa chatka w stolicy :)

35 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
7,152 Wyświetlenia
kam88
PokerStrategist

Cześć wszystkim, mam na imię Kamil :) Mam 23 lata, jestem studentem na dziekance i szukam ludzi którzy chcieliby tworzyć pokerową chatkę w Warszawie. Wspólna gra, dużo dobrej zabawy, piwo przy Playstation 3 to niektóre rzeczy, które mogę zaoferować :) Jeśli podobnie jak ja szukasz mieszkania(pokoju) i chciałbyś się wprowadzić w sierpniu lub we wrześniu(największe okazje), a nie chcesz mieszkać z kimś kogo w ogóle nie znasz to świetnie się składa. Do wspólnego zamieszkania jest jeszcze około 100 dni więc by było dużo czasu na integrację :D Fajnie by było gdybyśmy zamieszkali w 3 lub 4 osoby, mieli wspólny salon gdzie można by było grać i każdy oddzielny pokój. Co do standardu mieszkania, lokalizacji i ceny można oczywiście się dogadać. Ale nie chciałbym wydawać miesięcznie na mieszkanie więcej niż 1000zł(z opłatami). W sierpniu i we wrześniu dużo studentów wraca do domu więc jest szansa, że moglibyśmy znaleźć coś fajnego.

Czekam na propozycje tutaj lub na priv :)

Odpowiedz
Cytat
34 odpowiedzi
kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

Zapomniałem dodać..

Cel nr 1 -- wspólnie rozwijać się pokerowo(ja w MTT).

Cel nr 2 -- dobra zabawa w jeszcze lepszym towarzystwie

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q
Oldschool Grinder

jestem zainteresowany wstepnie :)

Odpowiedz
Cytat
kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

poszło zaproszenie :)

Odpowiedz
Cytat

kolego ja się pisze na to obiema rękami;) wysyłam zaproszenie :) jak bedziecie coś grali to daj znać;)

Odpowiedz
Cytat
MightySparow
Elite Grinder

Możliwe, że też będe zainteresowany, sam chciałem założyć podobny temat :D

Odpowiedz
Cytat
roztocz
PokerStrategist

to ja też poproszę o zaproszenie :)

Odpowiedz
Cytat
jaworlegia
Oldschool Grinder

no ja właśnie sierpień-wrzesień miałem zamiar w Warszawie sam jakąś kawalerkę wynająć. ale nie ukrywam, że mieszkanie w kilka osób byłoby znacznie ciekawsze i pod względem imprezowym i pokerowym, no i na pewno taniej by wychodziło.

Jedyny problem że ja już trochę stary jestem ;) 27 lat, ale cóż za późno na pokerstrategy trafiłem ;)

Jakby co jestem więcej niż chętny, osobiście gram głównie fixa (również sng i MTT FL), ale mam w planach również trochę MTT NL się poduczyć

Odpowiedz
Cytat

ja być może. Będę się kontaktował w sierpniu jakby co

Odpowiedz
Cytat
tomasmt
Oldschool Grinder

mieszkam w W-wie z rodzicami i na mieszkanie raczej się nie pisze, ale co powiesz na to, żebym czasem z lapkiem wpadał do Was i wspólne sesje jakieś możnabyłoby czasami. Coś takiego wchodzi w gre?

Odpowiedz
Cytat
kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

Widzę, że jest spore zainteresowanie :) Cieszy mnie to. Chyba będę musiał zrobić jakiś casting -joke- . Najwyżej wynajmiemy kilka mieszkać w jednym bloku lub willę z basenem :D

jaworlegia - 27lat to nie problem, co do fixa również nie mam zastrzeżeń. To świetnie się składa, że chcesz się uczyć MTT. Wspólne sesje, wspólna analiza gry.. Będzie fajnie :)

Odpowiedz
Cytat
kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

tomasmt - jeśli pozostali mieszkańcy pokerowej chatki się zgodzą to nie ma problemu :)

Odpowiedz
Cytat
MightySparow
Elite Grinder

Moim problemem może być młody wiek :D W lipcu kończe 19 lat. Gram najczesciej NL SH low stakes, ale skupiam sie teraz na mtt.

Odpowiedz
Cytat
kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

Tak jak pisałem wiek to nie problem, jeśli macie 18-30 lat to ok :) Liczy się wspólna motywacja, fun i dobra atmosfera w mieszkaniu :) Też nie ma większego znaczenia jaką odmianę gracie, choć nie ukrywam że fajnie by było grać wspólne sesje MTT.. Nawet jeśli jedna osoba odpadnie to można popatrzeć jak ktoś inny gra :)

Odpowiedz
Cytat
jaworlegia
Oldschool Grinder

Napisane przez kam88
Widzę, że jest spore zainteresowanie :) Cieszy mnie to. Chyba będę musiał zrobić jakiś casting -joke- . Najwyżej wynajmiemy kilka mieszkać w jednym bloku lub willę z basenem :D

jaworlegia - 27lat to nie problem, co do fixa również nie mam zastrzeżeń. To świetnie się składa, że chcesz się uczyć MTT. Wspólne sesje, wspólna analiza gry.. Będzie fajnie :)

na ten moment też mi się podoba, jakbyś organizował jakieś integracyjne piwko dla chętnych to dawaj znać :)

Odpowiedz
Cytat
maniek160593
PokerStrategist

Witam Wszystkich ; d
Osobiście planuję od wakacji już przeprowadzić się do Warszawy, z tym że mieszkanie już mam zapewnione. Jednak bardzo chętnie bym Was odwiedził, zobaczył jak żyjecie. Wspólna wymiana doświadczeń też na pewno fajna sprawa. Także, wrzucam temat do ulubionych, będę śledził co u Was.
Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat
kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

Nieważne jest także czym zajmujecie się na co dzień.. Możecie zaczynać studia, już studiować albo pracować, mieć własną firmę, utrzymywać się tylko z pokera.. To nie ma znaczenia :) Ja zajmuję się sprzedażą konsol PS3 oraz gier, więc tego będziecie mieli dostatek. Nawet jeśli zamieszkamy w 10 osób sic to dla każdego znajdzie się konsola i pad oraz mnóstwo gier :) Tak jak mówiłem jestem na dziekance, więc w połowie marca będę kontynuował studia, aby po 6,5 roku nauki zrobić inżyniera :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
MightySparow
Elite Grinder

Wow, będzie świetnie jeśli się uda :D

Odpowiedz
Cytat
kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

Nie wiem czy wytrzymam w obecnym miejscu zamieszkania do sierpnia.. A znalazłby się ktoś do wspólnego mieszkania od czerwca :) ?

Odpowiedz
Cytat
kam88 Autor wątku
kam88
PokerStrategist

Proponuję integracyjne piwo w piątek, godzina do ustalenia :) Kto chętny ?

Odpowiedz
Cytat