Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
feedback-David1992pl
W pierwszym stackingu zamieszczone są moje wyniki.
Ostatni staking był na lekki minus przez źle dobrane turnieje= 24$ na 888poker lecz teraz będzie zmiana i większy volume a mniejsze BI;)
W każdej sesji zabrakło szczęścia w końcówce,W każdym stackingu był FT więc na tak dłuższą metę muszę coś grubego shipnąć;)
OFERTA miesięczna na Poker Stars i 888 poker:):
[*]Zobowiązuję się do rozegrania 750 MTT w ciągu 40 dni!
[*]Sprzedaję 100% udziałów na tą ofertę. cegiełki wyglądają następująco: 5%=75$ - i ich wielokrotność.
[*]Sprzedaję 100% udziałów na daną ofertę.Ceny udziałów wynosi 1.500$.
[*] za 1.500$ gram turki max. 8,80$ (No rebay), do tego 5,50$ CAP(2R,1A).
[*] Powyżej 1,800$ dodaje turki max 17$(bez rebuy,z CAP!)
[*] Poniżej 1.100$ gram turki poniżej 6$[BEZ REBUY!].
[*] Wszystkie zmiany BI zobowiązuję się do przedyskutowania z wszystkimi inwestorami
- Za wszystkie FPP zamierzam rozegrać satelity do Sunday storm i $ turniejowe wliczają się do profitu!
- Grę rozpoczynam gdy wszystkie 100% zostanie sprzedane.W przeciwnym wypadku odsyłam pieniądze inwestorom!
- Zobowiązuję się do utworzenia tematu w railingu gdzie wstawię min.5 rozdań z każdej sesji
- W przypadku dodatniego profitu zachowuję 17%.
- Rozliczenie następuje do 12h po zakończeniu sesji.
- W przypadku minusowego profitu całą pozostałą kwotę odsyłam inwestorom zgodnie z zakupionymi udziałami.
- Dla wszystkich chętnych zostanie udostępnione JOIN.ME
- Chętnych do kupienia udziałów proszę o wpisanie się w tym temacie podając liczbe zakupionych udziałów+ wykonanie przelewu na:
POKERSTARS(Matus1992pl-Avatar z dziewczyną).
888poker- Nick : Matus1992(Gomunice,Poland).
KONTAKT: SKYPE- David1992pl
5%-75$
10%-150$
20%-300$
40%-600$
50%-750$
100%-1500$
ZAPRASZAM DO KUPNA:)
Rebusik- 15% - ZAPŁACONE
andresix- 5% - ZAPŁACONE
Slayer_pol - 20% - ZAPŁACONE
wlod40 - 5% - ZAPŁACONE