Przejdź do forum
nie moge zamowic to...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nie moge zamowic tokenu

32 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
4,487 Wyświetlenia
fidelloz

Elo, napisalem do supportu i odpisali mi ze "nie moge zmaoiwc tokenu" bo oni maja problemy techniczne.

Mnie to srednio obchodza ich problemy techniczne i ciekawi mnie kto odpowie gdy mi jakis niecny haker obrabuje konto z gelda.

Dlatego zapytuje co teraz :) ? Kiedfy naprawia swoje problemy techniczne i wysla mi moj token (RAGE)

Odpowiedz
Cytat
31 odpowiedzi

Hej fidelloz,

Spróbuj zamówic teraz :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
fidelloz Autor wątku
fidelloz

Tak, wyślij np na ten adres (jeśli jesteś VIP na Skrillu to powinieneś mieć tą opcję widoczną na koncie). Ja poprosiłam kolegę ze Skrilla, żebyś mógł dostać tokena, więc tylko wyślij im maila.

Odpowiedz
Cytat
fidelloz Autor wątku
fidelloz

poszlo :sdrink

Odpowiedz
Cytat
fidelloz Autor wątku
fidelloz

siema,

jak tam moj token?

Nic mi nie przyszlo, nawet potwierdzenie ze zostal zamowiony.

Odpowiedz
Cytat

Cześć fidelloz,

przesłałem Twoje zapytanie do MissNatalia, po weekendzie pewnie się do Ciebie odezwie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Hej fidelloz,

Rozmawiałam dzisiaj ze Skrillem i mam potwierdzenie, że token będą niedługo ponownie dostępne i wszyscy, którzy o nie poprosili je dostaną. Podałam Twoje dane do nich bezpośrednio, aby upewnić się, że Ty też dostaniesz swój token.

Pozdrawiam,

Natalia

Odpowiedz
Cytat
boxer82

Daj znać w tym wątku jak otrzymasz tokken/odpowiedź bo tez zamiawaiałem przez pokerstrategy@skrill.com i równiez otrzymałem tą samą odpowiedź (nie ma i beda później)

Odpowiedz
Cytat

kropa

Odpowiedz
Cytat

Hej,

Dzisiaj spróbuję się dowiedzieć ponownie czy wiadomo już kiedy tokeny będą dostępne.

Pozdrawiam,

Natalia

Odpowiedz
Cytat
boxer82

Napisane przez MissNatalia
Hej,

Dzisiaj spróbuję się dowiedzieć ponownie czy wiadomo już kiedy tokeny będą dostępne.

Pozdrawiam,
Natalia

Wiadomo coś ?

Odpowiedz
Cytat

Jeszcze nie dostałam odpowiedzi, ale liczę na nią dzisiaj.

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Ja ostatnio też dostałem maila z informacją, żebym uzbroił się w cierpliwość i nowe tokeny będą lada moment.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
fidelloz Autor wątku
fidelloz

15.03.2012 01:36 - troche juz minelo, a moje konto wypchane pieniedzmi czeka na okradzenie :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Ja sobie zdaję sprawę, że tokeny są potrzebne jak najszybciej, wiem, że Skrill też robi co w ich mocy, aby mogły one stać się dostępne dla użytkowników jak najszybciej. Dam znać jak tylko coś od nich usłyszę !

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Napisane przez fidelloz
15.03.2012 01:36 - troche juz minelo, a moje konto wypchane pieniedzmi czeka na okradzenie :ayfkm:

Hej

Zawsze możesz napisać do supportu Skrill'a, żeby ograniczyli możliwość logowania na konto Skrilla tylko z Twojego IP co dość znacząco uniemożliwi możliwość włamu.

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez ktosik

Napisane przez fidelloz

Hej

Zawsze możesz napisać do supportu Skrill'a, żeby ograniczyli możliwość logowania na konto Skrilla tylko z Twojego IP co dość znacząco uniemożliwi możliwość włamu.

pozdrawiam

tak jak napisal Ktosik, masz jeszcze dwie mozliwosci:

1. Restrict your account access to a single IP – this only works if you have a static IP address and only access the account from a single location/device. Please first contact your ISP provider before asking us to enforce this and get back to us to confirm.
2. Lock your account and set a secret word or phrase, needed to unlock it – again, please note that this is advisable only if you don’t need daily access to your funds.

;)

Odpowiedz
Cytat
Alocha18

Wiadomo coś już na temat kiedy ponownie będą dostępne tokeny ?

Odpowiedz
Cytat
AdisJuve

Cześć Alocha18,

MissNatalia zadeklarowała, że jeśli tylko coś będzie wiedzieć to da znać.
Potrzeba niestety troszkę cierpliwości. Śledź ten temat, a na pewno wkrótce pojawią się informacje.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat