Nie wiedziałem gdzie to napisać, więc piszę tutaj.
Dlaczego mój status został już obniżony skoro jeszcze nie mam dodanych punktów za wczoraj, które umożliwiłyby mi utrzymanie złotego statusu na ten miesiąc ??
Trochę mnie to rozczarowało, bo jestem na stackingu i zoobowiązowałem się wrzucać wykresy codziennie w dziale railing.
Gram na p*.
Kiedy za wczoraj zostaną zaktualizowane punkty ?? I czy wtedy automatycznie zostanie podniesiony mi status z powrotem do złota ??
Witam,
Jest to automatyczny system, który sam zwiększa i zmniejsza statusy. Jeśli wyrobiłeś odpowiednią ilość rake ostatniego dnia miesiąca, automatycznie wrócisz do złota, gdy punkty te będą naliczone. Trwa to do dwóch dni (zależnie od roomu, na jakim grasz).
Pozdrawiam
Też miałem właśnie z tym problem. Fajnie, że powstał temat i od razu jest wyjaśnienie, dzięki dlrzz
Pozdro
Hej
Niestety jesteśmy w tej kwestii uzależnieniu od poker roomów, które muszą nam przysłać odpowiednie informacje - stąd czasami może być większy poślizg, lecz na pewno żadne punkty nie zginą.
Pozdrawiam
Witam.
StrategyPoints graczów z wszystkich krajów, które ostatnio przeszły migrację na platformę PokerStars.eu, tzn. Finlandii, Szwecji, Polski, Rumunii i Słowenii planowo zostaną podliczone w najbliższy wtorek. Po tym czasie wszystko powinno wrócić do normy.
Przepraszamy za niedogodności i prosimy o wyrozumiałość.
Opóźnienie spowodowane jest migracją i adaptacją systemu do nowej platformy.
Pozdrawiam.
Witam,
nadal mamy problemy z naliczaniem StrategyPoints zdobytych za grę na PokerStars.eu. Cały czas pracujemy nad rozwiązaniem problemu, jednak okazał się trochę trudniejszy do usunięcia, niż pierwotnie sądziliśmy. Bardzo przepraszam za opóźnienia.
Pozdrawiam.
no kurde, nie moge śledzic wątkow stackingów, w ktorych mam kase, bo do 28 lutego mialem 491 pkt ;/ Wiadomo kiedy to bedzie naprawione?
Niestety nie znamy konkretnej daty, bardzo starano się aby dotrzymać wczorajszego terminu, jednak się nie udało.
Powiadomimy Was jak tylko pojawią się jakieś informacje.
Pozdrawiam.
Cześć,
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że w ciągu 48 godzin StrategyPoints powinny pojawić się w Waszych profilach. Dzięki za dotychczasową cierpliwość.
Pozdrawiam.