Witam:) Ten turniej zapowiadał się standardowo. Tzn tak jak w ciągu ostatnich 10dni. Buduję się przez 3 godziny i przegrywam QQvs 99(w ten sposób odpadłem dzisiaaj chyba z 7 turków) i zostaje mi 70zetónow i czyli all in z any two. Dostaje A9 i sprawdza mnie 5 osób(blindy 300/600) i gość izoluje z AQ i udaje się wygrać. Potem jeszcze z chyba z 89s się podwoiłem i pokradłem sporo blindów i wróciłem do średniego:)Przy 10 osobach byłem liderem, ale przegrałem trochę przez agresywną grę, ale jeden reg mi na to nie pozwalał i trochę mu oddałem(flopy nie podchodziły, karty też nie;)). Zaraz kolejny bad bet czyli AA<88 i z lidera jestem 6/10. Wchodzimy na FT i kolejny bad beat czyli strata połączenia z internetem. Szybka zmiana na lapa i aktualizacja oprogramowania FTP i jestem 6 /8, ale udaje się dojśc do 3 handed. Szkoda tych bedbeatów bo szanse na wygranie były;/ Ale 2k też dobre;)
Spójrz na pasek zadań na tym screenie. To powinno Ci rozjaśnic w głowie i wrócic pamięc.
No i oczywiście: gratuluję znakomitego wyniku !
LeonidasPL napisał
Spójrz na pasek zadań na tym screenie. To powinno Ci rozjaśnic w głowie i wrócic pamięc.![]()
No i oczywiście: gratuluję znakomitego wyniku !
Znakomity to by był jakbym wygrał:)
a co do tysiąca to mama grała na lapie, a że musiałem jej zabrać to nieskończyła, a ja zapomniałem stolika wyłączyc:)
A na jakich stawkach Mama w tysiąca pogrywa, jeśli można wiedzieć ;)?
Kolejny świetny wynik, podziwiam, zazdroszczę i gratuluję :D.
Aksolot napisał
A na jakich stawkach Mama w tysiąca pogrywa, jeśli można wiedzieć ;)?Kolejny świetny wynik, podziwiam, zazdroszczę i gratuluję :D.
Na kurniku nie gra się na pieniądze;)
Nie ma czego gratulować:D
Ale dzięki
Wygral ponad 7k zł i nie ma czego gratulowac.. ale jest czego zazdroscic
PS. jaki wpisowe i ile osob?
Pozdro
Kopalek napisał
Wygral ponad 7k zł i nie ma czego gratulowac.. ale jest czego zazdroscic![]()
PS. jaki wpisowe i ile osob?
Pozdro
Zapomniałem o najważniejszym:)
wpisowe 26$, a osób:703
Ze sie Ciebie już zapytam w tym wątku.. Ile tak okolo dziennie grasz turków? I grasz powiedzmy 4 jednoczesnie czy dorzucasz z czasem?
W sumie to różnie. Dopiero wracam do mtt i szczerze mówiąc nie pamiętam jak grałem kiedyś, ale czasem zagram 2 dziennie jako dodatek do cashy, a czasami jak dzisiaj to z 10. A gram jak leci. Tzn. jeżeli fajny turniej to go gram, ale do max 8-10. Mam dość podzielną uwagę to raz, a dwa po 2-3 godzinach zostaje 4-6turków i już można spokojniej grać:)
piachu01 napisał
damianpat napisał
A wpisałeś się w Wyścigu do Miliona ;)?A nie!:)
To wpisz się proszę, bo nie chcę mieć dylematu
Pamiętaj ile poświęcił ENT, by znaleźć się w newsie
Pozdro