Przejdź do forum
Wreszcie sie nauczy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wreszcie sie nauczylem wygrywac turnieje !!1111oneeeee

90 Posty
71 Użytkownicy
1 Reakcje
17.2 K Wyświetlenia
krzysiekmiszcz

Po wielu godzinach spedzonych na treningach MTT, ogladaniu filmow szkoleniowych, wielu postach w dziale ocen rak MTT wreszcie odnalazlem te wlasciwa strategie, aby wygrywac w MTT !!!!!!!!

Pozdrawiam dzjeszta, ktory na wlasnej skorze sie przekonal jak sie wygrywa MTT. Enjoy

You have also received USD 115.00 in Knockout Bounties for this tournament. You won bounties for the following players: kryzelfiz, betojch, Blackbeaty, Luckyluke172, kevindelucci, nobelheart, dzjeszt, reeda205, Mackattack19, buckguy2200, AlexGelinski, Elmagico19A1, purple28, NeoNyx7, FMLtilliWin, simonzB, benjamin118, nikosvou, jycke74, AliStatus33, andreos1988, coyotje, krzysiek1928
Note: As you won the tournament, you also won your own bounty.

Odpowiedz
Cytat
89 odpowiedzi
Szuwarek

jezeli to jest właściwa strategia to zycze powodzenia w long runie....
A tak poza tym to gratulacje

Odpowiedz
Cytat
ewran

love it. niewiele jest przyjemniejszych rzeczy w pokerze niż 3bet/call z 36o i eliminowanie kolejnych nit-regów którzy nie wiedzą że suckoutowanie jest naprawdę ev+.

grałeś tak cały turniej czy tylko od pewnego momentu? czemu w sumie tak zagrałeś?

Odpowiedz
Cytat
ssspeeder

ja pitole ty jestes faktycznie miszczzzz :nh chyba na ladnej fazie byles :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
mazaq

std game :D

Odpowiedz
Cytat
89deny89

tak się gra w poker :P

Odpowiedz
Cytat
nbbpoker

Haha, ale sie ubawilem podczas ogladania tego filmiku :D Dobry, solidny hazard :D Rozumiem, ze taka gra tylko na FT czy caly turek tak ?? :D Jakby nie patrzec liczy sie efekt koncowy :) Graty !!

Odpowiedz
Cytat
GLADIATORq

pytanie z innej beczki
mozna sobie taki layaut skąś śćągnąć?

Odpowiedz
Cytat
RL89pl

Gratuluję wygranej.

Oglądałem filmik do 3 minuty i powiem tyle... :ayfkm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
nbbpoker

GLADIATORq ten layout jest do wyboru na p* a podswietlone jest bo to ft.

Odpowiedz
Cytat
vidouq

jestem pod wrażeniem!!!
Osobiście nie gram MTT, ale na mój gust to nawet Gus Hansen nie grałby tak "efektownie" :P

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

Tak się gra w Las Vegas. Szacun :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Mocnym

Po wielu godzinach spedzonych na treningach MTT, ogladaniu filmow szkoleniowych, wielu postach w dziale ocen rak MTT wreszcie odnalazlem te wlasciwa strategie, aby wygrywac w MTT !!!!!!!!

W takim razie nie jest to najlepsza reklama dla PS :D

Myślę, że to jakaś prowokacja, albo byłeś konkretnie zalany/upalony/zakwaszony.

Anyway :nh i graty shipa.

Odpowiedz
Cytat

No co ty, na pewno tak nie bylo, przeciez napisal, ze ogladal filmy szkoleniowe i sie ksztalcil w mtt i to jest jego a-game, sam gram podobnie. Bardzo mi sie podobala gra Krzycha, licze na jakis priwejt kołczink.
Btw stosujesz jakie metody "wywoływania" kart? Dokladniej chodzi mi o to czy podczas standardowej sesji, np takiej gierki jak na tym filmiku gdy jestes na allinie np 47o vs KJs to krzyczysz przed monitorem zeby Ci spadlo czy masz inne sposoby na wygrywanie tych allinow? Ja od jakiegos czasu dre jape ile wlezie i wszystko siada. polecam

Odpowiedz
Cytat
TheBluffPL

wp, daję dyszkę :sdrink
btw najlepszy był ten snap call rywala w HU z T8o, widać, że trafił swój na swego :D

ps. SR z komentarzem plz

Odpowiedz
Cytat
FedericoRivero

dobra, aresywna gra! fold 62o w 7:26 myślę że marginalny, widzę sporo gorszych rąk w puszing rendżu przeciwnika

Odpowiedz
Cytat
jevgienij

Wystaw staking na swoją następną sesję. Udziały sprzedasz na pniu!

Odpowiedz
Cytat
piotereczek

ładna gra :f_love: :f_love: :f_love:

Odpowiedz
Cytat
Kozakov9

Miszcz przez duże M

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

gz