NL 50 SH | IPoker | 50k hands | SOLD |
Dzisiaj zaczynam.
Skoro robiłeś własną wpłatę, bo Betfred jest odpowiedzialny za zdjęcie zabezpieczeń.
Pisałem drugi raz, do supportu online. Dostałem podobną odpowiedź, że to PokerStategy mi ustawiło BRM. <wtf>.
jeżeli mi tego nie wyłączą to proponuję przenieść rola tam gdzie grałem do tej pory tak samo Ipoker , z aktualną promocją cashback wyniesie 60-65%. Jest super promocja.
Będzie to dużo bardziej EV+, mam tutaj dużo więcej statystyk i notatek.
Liczę tutaj na większy profit.
Akutalny stan rolla: 1520$.
Grałem NL10 co mogę maksylanie na chwilę obecną.
A ile by kosztowało przeniesienie rolla? Bo jeśli uważasz że tam grać jest bardziej EV+ to mysle że nikt nie miał by pretensji co do zmiany roomu bo co to komu przeszkadza?
Nic
a jak będzie to pokryje ze swoich.
Dużo lepiej czuje się na bet365.
A ta promocja pokrywa pierwszy depozyt.
rob co uwazasz za sluszne, jezeli uwazasz ze przeniesienie jest +EV dla ciebie to jestem za
Napisane przez Droocers
A ile by kosztowało przeniesienie rolla? Bo jeśli uważasz że tam grać jest bardziej EV+ to mysle że nikt nie miał by pretensji co do zmiany roomu bo co to komu przeszkadza?
Czemu przeniesienie rolla miałoby coś kosztować?
Przez możliwe przewalutowania i może jakieś opłaty za wpłate/wypłate z roomu, nie wiem czy wszędzie jest za darmo to wolałem spytać
Tak zrobimy.
To będzie najbardziej opłacalne.
Na chwilę obecną walczę z PokerStategy.
Które blokuje mi gre na stawkach wyższych niż NL10 oraz transfer gotówki z chips na cash żebym mógł wypłacić pieniądze.
rozmawiałem z supportem ( 4 razy) za kazdym razem otrzymuje odpowiedź:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/39f6ed70b1a61058.html
PS. zostanę odblkowany przez pokerstategy, zaczynam grind. bo siedze jak jełop przed tym monitorem. data zakonczenia stakingu myslę ze nie zostanie zmieniona. Wliczyłem nią takie sytuacje.
Odblokowali, odblokowali.
Transakcja wypłaty cały czas w toku ( od wtorku). Mam nadzieje, że jutro już będę miał pieniądze na nettelerze.
pozdrawiam.
będę starał się często update robić.
Ok, udało się zacząć grę.
Aktualny stan bankrolla: 1692.58 $$
Hands: 2080
liczymy rączki na betfred?
grałem tam na NL 10 , 2331 raczek , 16$ na plus.
Plan na najbliższe dni:
Rozegrać ~~10k rączek do 17 lutego.
Obronić pracę inżynierską 17 lutego.
Hmm.. 19 wrócić do gry.
Magisterkę zaczynamy 27 lutego więc. między 19 a 27 planuję rozegrać 20k rączek.
Zostaje 20k na marzec.
Następna aktualizacja przy 10k rączek.
o Bonusie będę informował co 10k rączek.
Pytania:
Co robimy z rączkami na betfred?
Wrzucać rozdania?
Napisane przez Sumun1989
Pytania:
Co robimy z rączkami na betfred?
Wrzucać rozdania?
1. wolałbym nie wliczać
2. I tak nie będe przeglądał, więc dla mnie bez różnicy