Dawny tytuł: 52 książki - 12.000 stron + szkolenia
Witam serdecznie,
jestem super blogerem. Tyle o mnie, jakbyś cokolwiek więcej chciał się dowiedzieć o mnie zapraszam tam :fdrink
Dlaczego zakładam ten wątek? Jednym z moich celów jest przeczytanie 52 lub więcej książek w tym roku. Założyłem, że powinno to być około 12.000 stron. Bardzo lubię czytać, ale z wielu powodów to zaniedbuję, a wynika to tak naprawdę ze złego zarządzania czasem. Mam wiele zajęć, niektóre mniej, niektóre bardziej absorbujące. Jednak czytając choćby godzinę dziennie (średnio), jestem w stanie przeczytać ok. 2 książek tygodniowo! Dałoby to ponad 100 rocznie. Jeśli tak się stanie, że będę tak dobrze "jechał z kokosem" zaktualizuję cel. Póki do, założę jednak, że 52 jest wystarczająco.
Nie chcę również umieszczać wszystkich tych książek i inicjować rozmów na moim głównym blogu, ponieważ będzie to odbieganie od tematu i wprowadzi zakłócenia. Najlepsze pozycje będę tam umieszczał, jako książki, które chciałbym innym polecić ( o co zresztą prosili czytelnicy).
1.Objawy Mafii - Kazimierz Turaliński , 263 strony

2.The Visual Investor: How to Spot Market Trends, John J. Murphy, 307 stron

3.W co grają ludzie. Psychologia stosunków międzyludzkich - Eric Bernie, 160 stron

4.Skarb w srebrnym jeziorze - Karol May, 381 stron

Suma:1111 stron (fajna liczba)