Przejdź do forum
Żetony do Pokera

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Żetony do Pokera

13 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
3,402 Wyświetlenia

Witam, wiecie może gdzie można kupić jakieś dobre żetony do pokera tak mniej więcej 1000-1500 żetonów w zestawie w przystępnej cenie? Powiedzmy około 400zł. Najlepsze (tak mi się przynajmniej zdaje) znalazłem tutaj http://www.allegro.pl/item531357399_duzy_zestaw_do_gry_w_pokera_poker_1500_nominaly.html
Wydaje mi się, że są one naprawdę dobre, ale z chęcią zobaczyłbym co Wy macie mi do zaoferowania, może ktoś mógłby jakieś polecić. Z góry dzięki, pozdrawiam.

12 odpowiedzi
Meylot
PokerStrategist

Żetony z naklejkami to sh!t. Szybko się to niszczy i potem wygląda obrzydliwie i brudzi się i klei do rąk.

Gomez224
PokerStrategist

Little blind hahah kto to robił :D :D :D

InTooDeep
PokerStrategist

może chodziło o niewielkiego niewidomego gracza ;)

Mooris
PokerStrategist

maguire7 napisał
Witam, wiecie może gdzie można kupić jakieś dobre żetony do pokera tak mniej więcej 1000-1500 żetonów w zestawie w przystępnej cenie? Powiedzmy około 400zł. Najlepsze (tak mi się przynajmniej zdaje) znalazłem tutaj http://www.allegro.pl/item531357399_duzy_zestaw_do_gry_w_pokera_poker_1500_nominaly.html
Wydaje mi się, że są one naprawdę dobre, ale z chęcią zobaczyłbym co Wy macie mi do zaoferowania, może ktoś mógłby jakieś polecić. Z góry dzięki, pozdrawiam.

Witaj
Proponuję umieścić swoje ogłoszenie w dziale Targowisko (najpierw przeczytaj regulamin) - będziesz wiedział kto chce sprzedać żetony z naszych użytkowników

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie chodziło mi o kupno używanych żetonów od Was (użytkowników) tylko o to, zeby inni napisali mi gdzie indziej niz allegro moglbym ich szukac... A tu zamiast pomocy widze jakies komentarze, ze zamiast SB jest LB... Tak niesamowita roznica... Jedno slowo a zamieszanie jakby nie wiem co sie stalo.

SamRadziwill
Elite Grinder

Witam,

Ja swojego czasu kupiłem sobie takie (dość dawno to już było). Nigdy na nie nie narzekałem, nie miało się co tam zepsuć :D Może nie wyglądają jakoś bajecznie, ale nie o to przecież chodzi ;) Jeśli potrzebujesz 1000-1500 żetonów, możesz po prostu kupić 2-3 walizki, wyjdzie Ci taniej niż za te z Twojego linka :)

Aha, te karty, które dodają do żetonów to straszny shit, ale to pewnie standard. Mam nadzieję, że pomogłem :)

Pozdrawiam

W pełni popieram Sama ;)
Mam identyczny zestawik (tyle, że w srebrnej walizce) od kilu tygodni i sprawdzają się świetnie. Kup 3 walizki i po sprawie - 1500 w jednym kufrze i tak nie znajdziesz, a poza tym kto by Ci to nosił ;)

Popieram również, że żetony z naklejkami wyglądają co najmniej... źle. No i są mniej praktyczne, zdecydowanie mniej praktyczne.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jeśli chodzi o te żetony to nie są złe, a jeśli chodzi o karty to te co są w zestawach to po prostu tragedia, kupiłem kiedyś żetony z kumplami takei plastikowe max denne, takie na początek żeby były do gry, cudów nie wymagaliśmy, ale karty te w zestawie to porażka i jeszcze bezczelnie piszą w aukcji, że karty plastikowe są albo plastikowane. Ale kupiłem sobie karty PLASTIKOWE naprawde Poker Vision i sa genialne!!! Prawdziwe karty, 50zł kosztowały, ale naprawde warto. Szkoda,ze w Polsce nie ma gdzie kupic tych zetonow za bardzo, strasznie maly wybór, praktycznie zaden.

napalm77
PokerStrategist

http://www.monaco.net.pl/sklep/index.php?cPath=77
tutaj sa fajne żetony od tanich do drogich sprzedawanych w zestawach lub na sztuki, inne akcesoria też wypas np.talie kart. żetony są bardzo ciężkie w takich ilosciach zestaw 500szt to juz niezły ciężar
zgadzam sie z maguire7 . talie kart z tych tanich zestawów żetonów np. z allegro starczają na bardzo krótko. nam jedna talia "zgrała się całkiem" - pogięte karty, obrywające sie rogi w jedna noc od 20 do 5 rano ledwo wytłumaczyłem znajomym jak sie gra w texas holdem a tu karty "zaczęły sie robić znaczone", dobrze ze była druga talia a zaraz potem kupiłem na prezent do zestawu talię plastikową. żetony na szczęście z tych zestawów są bardziej trwałe.

napalm77
PokerStrategist

po roku używania tanie żetony z allegro z naklejkami-nominały dalej sa w świetnym stanie. używane są 5-10 h tygodniowo

napalm77
PokerStrategist

fajne żetony - trafiłem na nie szukając niskich nominałów 5-tek, 1-nek i poniżej
moje naj to old Hawana i October 1951

http://www.gamblerstore.pl/zetony-zetony-ceramiczne-c-24_27.html

jak tak was bardzo to śmieszy to w oficjalnych żetonach ze skleu full tilt też jest little blind

EDIT:

ARCHEOLODZY!!! :rage: :rage: :rage: