Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dodatkowe 100$

22 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,398 Wyświetlenia

Mam pytanie, poniewaz nie moge tego wyszukac na stronie.
Otrzymujemy 50$ na strat, ale dokładnie za co jest 100$ dodatkowych?

Ile strategy points trzeba ugrac aby je otrzymac ?Czy jest wypłacane to w ratach czy od razu 100$?
Byłbym wdzieczny za odpowiedz lub link do jakiegos arta na ten temat

21 odpowiedzi
Mooris

Witaj
Powiedz o jakiej platformie mówisz - na każdej jest inaczej

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ja akurat korzystam z Titan Poker

Mooris

W takim razie już śpieszę z odpowiedzią :)

Po otrzymaniu od nas kapitału startowego w wysokości 50$ możesz dodatkowo ugrać jeszcze bonus w wysokości 100$. Bonus ten będzie przelewany dwa razy w tygodniu, za każde 35$ wygenerowanego rake'u otrzymasz 10$ bonusu.

Od momentu przelania kapitału startowego masz trzy miesiące, aby ugrać ten bonus. Jeżeli nie uda Ci się w tym czasie ugrać całkowitego bonusu, jego pozostała część przepadnie.

Dodam jeszcze, że przelicznik to $1 Rake = 3 StrategyPoints

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ok rozumiem. Mam lekko ponad 620 620 points na titanie. Czyli wychodzi, ze ugralem prawie 60$ z tego bonusu. Czy otrzymam te pieniadze od razu czy musze ugrac całe 100$?
I jeszcze jedno pytanie. Jesli mam polecona jedną osobe i mam uzbierane 25$ czy dostane te piniadze razem czy jest to osbna promocja i musze z poleconych miec minimum 50$?

Shabrus87

a ja mam pytanie jak to wygląda na Full Tilt Poker? Pozdrawiam

salyk

a ja pytam jak to wygląda na Party Poker ?
Dziwne to trochę, że naprawdę ciężko na stronei znaleźć jakieś info o tym.

PLtotoryl

Czyli to jest tak że na ugranie 50$ startowych mamy 3miesiące + dodatkowe 3 miesiące na ugranie tych 100$, czy musimy ugrać 150$ w 3 miesiące?

gembusiek

@salyk:

aby 50$ które otrzymałeś stało się twoją własnością musisz ugrać 300 PartyPoints (450 StrategyPoints)

aby ugrać bonus 100$ musisz zdobyć dodatkowo 600 PartyPoints (900 StrategyPoints), czyli łącznie na PartPoker musisz mieć 900 pkt ( na PokerStrategy 1350 pkt), bonus ten jest wypłacany w 4 ratach, za każde ugrane 150 PartyPoints(225 StrategyPoints) otrzymujesz 25$

@PLtotoryl:

sumując masz 6 miesięcy na ugranie 150$

Shabrus87

a ja sie chyba nie dowiem jak to działa na FTP ;/

AmadeuszBielecki

salyk napisał
a ja pytam jak to wygląda na Party Poker ?
Dziwne to trochę, że naprawdę ciężko na stronei znaleźć jakieś info o tym.

Na party poker za każde ugrane 150 lub 125 punktów już nie pamiętam otrzymujesz 25$ automatycznie przelewają Ci na Twoje konto

i czego jestem pewny bo ugrałem tylko połowę tego bonusu po określonym terminie bonus wygasa i pieniądze przepadają ;D

Nie jest trudno ten bonus zdobyć tylko trzeba chcieć troszkę pograć :)

SamRadziwill

Shabrus87 napisał

a ja sie chyba nie dowiem jak to działa na FTP ;/

Full Tilt Poker, cytat z naszej instrukcji:

"Po otrzymaniu kapitału startowego w wysokości 50$, dodatkowo możesz jeszcze otrzymać bonus w wysokości 50$.

W okienku "Cashier" widzisz aktualny stan Twojego bonusu. Masz 120 dni, aby ugrać ten bonus. Pieniądze z bonusu będą przelewane na Twoje konto w ratach po 5$. "

Pozdrawiam

a ja mam 2 pytania odnosnie tego bonusu 50$ ...czytalem o nim, ale zapomnialem co tam bylo napisane :)
1.zeby aktywowac ten bonus musze cos wplacic?
2. drugie pytanie wyklucza pierwsze...nie jestem pewny czy dobrze przeczytalem ,ale cos mi swita , ze bylo napisane , iz jak cos wplace to strace bonus? :)

SamRadziwill

bielakk napisał

a ja mam 2 pytania odnosnie tego bonusu 50$ ...czytalem o nim, ale zapomnialem co tam bylo napisane :)

1.zeby aktywowac ten bonus musze cos wplacic?

2. drugie pytanie wyklucza pierwsze...nie jestem pewny czy dobrze przeczytalem ,ale cos mi swita , ze bylo napisane , iz jak cos wplace to strace bonus? :)

Witaj bielakk,

Jeśli chodzi Ci o kapitał startowy z naszej strony, to nie możesz nic wpłacić wcześniej bo inaczej stracisz bonus.

Pozdrawiam :)

Shabrus87

Dziekuje za odpowiedz :),.... ale (zawsze jest jakies ale :P) myslalem ze ten bonus widniejący w cashier'ze to jest tylko te pierwsze 50$. Dlatego pytałem co z tą kolejna 100wką :D pozdrawiam

Czy wpłynięcie pieniędzy z TAF powoduje wygaśnięcie bonusu?

SamRadziwill

Shabrus87 napisał

Dziekuje za odpowiedz :),.... ale (zawsze jest jakies ale :P) myslalem ze ten bonus widniejący w cashier'ze to jest tylko te pierwsze 50$. Dlatego pytałem co z tą kolejna 100wką :D pozdrawiam

A o jakiej platformie rozmawiamy? :D Bo na każdej jest inaczej, musisz sprecyzować pytanie :)

Shabrus87

to mój 3 post tu :) ciągle (i ciągle...) pytam o FTP :D

SamRadziwill

Te 50$ bonusu, które widzisz w kasjerze to już jest bonus dodatkowy :) Na FTP oferujemy kapitał startowy 50$ + dodatkowo bonus 50$ (niestety, 100$ jest na innych platformach).

Pozdrawiam

Shabrus87

Dziekuje bardzo :D to ja mam jeszcze pytanie :) w takim razie co za pieniązki dostaje co piątek ?? :D