Witam
Zamierzamy kupić stół. Jakieś stoły godne uwagi są? Tylko proszę bez przesady:P
Pozdrawiam
Witam
Pozdrawiam
http://de.shop.pokerstrategy.com/products/Poker-Zubeh%C3%B6r/Pokertisch-advanced.html
Tylko nie wiem jak to jest z wysyłką do Polski. Od razu z logo Pokerstrategy
I do tego na 10 osób.
tez wlasnie chce kupic, mozna ogolnie w pokerromach jak pstars czy ftp za punkty, z ftp akurat nie wysylaja do europy
do domu mysle raczej o czyms takim
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=527926376&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.
bardziej ekonomiczne
shakirax napisał
Jeśli nie mieszkasz w willi, gdzie mógłbyś sobie wygospodarować komnatę na stół pokerowy, to według mnie nie ma się co wygłupiać... Lepiej kupić jakąś nakładkę, zielone płótno, i na czymś takim toczyć zażarte boje. Na lepszy sprzęt przyjdzie jeszcze czas
Riverneed napisał
shakirax napisał
Zamierzamy kupić stół. Jakieś stoły godne uwagi są? Tylko proszę bez przesady:PJeśli nie mieszkasz w willi, gdzie mógłbyś sobie wygospodarować komnatę na stół pokerowy, to według mnie nie ma się co wygłupiać... Lepiej kupić jakąś nakładkę, zielone płótno, i na czymś takim toczyć zażarte boje. Na lepszy sprzęt przyjdzie jeszcze czas
![]()
Powaznie uwazasz ze stol za ~400zl nadaje sie do willi i wygospodarowanej komnaty specjalnie na ten stol?
Ps. Ale faktycznie nakladka wydaje sie lepszym zakupem bo... po 1 jest tansza, po 2 stol to stol... a nakladke ( taka skladana - patrz wyzej ) zawsze mozna gdzies wziasc bez wiekszego problemu
shakirax napisał
Witam
Zamierzamy kupić stół. Jakieś stoły godne uwagi są? Tylko proszę bez przesady![]()
Pozdrawiam
@Riverneed: nie jestem pewny, ale czy to nie kwalifikuje sie w tym przypadku do "przesady" ?
:D:D
ps. jak patrze na ten obrazek... to mimo 3 w nocy az chce sie grac!
Dobrym motywem byłoby, gdyby ogony w tych krzesłach były podniesione do góry w ramach oparcia.
Wszystko zależy od tego gdzie chcesz korzystać z tego stolika. Gotowe całe stoły pokerowe, takie jak były pokazane wyżej i inne dość tanie odpowiedniki, to jeden wielki shit. Uginają się, gra się niewygodnie itp. Jeśli kupować stół to taki za ok 2000 pln minimum. Natomiast nakładki są bardzo dobrym rozwiązaniem, jeśli ma się odpowiednio dużą powierzchnię aby je rozłożyć.
Riverneed ma rację mówiąc, że jeśli się nie potrzebuje miejscówki z prawdziwego zdarzenia, nawet zwykłe płótno wystarczy, i nadaje się do każdej powierzchni, czy to małej czy większej.
Miałam styczność z każdym z tych wynalazków, więc służę radą
Do tego wypasionego stołu wklejonego przez Riverneeda to chyba dają w pakiecie skrzynkę dobrej whisk(e)y.
Wiec wychodzodzi na to ze nie oplaca sie za 1000zl stół? Wiec zastanowie sie nad matą...