Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback-Michau12341
Witam, chciałbym wystawić ofertę na turnieje sng 18 osobowe turbo. W cashierze widnieje saldo 0 dollars, dlatego właśnie wystawiam ofertę. Spadek do zera nie jest wynikiem gamblerki itp po prostu nigdy nie trzymałem rolla na pokerromie, kiedy było trzeba to wpłacałem z kolei jak coś wygrałem to większość wypłacałem. Mam teraz okres sporych wydatków, mianowicie remont i umeblowanie mieszkania, przeprowadzka i dlatego nie mogę sobie pozwolić na wpłatę. Ogólnie jestem zwolennikiem MTT, ale do czasu zbudowania jakiegoś sensownego rola na gre MTT, niewidzę nic lepszego jak sng 18man. Nie jest to jakiś od tak strzał że 18man Turbo, dość niedawno poświęciłem całkiem sporo czasu na tą odmianę i efekty były całkiem zadowalające, wygrałem nawet dwa tygodnie z rzędu po dwa bilety do turnieju battle of the planets zajmując w loworbit 3 i 6 miejsca i w high dwa razy 9 no i właśnie dlatego postanowiłem odbudować rolla na 18nastkach od $1,5 do $3,5.
Tu wykres z 18 z pokertrackera próbka nie jest zbyt duża, ogólnie więcej ich zagrałem, ale te wcześniejsze kiedy nie miałem jeszcze pokertrackera raczej niemają znaczenia.

Co do oferty to wygląda następująco:
Potrzebuje 80BI (120$), podczas okresu stakingu rozegram 1500 sng, profit dzielony jest 60/40 na korzyść inwestora co do punktów FPP to myślę najlepszą opcją satelity za 235 i podział 50/50, gram 9-12 stołów, dziennie ok 100, ale na rozegranie daje sobie max miesiąc w razie jakichś nieprzewidzianych sytuacji.
Inwestycje przyjmuje tylko na pokerstars(nick:michau12341)
jak tylko pieniądze pojawią się na koncie zaczynam grind i codziennie na koniec dnia będę wrzucał wykres.
Rezerwacje:100%
CichyGrzmot 50%(60$)-(potwierdzone)
martinez92pl 20%(24$)-(potwierdzone)
trzcinek 30%(36$)-(potwierdzone)