Czesc
Od dluzszego czasu rozwijam sie w cash games gdzie bedac juz od dawna wygrywajacy na stawkach do nl100sh z malymi shotami na nl200..
Na poczatku byl to rush poker gdzie gralem nl50 i pozniej nl100.
Niestety z racji utraty dawnej bazy nie mam niestety wykresow z tamtego czasu a zadna strona nie zawiera rak z rusha, pozniej przez black friday stracilem troche kasy na FTP i jeszcze wiecej na UB.
Udalo sie jednak odbudowac rolla i zainwestowalem sporo w nauke pobierajac coachingi u arcymastera czy tez innego gracza z niestety konkurencyjnej strony
Teraz po wakacjach (liczne wydatki ) + faktem ze kasa z UB/FTP przepadla+ swingiem w dol . Nie mam solidnego rolla na nl100sh a z racji sporej bazy rak i tego ze jestem w 100% pewny ze moge bez problemu bic te stawki potrzebuje stakingu.
( dodam jeszcze ze kolejnym zblizajacym sie wydatkiem dla mojego rolla jest chec uczestniczenia w treningach grupowych u ninjaia )
Jak wczesniej wspomnialem niestety moja baza przepadla.
Wolalbym nie podawac namiarow na PTR z racjji tego ze brakuje tam dosyc sporej probki rak i jest to poprostu nie miarodajne.
Udalo mi sie znalezc 2 wykresy z nl100 i i nl50 (coprawda probki nie sa za szokujace ) ale daja moze choc zarys sytuacji.

Co do proponowanych warunkow (mozliwosc negocjacji )
- profit share 40% dla mnie / 60% dla inwstorow | rb dla mnie.
- gram nl100 sh na starsach do 9 stolow
- umowa na 100k handow
- potrzebuje okolo 25-30BI na stawki
- Mozliwosc wysylania sprawozdan/ screenow / skanu dowodu itd bez problemowo.
*Preferuje 1 lub 2 inwestorow ale jesli bedzie wieksza ilosc chetnych na wykupienie mniejszej ilosci akcji to nie widze problemu.
*Ze swojego pozostalego rolla ktory teraz mam bede dalej wykupywal prywatne coachingi / abonementy na stronach / bazy rak itd.
Pozdrawiam i licze na odzew.
PS: GRINDER23 - TOPIC FEEDBACK
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.