Hej
Zakładam topic w celu sprzedania części udziałów do WCOOP LHE Event za $1,050, który ma miejsce 23 września o 20:00 CET. Mowie części, gdyż 20-40% wpisowego chce pokryć sam, co się może zmienić w zależności od zainteresowania.
Oprócz Eventu za $1050 będę również grał Event za $215, jednak tam sam pokrywam wpisowe.
Turniej fixed limit, chyba nie muszę mówić dlaczego, ale dla tych którzy mnie nie znają - jest to moja koronna odmiana która gram od 2 lat, aktualnie będąc regularnym i wygrywającym graczem na midstakes.
W samych turniejach doświadczenia trochę mam, grywałem zarówno online jak i live (mowie tu o turniejach NL) - turnieje w fixed limit są rzadko spotykane, mało grane i ci co w nich grali doskonale wiedza ze gra jest dużo bardziej podobna do fixed limit cash niż w przypadku NL, choćby z powodu braku faz push or fold, oraz braku ante.
Jak widać nie ma mark up'a, po prostu tyle % ile zainwestowane tyle będzie zwrotu.
Najmniejsza cegiełka możliwa do wykupienia to 5% i jej wielokrotność.
Inwestuje również w staking, co widać zresztą w tym dziale, aktualnie jest kilka osób stakowanych przeze mnie i 7okera, oraz cala masa innych którzy mogą poświadczyć moje kompetencje i wiarygodność.
W razie jakichkolwiek pytań, potwierdzenia rezerwacji itd. proszę pisać na priv, albo na Skype (dannyy_17).
Rezerwacje:
7OKER: 10% - zapłacone
N4kai: 10% - zapłacone
homeboy27: 10% - zapłacone
PLxxx: 10% - zapłacone
jab0c0: 10% - zapłacone
kopas27: 5% - zapłacone
slover: 5% - zapłacone
--------------------------------------
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.