Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] nareszcie

8 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
848 Wyświetlenia

Uploaded with ImageShack.us
deal w HU dla mnie 2100 do 1750 czy cos takiego

7 odpowiedzi
Perwers
Elite Grinder

Gz :f_rolleyes:

WojtekBest
PokerStrategist

Nice score :f_thumbsup: ale sick 9h, dlatego właśnie gram Rusha :D

To ładnie przyżarło _thumbsup:. Grasz częściej te turnieje?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jak już gram to własnie super staki albo coś co jest 3k startowym ale to ostatnio rzadkość głownie gram sng ...
9 h hmmm wiem ze długo ale super stacki mają to do siebie ze na ft wchodzi się z dużą liczbą bb dzieki temu przez agresje po przegranym waznym flipie z 500 k dojechałem do 1500k bez showdawnu i chyba nie byłem na all inie wszystko konczyło sie na cbet. W pewnym momencie miałem około 100bb na ft wiec mozna juz cos pograc

salyk
Oldschool Grinder

Gratulacje!

Skillowy turniej :P

WojtekBest
PokerStrategist

Napisane przez Graind
jak już gram to własnie super staki albo coś co jest 3k startowym ale to ostatnio rzadkość głownie gram sng ...
9 h hmmm wiem ze długo ale super stacki mają to do siebie ze na ft wchodzi się z dużą liczbą bb dzieki temu przez agresje po przegranym waznym flipie z 500 k dojechałem do 1500k bez showdawnu i chyba nie byłem na all inie wszystko konczyło sie na cbet. W pewnym momencie miałem około 100bb na ft wiec mozna juz cos pograc

To prawda, tym bardziej gratki, bo trzeba się wykazać dobrą grą postflop :)

Thorek
Oldschool Grinder

Wielkie gratulacje. Trudny turniej, w którym trzeba wykazać się sporymi umiejętnościami i dobrą kondycją. Wielkie Gratulacje. :f_thumbsup: