Przejdź do forum
Zmiana platformy ;]

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zmiana platformy ;]

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,010 Wyświetlenia
BloodyB
Oldschool Grinder

Obecnie gram na Titanie (nigdzie indziej nie gralem), gram FR i SH nl10. Chyba nikogo to nie zdziwi ze chce zmienic platforme ;] I wlasne tu powstaje dylemat na jaka ;] Zastanawiam sie nad: PS, FTP, i PP. Prosze o wypowiedz jakies doswiadczonych graczy na temat tych platform i moze jeszcze jakis ;] Kryteria jakie mnie interesuja to:
- ilosc fishy :P na nl10 i nl25
- jakos softu
- bonusy/promocje
- i moze jeszce jak rake przeklada sie na pokerstrategy points

(nie wiem czy napisalem to w dobrym dziale :P )

9 odpowiedzi
tezapl
Oldschool Grinder

no wiadomo najewicej ludzi jejst na pokerstars, ja tam dobijam do 600$ i przenosze sie na ftp gdze jest promo od 1 depozytu do 600$

Tylko PS lub Full Tilt, PP jest do luftu (chociaż inni się nie zgodzą, ja serdecznie nienawidzę PP)

Fenomenio
Oldschool Grinder

co wy gadacie za bezsens ?? PS lub FTP najwyższy poziom w internecie 3 jest PP na Twoim miejscu zainteresowałbym się jakimś roomem OnGame - wysoki rakeback albo Everestem (niezły bonus z PS). Pozdro

Witam,

Gram od tygodnia na everest. Wcześniej na PS wyrabiałem bonusa w bólach. Na NL10 poziom jest bardzo słaby NL25 troche więcej pasują ale wciaż słaby. Bonus z PokerStrategy jest fajny, reszta mogłaby wyglądać lepiej. Soft jest jak dla mnie ok. Nie mam tu wielkiego doświadczenia ale tydzień na NL10 i jest całkiem nieźle :]

Od początku tygodnia również gram na everest poker i jak na razie platforma jest jak najbardziej ok. Poziom w porównaniu z ps lub pp sporo niższy (gram sh FL). Soft - można się przyzwyczaić.

Możesz mi napisać czemu chcesz zmienić platformę. Gram właśnie na Titanie i Everescie.

I powiem, że Titan jak narazie jest bardzo przyjemny i więcej jak narazie do przodu mam na Titanie.

czerstwyjan
PokerStrategist

Nie używajcie tutaj argumentów o poziomie graczy bo jeśli ktoś pisze że na PS jest najwyższy poziom to w odczuciu moim i matematycznym się myli. Każdy poker rook to ilośc graczy x i stosunek ludzi dokładających do puli (fishy) w każdym z nich jest zapewne podobny, a że na p* gra najwięcej osó -> wniosek sam się nasuwa..
Ja zaczynałęm na * i gram teraz na * i jest tu całkiem wporzadku jeśli chodzi o sss do nl25 bo o nl50 będę walczył drugi raz. Także zapaszam.

Czerstwyjan dobrze prawi, przy dobrym table selection jest bardzo fajnie na PokerStars. Ale porównując do Everesta to poziom jest mimo wszystko wyższy na P*

A ja lubie PS chodz punkty leca cholernie wolno i tam wyrabiania bonusu nie polecam:)Do bonusu plecam Titan Mansion lub PP.

PP jest dobre do SSS takiego akwarium nie widzialem nigdzie to samo z PS.jesli chodzi o Sitgo najlepsza platforma PS,od razu sie zapeniaja i limity od 1 dolara juz. Na everescie nie polecam sitgo zanim sie zapelnia to raz czekalem 10 minut i to do jednego sitgo, na PS juz gralem sesje 20 turniejkow:)

Ogólnie poza Satelitkami to bieda na Everku z turniejami, porównując do innych platform.