Przejdź do forum
Wygrana za pierwszy...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wygrana za pierwszym podejściem

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
816 Wyświetlenia
redimistrz
PokerStrategist

Całkiem fajna sprawa przeczytałem w którymś wątku, że to są bardzo dochodowe turnieje, więc sobie zagrałem i bum nie dość, że 3/4 entry skończyłem w ITM to jeszcze udało się wygrać. _cool:

Plus to, że pula nagród bardzo ładnie się nabudowała. Nawet nie sądziłem, że jest możliwe dostać 200$ za wina w takim turku. :D

5 odpowiedzi

Szkoda, że to nie ja ;( :D

graty ;)

No to ładnie zacząłeś swoją przygodę z tymi turniejami. Ten, kto pisał, że są dochodowe, miał rację, co widać na załączonym obrazku.

Gratuluję!

Również gratuluję, ale przestrzegam przed wpadaniem w euforię ;)

redimistrz Autor wątku
redimistrz
PokerStrategist

Napisane przez dohpaZ
Również gratuluję, ale przestrzegam przed wpadaniem w euforię ;)

Dzięki za przestrogę ;), ale szczerze mówiąc wątpie, abym namiętnie grindował te turnieje, bo nie bardzo podoba mi się struktura blindów, która sama z siebie napędza niesamowitą wręcz wariancję. Zupełnie zdaję sobie sprawę, że gdyby nie to, iż w tym turnieju udało mi się wygrać 80-90% flipów oraz niemalże omijały mnie badbeaty oraz suckouty to raczej pożegnałbym się z turniejem na mniej premiowanym miejscu. :f_grin:

PS. oczywiście jak będę grał coś innego będę miał twoją dobrą radę na uwadze. ;)

Gratuluje ! Do tych turnieji mam sentyment bo też udało mi sie go kiedyś wygrać a nie dawno zajołem 3 miejsce tylko że w turku za 4$ Słaby poziom jest w tych turniejach a co za tym idzie, łatwo wejść do kasy a z drugiej strony są to turnieje turbo co mi ogromnie pasuje bo lubie turbosy.