Przejdź do forum
ascurtis wita poker...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ascurtis wita pokerstrategy ;)

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
473 Wyświetlenia

Witam wszystkich, mam na imię Krzysiek, jestem z Krakowa.
Zaczynam grać w pokera na internecie(mam trochę doświadczeń z gry live)
Właśnie zdałem quiz i czekam na pieniądze (wybrałem FTP)
Zamierzam wpłacić trochę gotówki i zastanawiam się tylko ile i gdzie :) napiszcie jak to najlepiej zrobić =)
Jeśli ktoś ma jakieś rady bardzo proszę się podzielić, chętnie się czegoś nauczę.

Pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia przy stolikach :D

5 odpowiedzi

Cześć Krzysiek,

fajnie, że do nas dołączyłeś.

Dlaczego masz zamiar od razu wpłacać własne pieniądze, skoro możesz od nas otrzymać darmowy kapitał startowy? Poczekaj aż go otrzymasz i dopiero wtedy zacznij grać, nie bój się, poker w internecie Ci nie ucieknie ;)

Jaka odmiana pokera Cię interesuje? Pytam, gdyż po pierwsze łatwiej nam będzie dobrać materiały edukacyjne dla Ciebie, a po drugie łatwiej nam będzie odpowiedzieć na Twoje drugie pytanie na temat poker roomów.

Jeżeli będziesz miał jakieś pytania, pisz śmiało.

Pozdrawiam,
dohpaZ

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dzięki za odpowiedź :)
Dlaczego własne pieniądze? Cóż uznałem, że 50$ to będzie trochę mało i chciałem spróbować wpłacić trochę własnego kapitału i zacząć wyrabiać bonusy.
Co do odmiany to przede wszystkim NL Holdem, głównie gry cashowe(chciałbym spróbować multitablingu)
ed: właśnie otrzymałem 50$ na FTP, dziękuję za tak szybką i sprawną operację :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ma ktoś jakieś porady dotyczących konfiguracji lobby oraz samej gry na FullTiltPoker? :)

muuuka
PokerStrategist

Jeśli chodzi ci o multitabling to ustaw to tak żeby było proste, przejrzyste i czytelne. Wyłączone awatary, 4 kolora talia, wyłączone animacje, dźwięk, karty w jednakowych rozmiarach, proste tło, auto muckowanie kart, auto rebuye, etc etc

Hej,

jak wspomniał poprzednik, przede wszystkim ustaw sobie czterokolorową talię, bo to bardzo ułatwia orientację podczas gry na wielu stołach. Ustaw sobie kolory tak, aby były spokojne, niezbyt jaskrawe, żeby oczy się za szybko nie męczyły.

W lobby ustaw sobie filtry w ten sposób, abyś widział stoły tylko na Twoim limicie.
Stoły sortuj sobie według ilości graczy na flopie, to pomoże Ci wybrać stoły ze słabszymi graczami (im wyższa liczba graczy na flopie, tym słabsi gracze tam siedzą).

Pozdrawiam.