Prosze pomóżcie nie wiem co robię źle ściągnąłem nowego elephanta i nie chce działać na starsac nie robi importu rąk
Wyświetla sie na stole please check your settings
Co mam zrobić?
Pozdrawiam
Prosze pomóżcie nie wiem co robię źle ściągnąłem nowego elephanta i nie chce działać na starsac nie robi importu rąk
Wyświetla sie na stole please check your settings
Co mam zrobić?
Pozdrawiam
Soft starsów standardowo nie zapisuje historii rozdań na dysk, musisz najpierw zaznaczyć odpowiednią opcje żeby to robił.
Na P* się to zaznacza żeby zapisywał na dysku rozdania, tylko nie moge teraz sam znaleść gdzie...
Raczej tak, bo z tego co wiem Elephant obsługuje tylko angielskojęzyczne softy. Na PokerStars masz wybór języka, w którym chcesz grać. Zmień na angielski i powinno działać.
I co dalej :)?
Mogę poprosić o kompletny algorytm? Jestem kompletnym imbecylem jeśli chodzi o takie rzeczy
Pozdrawiam
Jeśli masz ustawioną ścieżkę zapisywania hand history i język angielski to powinieneś móc już importować je do Elephanta. Jeśli wcześniej rozegrane ręce się nie zimportują to spróbuj coś pograć i sprawdzić.
Przy wybieraniu ścieżki dla zapisywania historii rąk wybierasz też język - tam też ustaw angielski. Pamiętaj:
Options -> Instant hand history -> i tam zaznaczasz "save my hand history" no i wybierasz ścieżkę.