Przejdź do forum
Zakładka Ludzie - B...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Zakładka Ludzie - Bugi

29 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
3,389 Wyświetlenia

Dzisiaj pojawiło się na naszej stronie nowe narzędzie, które umożliwi Wam przesyłanie prywatnych wiadomości, tworzenie profili, chat i wiele więcej.

https://polska.pokerstrategy.com/community/

Cały projekt znajduje się jeszcze w fazie beta, i zdajemy sobie sprawę, że jest jeszcze sporo bugów, dziwnych tłumaczeń, niedociągnięć.

Prosimy Was o wpisywanie wszystkich tych rzeczy do tego tematu. Liczymy na Waszą pomoc!

Pozdrawiam :)

28 odpowiedzi

Robią się logouty oraz stronka sie trochę przywiesza.

fokusek1
Oldschool Grinder

Trochę dziwna sprawa, bo jak wchodzę w nowy temat na forum to przerzuca mnie na starą wersję (nie beta).

Przeklejam z komentarza do newsa:

Ok, pierwsze uwagi.

​1. Przydałaby się w końcu edycja własnych komentarzy. Czasem trzeba coś szybko dodać albo poprawić i jedynym wyjściem jest dodanie kolejnego komentarza...

​2. Mnie też wylogowuje (dwa razy sprawdzałem) po wejściu w zakładkę "Ludzie".

​3. Na samej górze niemiecki atakuje - "Mitgliedersuch​e".

​4. Zakładka "Ludzie" - PokaRZ swoją twarz? o_O

5. Na forum brakuje zakładki "Ludzie".

klikniecie na nickname jednego z poleconych w oknie Twoi Poleceni ktory ma same NIE ,tzn nawet nie zweryfikowal maila konczy sie jakimis errorami i dziwnymi rzeczami

i inna sprawa, potrzeba nie tylko wiadomosci do PRZYJACIOL, ale bardzo by sie przydala mozliwosc wyslania wiadomosci do jakiegokolwiek polecajacego. przeciez to jest naturalny "zwiazek"... a jest masa ludzi ktorzy sie rejestruja i potem cisza i nie wiadomo co sie z nimi stalo.

1. Nie pokazuje PokerStars jako mojej platformy.

2. Zdecydowana przesada z JavaScriptem. Ostatnio PokerStrategy lubił przymulać, a jeszcze teraz jak mam czekać aż AJAXowe cudo pobierze dane to już w ogóle jest źle :/.

3.

4. Dział "Kontakt" - pomysł dobry, ale gdzie możliwość wrzucenia jakichś "normalnych" namiarów typu GG czy mail?

5. Mógłby być jakiś ogólny czat, bo przecież nie będę zapraszał do przyjaciół każdego, z kim będę chciał pogadać o_O

Riverneed
PokerStrategist

korranpl napisał
2. Zdecydowana przesada z JavaScriptem. Ostatnio PokerStrategy lubił przymulać, a jeszcze teraz jak mam czekać aż AJAXowe cudo pobierze dane to już w ogóle jest źle :/.

Słabe łącze słabym łączem, ale strona ładuje mi się teraz w nieskończoność ;(

Jak dla mnie 3 przyciski do szukania przyjaciół na jednej stronie to za dużo. Ale faktycznie Pokarz swoja twarz przebija wszystkie inne niedociągnięcia.....:D

Za co jam tą swoją twarz pokarać!!? Aż taka zła nie jest:D
Ogólnie wszystko wolno chodzi. I zakładka LUDZIE czasami robi się COMMUNITY :) w zależności od miejsca na stronie w którym sę jest.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

madavaster napisał

klikniecie na nickname jednego z poleconych w oknie Twoi Poleceni ktory ma same NIE ,tzn nawet nie zweryfikowal maila konczy sie jakimis errorami i dziwnymi rzeczami

Mógłbyś wkleić jakiegoś screenshota?

W punkcie Zaproszenia są dwie zakładki Nadchodzące i Wychodzące.
Może lepiej by było Otrzymane i Wysłane?

Bilson
Elite Grinder

Działa to cudo w ogóle teraz? Bo nie moge znaleźć... :P

Chyba przestało działać...

A może by tak zakładkę Ludzie przemianować na Tuptusie ?(

Dlaczego na liście państw nie ma Watykanu? Na TitanPoker można sobie ustawić Watykan. To dyskryminacja X(

kaczuba
Oldschool Grinder

Tiaa, ja ostatnio nawet grałem z gościem z Watykanu. :D

Bilson
Elite Grinder

Zróbcie coś żeby ciągle nie wylogowywało, bo sie zaglądać tam odechciewa...

Riverneed
PokerStrategist

dohpaZ napisał
A może by tak zakładkę Ludzie przemianować na Tuptusie ?(

dohpaZ napisał
Dlaczego na liście państw nie ma Watykanu? Na TitanPoker można sobie ustawić Watykan. To dyskryminacja X(

Coś czuję, że przyjacielem simoo albo Jacka to Ty jednak nie zostaniesz :D

ja bym proponowala zmienic w gornym pasku "szukanie członka" na np "szukanie uzytkownika" czy cos w tym stylu. to "szukanie czlonka" tak smiesznie wyglada, ze za kazdym razem, jak to widze pojawia mi sie usmiech na ustach. jak potrzebuje czlonka znalezc to wiem gdzie szukac a pokerstrategy wcale mi do tego potrzebne nie jest....;) :)

Bilson
Elite Grinder

Aga69 napisał
ja bym proponowala zmienic w gornym pasku "szukanie członka" na np "szukanie uzytkownika" czy cos w tym stylu. to "szukanie czlonka" tak smiesznie wyglada, ze za kazdym razem, jak to widze pojawia mi sie usmiech na ustach. jak potrzebuje czlonka znalezc to wiem gdzie szukac a pokerstrategy wcale mi do tego potrzebne nie jest....;) :)

hahaha chyba tylko dziewucha zwróci na to uwage ;)