Przejdź do forum
Trenerzy vs użytkow...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Trenerzy vs użytkownicy - czas na fixed-limit Hold'em

16 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,732 Wyświetlenia
Thorek
Oldschool Grinder

Całkiem niedawno odbyła się pierwsza rozgrywka z serii "trenerzy vs użytkownicy". Przy stole no-limit Hold'em short handed z buy-inem 100 $ zasiadło 3 trenerów i 3 znanych użytkowników PokerStrategy.com. Rozgrywka była niezwykle ciekawa i dostarczyła wielu emocji oraz materiałów do analizy.

Bardzo nas cieszy fakt, że rozgrywka ta spotkała się z bardzo pozytywnym odbiorem z waszej strony, dlatego nie zamierzamy z niej rezygnować. Już za nieco ponad tydzień znowu przystąpimy do gry, tym razem przy 2 stołach fixed-limit Hold'em 2 $ / 4 $.

Rozgrywka rozpocznie się 21 marca o godzinie 20:00 na platformie Full Tilt Poker. Do rywalizacji stanie sześciu dobrze wam znanych pokerzystów (w nawiasach podajemy nicki graczy z platformy Full Tilt Poker):

• Danny177 (too_fancy1)
  • Pazurrr (Hanys1501)
  • Panadol1 (Tina first lady)
  • ewran (upayfordinner)
  • trzcinek (trzcinek)
  • damianpat (merkucjo)

Przez 2 godziny gracze ci będą toczyli zmagania, a ich poczynania komentować będzie dobrze wam znany mcmoe. Relacja ta będzie dostępna od statusu brązowego, natomiast session review z tej rozgrywki będą mogli obejrzeć użytkownicy ze statusem złotym i wyższym.

Mamy nadzieję, że tego typu inicjatywa bardzo wam się spodoba, a pokerzyści dostarczą nam wielu ciekawych rozdań do analizy. Serdecznie zapraszamy również do wyrażania swoich opinii na temat tej rozgrywki:

15 odpowiedzi
salyk
Oldschool Grinder

Bardzo fajny skład :D :f_thumbsup:

Peterus24
PokerStrategist

Session review od złota :ayfkm: Znów mnie załamujecie :f_frown:

musashi87
Oldschool Grinder

mam nadzieje że w końću niektózy NL zechcą zobaczyć co to znaczy FIX =P

BTW: W przypadku tej rozgrywki przynajmniej grają wygrywajacy gracze nie to co u NLowćów :P _cool:

johnybravo80
Oldschool Grinder

Nie będę ukrywał, że mój doping będzie dla użytkowników :D

PS: szkoda, że session review od złota - zanim ja to wbije

dzjeszt
Oldschool Grinder

Czyli po tym POT limit omaha :D?
tam powinno byc akcji ;)

musashi87
Oldschool Grinder

IMO nie mamy aż tylu trenerów Pot-Limit Omaha :facepalm: :facepalm: :facepalm:

dzjeszt
Oldschool Grinder

Mazaq jest to bedzie ok przyda mu sie booost rolla _biggrin:

jaworlegia
Oldschool Grinder

juz sobie rezerwuje poniedzialek wieczor. super sprawa, mam nadzieje ze kiedys sie uda mi zargac w takim evencie ;)

Witam,

Cieszymy się bardzo, że rozgrywka się przyjęła i przypadła wam do gustu. Będzie dożo akcji.

Dzisiaj się spotykam z trenerami na skype i będę ich nastawiał psychicznie na agresywną, nieprzewidywalną grę :D

CEL? ---> ZWYCIĘSTWO

PS. muszę zadzwonić tylko do FTP i powiedzieć kto ma wygrać. :D

Oczywiście to wszystko żarty, ale sam nie mogę się doczekać poniedziałku i samego treningu z mcmoe i majstrem.

Pozdrawiam.

johnybravo80
Oldschool Grinder

Napisane przez filipCMpl
ale sam nie mogę się doczekać poniedziałku i samego treningu z mcmoe i majstrem.

Ale ich będzie interesować tylko flop - a raczej tylko czy czarny czy czerwony _evil:

Napisane przez filipCMpl ale sam nie mogę się doczekać poniedziałku i samego treningu z mcmoe i majstrem.

Ale ich będzie interesować tylko flop - a raczej tylko czy czarny czy czerwony _evil:

Ha ha ha to też jest ciekawe. Będzie na prawadę elegancko.

Zapraszam.

johnybravo80
Oldschool Grinder

powiem krótko - suuuper inicjatywa

jaworlegia
Oldschool Grinder

brawo dla ewrana, niezła sesja ;)

mazaq
PokerStrategist

Napisane przez dzjeszt
Mazaq jest to bedzie ok przyda mu sie booost rolla _biggrin:

_evil:

salyk
Oldschool Grinder

niestety nie byłem w stanie ich obejrzeć.

Jak poszło? Kto 'na oko' miażdżył a kto dawcą? :f_biggrin: