Przejdź do forum
Witam wszystich lud...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Witam wszystich ludzi z tą samą pasją

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
515 Wyświetlenia
iIxXxIi
PokerStrategist

witam, jestem Kuba mam niecałe 20 lat, pokerem interesuje się już od dłuższego czasu jak i również w niego gram od niespełna 3 lat. Wcześniej i wyłącznie grałem na wirtualną gotówkę (szkoląc swe amatorskie umiejętności) poznając s i zagłebiajać coraz głębiej w cudowny świat naszego kochanego pokera : D. Dzięki takiemu serwisowi, witrynie jak ta mam szanse w końcu spróbować swych sił na prawdziwą gotówkę. Dzisiaj tutaj trafiłem wypełniłem wszystkie dane stworzyłem konto i już nie mogę się doczekać bonusu w postaci 50$, swoją drogą nie wierzyłem w to że to w ogóle możliwe (myślałem zaś kolejne chwytliwe hasło) teraz coraz bardziej to wszystko wydaje się być realne, już nie wspomne o tym gdy okaże się to prawdą i rzeczywistością, wtedy banan z mej twarzy szybko nie zejdzie.. hehe. Pozdrawiam wszystkich i ciesze się że się tutaj znalazłem przez przypadek. Siema.

6 odpowiedzi

Siema !
Z tym 50 $ to nie ściema napewno je otrzymasz. Na pierwszy rzut oka wydaje się to podejrzane, że ktoś za darmo daje 50 $, ale tak naprawdę obie strony zyskują Ty poprzez to że dostajesz darmową gotówkę, natomiast pokerstrategy przez współprace z pokeroomami dzieli się twoim rake który płacisz za grę. Jaką odmianę grasz i na jakiem pokeroomie zaczynasz swą karierę ?

iIxXxIi Autor wątku
iIxXxIi
PokerStrategist

jeśli chodzi o tą witrynę jeszcze zielony jestem nie mam pojęcia jeszcze gdzie będe grał, preferuje texas holdem no limit moja ulubiona odmiana. pzdr

A dokładnie to będziesz grał cashówki, MTT czy SnG ? Pokerroom musisz wybrać taki który najbardziej będzie spełniał twoje potrzeby. Np. ja gram Sng HU deep stack dlatego wybrałem FTP. Ale na początku poleciłbym Ci Everest Poker.

rimfiztrik
PokerStrategist

Siema Kuba- nie bój żaby te 50$ to żadna ściema- tylko trzeba wyrobić odpowiednią ilość punktów coby wypłacić, ale kto chciałby wypłacać _grin:
Czasami nawet może się zdarzyć, że zostaniesz obdarowany drugim kapitałem startowym! No i należy wspomnieć jeszcze o programie TaF, dzięki któremu sam dostałem już ponad 200$ _love: Nie ma ściemy są $$$ :)

iIxXxIi Autor wątku
iIxXxIi
PokerStrategist

przyznam się szczerze, że nawet nie wiem czym te poszczególne odmiany się różnią, ale napewno uzupełnie w najbliższym czasie brakującą wiedzę i zdecyduje się na konkretną odmianę. pzdr

Cześć Kuba,

cieszę się, że do nas dołączyłeś. Mam nadzieję, że wiedza zawarta w artykułach pomoże w rozwoju Twojej kariery pokerowej.

Turnieje MTT charakteryzują się tym, że za wpisowe otrzymujesz pewną ilość żetonów. W turnieju gra zazwyczaj sporo graczy, a nagrody dostaje się po zajęciu pewnego miejsca w turnieju.
No limit cash to gra przy jednym stole przeciwko 5 do 9 oponentów. Po utracie stacka, możesz jeszcze raz dokupić żetonów i grać dalej, co w turnieju nie jest możliwe, gdyż po utracie stacka odpadasz.

Na początek zapoznaj się z naszą sekcją strategii, a jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to zapraszam na forum.

Pozdrawiam,
dohpaZ