Przejdź do forum
Pazdziernik w staty...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pazdziernik w statystyce

20 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
1,077 Wyświetlenia
Olorion
BlackMember

pomysl zaczerpniety do anglojezycznego poker strategy, pochwalcie sie osiagami ;p

19 odpowiedzi
Qsypal
BlackMember

Ja wstawiam swój wykres z nauki gry Fix Limit. Niestety ostatnie dni są oszukane, bo po update softu Titana, Elephant nie importuje wszystkich rąk...
Początek .05/.1$ do .25/.5$ fullringi. Po 10k rąk skok na SH .25/.5$ i .5/1$.

VictorM
Oldschool Grinder

Niestety miałem wpadkę na NL100 i musiałem wrócić na NL50, ale z października i tak jestem bardzo zadowolony. Do tego trzeba doliczyć jeszcze 290$ bonusu i turniej 486$.

Październik u mnie wygląda tak:

1/2

2/4

Ehh, w tym miesiącu 1k rąk dziennie trzeba :) bo inaczej nie wejde nigdy na kolejny limit.

Bilson
Elite Grinder

Kurde jak tak na Was patrze to strasznie mało gracie ( albo ja strasznie duzo ) ;) Jak jeszcze grałem kaszówki to czasami udawalo mi się rozegrać na FR 6000-7000 rozdań dziennie, Wy widze tyle w miesiąc robicie :D

@arekol: Niezly rush :) Jak dobrze patrze to 140ptBB/100 miałeś :D

Powiedz jeszcze na ilu stołach i ile h Bilson ;)

ebdul18
Elite Grinder

NH arekol! rzadko widzi się tak skoordynowany wykres z takim winrate ;)

Bilson
Elite Grinder

Kopalek napisał
Powiedz jeszcze na ilu stołach i ile h Bilson ;)

9 stołów, godzin duuużo ;)

A dzięki, dzięki. Staram się jak mogę :) Co do ilości rozdań to lenistwo... głównie lenistwo :P

Panowie nie robić OT tylko wstawiajcie wyniki.

Walderam
Oldschool Grinder

Proszę wykresik.

Wędrówki po limitach, inne cuda;)
Ale wynik finansowy jak dla mnie przyzwoity.
W tym miesiącu, po "ostrym" starcie będę zadowolony, jak ten wynik przebiję:P

hellYeahEnT
Elite Grinder

Listopad zapowiada sie dosc slabo : (

Wynik w €.

Bilson:A co teraz grasz MTT ?

Niestety w wynikach mojej gry nie widać ani ładu ani składu, niby cały czas gram to samo a jednak raz 4BI w górę raz w dół... więc coś jednak robię źle bo chyba powinno się ustatkować po 12k rąk chociaż trochę. Może ktoś się zmagał z czymś podobnym i ma na to rade :D??
Może arty ze srebra coś pomogą jak punkty się uaktualnią:D

Ale jak patrze na wykresy innych to się napawam nadzieją że kiedyś też będę tak wymiatać :D

btw respect arekol92 za wyczesany winrate;)

aha strata 2BI zaznaczona na różowo to efekt totalnie beznadziejnej i nieracjonalnej gry, i ma mi służyć za przestrogę:P
Pozdro ;)

Aksolot
Oldschool Grinder

Rąk bardzo mało, bo i czasu mało na granie. Ten nagły spadek to przejście na NL25, który na everescie jest po prostu "magiczny".

Staram się grać codziennie (ale i tak zwykle wychodzi tylko około 18 dni z pokerem w miesiącu) 5 stołów FR przez 1h-2h. Czasami po dwie takie sesje dziennie.

Masqb
BlackMember

+ 650$ RB

Październik dosyć udany. Szkoda, że nie gram więcej niż te 10k rąk miesięcznie teraz :/

BTW Powiedzcie mi ile lat trzeba pracować po studiach na finansach, żeby dojść do takiej stawki za godzinę? Jak się jest dobrym to pewnie koło 28 - 30... Pod koniec roku chce grać na 10/20 a tam 'zarobek' jest ~60$/h

Aha, żeby od razu wyjaśnić ja nie mam ogólnego wyniku >2bb/100 na 3/6 i 5/T, wcześniej była poprostu gra na 0 przez kilkanaście tysięcy rozdań ale myśle, że na 3/6 da się jeszcze te 2bb/100 osiągnąć (grając na 3 lub 4 stołach) w longrunie ale mi się tego już raczej nie uda udowodnić bo wole wchodzić wyżej.

Co do tych 40$/h to na 5/T wystarczy winrate ~1.2 BB/100 przy 3 stołach fast na starsach (350-400 rozdań/h) a to się raczej da zrobić spokojnie.

mazaq
PokerStrategist
Olorion Autor wątku
Olorion
BlackMember

fajny wykres mazaq :P

Ładnie wykresy Panowie. :)

Pozdrawiam

damianpat
BlackMember

Jestem pod wrażeniem ;)

O właśnie zyskałem kolejnego posta ;)